Foredrag: En dag i sexologens liv - ikke for sarte sjæle og tøsedrenge
Mandag 13 Marts 2017, 19:00 - 21:00
Hits : 464
Foredrag med Sanne Mikaela Bazlamit
Sønderbro Kulturhus, Lindvigsvej 4, 8700 Horsens

Køb billetter

Der skulle gå 45 år, før Sanne Mikaela Bazlamit blev fortrolig med sin egen seksualitet. Hør om den dag det skete og om oplevelsen, der fik det hele til at gå op i en højere enhed.

Er du en af de mange, der er usikre på deres seksualitet, og er du i tvivl, om du er god nok? Oplever du, at samtalen går i stå når du berører emnet overfor dine veninder eller at responsen fra vennerne begrænser sig et ”hø hø”. Så ved du, at emnet er ensomt at tumle med, hvad enten du er mand eller kvinde.

Medierne giver forskellige skabeloner til, hvad der er rigtigt, og orgasmejagten er på sit højeste. Datingsider på nettet lokker med, at den rette datingpartner står klar til at løse alle vores problemer.

Et foredrag med masser af humor og glimt i øjet. Sanne Mikaela Bazlamit er sexolog, parterapeut og tantramassagebehandler. Derudover er hun indehaver af Livsglædecentret ved Roskilde, hvor hun siden begyndelsen i 2008 har været besøgt af mere end 3000 klienter fra hele Skandinavien. Hun har holdt mere end 150 foredrag og været i utallige aviser. Senest har hun lavet en undervisnings-dvd i tantramassagebehandling som kan fås både på dansk og engelsk.

Pris: Forsalg 130,- / I døren 150,-

foredragnrvr350b


Livsglædecentret
v/Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5
4621 Gadstrup, Roskilde

Tlf.: +45 40 95 88 75
E-mail: info@livsglaedecentret.dk
SE Nr: 28249837 
youtube icon
betterglobe

Læs artikler på blog

Læs artikler på blog
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.