Livsglædecentret

Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5, Salløvby
4621 Gadstrup (8 km syd for Roskilde)

Tel.  40 95 88 75
info@livsglaedecentret.dk
Udesidning og Vision Quest

Du finder et sted i naturen, hvor du sidder vågen hele natten. Forinden, har der været forberedelse til, at dette skal finde sted.
Du vil i løbet af natten få visioner, møde ånder, få billeder, høre lyde ... det er meget forskelligt, hvad der opstår for den enkelte. Måske oplever du intet... og så vil der alligevel være sket noget, når vi mødes næste morgen.udesidninger 01

Du kan vælge en udesidning, fordi der er noget i dit liv, du gerne vil have klaring på. 

Naturen har sine egne kræfter, og når du forbinder dig med den, vil du kunne få svar på spørgsmål, du måtte have i livet. Naturen taler til os gennem elementerne, dyrene – alt levende. At forbinde sig med naturen, er det vi gør ved en udesidning. Du vil forberede dig inden, og blive støttet i din vandring ud til et natursted, som kalder på dig. Her vil du sidde natten over, og om morgenen deler du dine oplevelser.


Forberedelse til udesidning

Fire dage før udesidningen, skal du undgå at spise kød. På selve dagen spiser du minimalt, men dog sådan, at du kan klare natten igennem uden at indtage mad eller drikke.

Med dig ud i naturen skal du have en presenning, som du kan sidde på og have over dig. Du skal desuden medbringe varmt tøj, så du ikke sidder og fryser.
Måske får du en indskydelse til at tage mere med dig, og så er det vigtigt, du lytter, og medbringer hvad din indskydelse fortæller dig.
Husk en lille spade, så du kan grave et hul til toiletbesøg.

Vi mødes lørdag kl. 15 på stedet, hvor der er mulighed for at slå et telt op, som du kan sove i søndag morgen, efter vi har mødtes kl. 7, og talt om, hvad der er sket i nattens løb.

udesidninger 02Lørdag kl. 16 samles vi omkring bålet for at forberede os på natten. Vi laver en drømmefanger, der skal bruges som kraftskjold, og til at opsamle den viden, som du tager af sted for at modtage.

Søndag, efter vi har talt sammen, kan du vælge at blive på stedet og sove og nyde naturen. Det er også muligt at ankomme før kl. 15 om lørdagen, hvor udesidningen starter.


Ønsker du at vide mere om udesidning, er du velkommen til at kontakte mig på tlf. 40 95 88 75 eller skrive til  mig her.

Praktiske oplysninger

Hvis du er interesseret i en udesidning, så meld tilbage, og lad os finde et egnet tidspunkt til dig/jer.

Ved max. 8 personer. Pris: kr. 950,- pr. person.
Det er også muligt med enkelt-udesidning. Ring om pris.

Sted: Oplyses ved tilmelding.

Sanne Mikaela Bazlamit, har arbejdet med shamanisme siden 1999


Feedback

Hej Sanne
Hvilken magi naturen har. Ikke sidste gang, jeg har været på en indre rejse på den måde.
Kurt, 46

Kære Sanne
Tak for din dejlige måde at være på. Jeg var på en udesidning hos dig og havde mange dejlige oplevelser med mig hjem.
Det, at sidde ude alene i naturen en hel nat, var ren eliksir for krop og sjæl. Tak.
Kh. Birgitte

Danmarks radio lavede et program fra en udesidning, som blev sendt i 2013.Livsglædecentret
v/Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5
4621 Gadstrup, Roskilde

Tlf.: +45 40 95 88 75
E-mail: info@livsglaedecentret.dk
SE Nr: 28249837 
youtube icon
betterglobe

Læs artikler på blog

Læs artikler på blog
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.