Livsglædecentret

Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5, Salløvby
4621 Gadstrup (8 km syd for Roskilde)

Tel.  40 95 88 75
info@livsglaedecentret.dk

Cookies, privatliv og personpolitik


Oplysninger om opbevaring af data ved livsglædecentret.

Nedenstående bedes gennemlæst og accepteret for at du kan indgå aftale med livsglædecentret.

Databeskyttelsesansvarlig: Sanne Mikaela Bazlamit, Brøndvejen 5, Salløv, 4621 Gadstrup. CVR. 28 24 98 37

Hvilke oplysninger opbevarer jeg om dig?

Fornavn, efternavn, telefonnummer og E-mail.
Samt eventuelle oplysninger, du giver mig elektronisk via booking online, sms eller pr. mail. Er du i behandlingsforløb ligeledes journalførelse, herunder samtykkeerklæring.

Hvad bruges disse oplysninger til?

Til at komme i kontakt med dig i forbindelse med personlige aftaler og deltagelse på hold, workshops, foredrag eller andre tilbud. Det kan også være i forbindelse med, at du har deltaget i konkurrence.
Ligeledes bruges personlige oplysninger til at jeg kan give dig så god en behandling som mulig.

Håndtering af fakturering sker på pc og i papir, dette ligger hos min revisor.
Til udsendelse af nyhedsbreve. Her bruger jeg programmet Mailchimp. Du kan se mere om Mailchimp på www.mailchimp.com
Når du tilmelder dig nyhedsbrev via min hjemmeside, tilmelder du dig via Mailmunch, som er koblet til Mailchimp. 
Til information om foredrag, workshop, seminar, kurser, uddannelse og ekstern og interne kursus og foredragsholdere, samt hvad der ellers måtte ske i livsglædecentret. Dette kan ske via udsendelse af nyhedsbreve eller fra min virksomhedsmail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Til at sende link og andet relevant materiale til undervisning samt deltagelse i workshops og kurser – se overnævnte. Jeg gemmer mit materiale på Elgigantens cloud og på min pc.

Til at komme i kontakt med dig, hvis du har deltaget i en konkurrence.

Hvor opbevares oplysningerne?

Digitalt på min PC, samt i aflåst enhed, det som er noteret på papir, som kun jeg har kode og adgang til.

I min mailboks på mit webhotel som pt. ligger på www.networkmedia.dk
Ved min udbyder til nyhedsbreve, som ligger ved www.mailchimp.com
I mit online bookingsystem, som pt. ligger på www.onlinebooq.dk
Direkte link til min side er www.livsglaedecentret.onlinebooq.dk
I mit regnskabsprogram, som ligger hos min revisor

Andre oplysninger

Hvis du sender mig en mail omhandlende dit helbred eller andre personfølsomme spørgsmål, der kan identificere dig, slettes de efter færdig mailkorrespondance, når jeg er sikker på du/I har fået de svar du har brug for og er blevet hjulpet videre.

Sendes mine oplysninger til andre end livsglædecentret?

Når du besøger min hjemmeside www.livsglaedecentret.dk samt tilmelder dig nyhedsbreve, indsamles oplysninger om ip-adresse, der tilgår Google Analytics.
Herunder indsamles bl.a. information om dit styresystem, din browser-udgave samt køn og alder. Dette sker blandt andet for at forbedre din brugeroplevelse og sende dig relevante annoncer.

Jeg bruger Google Analytics til at se, hvordan trafikken er til min hjemmeside. Hvilke sider, der besøges og dermed, hvordan jeg kan målrette min markedsføring.

Dine oplysninger går hertil, når du accepterer cookies på mit website eller besøger andre sider, der er tilknyttet min virksomhed.

Udover dette bruger jeg Facebook og Instagram til markedsføring. Når du følger links fra mine annoncer, vil dine oplysninger ligeledes blive sendt til Google Analytics.

Facebook og Instagram går under samme fane i forhold til annoncering og indsamling af oplysninger, da mine konti her er knyttet til hinanden.

Når jeg bruger Facebook som annoncør, indsamles bl.a. oplysninger om alder, køn og demografi. Ud over dette målretter jeg mine annoncer til specifikke aldersgrupper med udvalgte interesser.

Ved tilmelding til nyhedsbreve opbevares dit navn og din mailadresse ved min nyhedsbrev-udbyder, som pt. er Mailchimp.

Ønsker du at se mere om, hvordan Google Analytics fungerer, kan du finde yderligere viden via dette link https://www.google.dk/intl/da_ALL/analytics/index.html
Du kan finde information om annoncering på Facebook via dette link https://www.facebook.com/business/products/ads
Du kan finde information om Google Adwords via dette link
https://adwords.google.com/home/how-it-works/

Hvornår slettes mine oplysninger?

Google Analytics: Efter 36 måneder. Google Analytics opererer med standardindstillinger for automatisk sletning af oplysninger. Jeg har indstillet til 36 måneder, hvilket betyder, at dine oplysninger slettes herefter.

Online Booking:  Efter 24 måneder, hvis du ikke har haft en aftale indenfor dette tidsrum.

Regnskabsprogram: Efter 5 år iflg. Bogføringsloven.

Email: Efter 6 måneder, hvis vi har afsluttet samtalen vi var i gang med. Tilmelding til workshop, foredrag, weekendkurser max 3 mdr. efter tilmelding. Uddannelses elever beholder jeg korrespondance 1 år efter endt certificering, i tilfælde at du får brug for at stille spørgsmål eller udrede noget i forhold til det udsendte.

Hvis jeg har oplysninger liggende om dig, der ikke længere finder relevans, slettes disse øjeblikkeligt.

Sms, når jeg er sikker på at vi har afsluttet vores dialog, at du har fået de svar du har brug for at få en god behandling.

Aftaler med databehandler

Jeg har aftale med mine forskellige platforme Google, Google Analytics, Revisor, Mailchimp, Onlinebooq; Networkmedia, Onecom om databehandling, således at dine oplysninger ikke sendes videre derfra.

Da det er store platforme, er aftalen en standard-aftale og således ikke specifikt indgået i forhold til min virksomhed. Alle platforme har tilpasset deres aftale til de europæiske standarder for GDPR.

Læs yderligere om GDPR via dette link http://www.gdpr.dk/
Jeg sikrer, at dine personoplysninger forbliver tilstrækkelig beskyttede ved at indgå databehandler aftale med de enkelte platforme, og sikrer, at disse overholder den europæiske standard for behandling af personoplysninger.

Min hjemmeside og nyhedsbreve kan indeholde sociale medie funktioner såsom Facebook og Instagram, som har deres egne privatlivspolitikker.

Jeg opfordrer dig til at læse de enkelte sociale platformes betingelser og vilkår samt privatlivspolitik grundigt før, at du afgiver personoplysninger, da jeg ikke påtager mig ansvar eller forpligtelser for disse tjenester eller funktioner.

Du kan læse mere om dataansvarlig og databehandler via dette link https://www.datatilsynet.dk/nyheder/nyhed/artikel/Ny-skabelon-skal-hjlpe-virksomheder-og-myndigheder-med-at-blive-klar-til-databeskyttelsesforordning/

Indsigt i oplysninger

Du er altid velkommen til at få indsigt i, hvad jeg har af oplysninger omkring dig, samt få slettet oplysninger efter dit ønske.

Sikkerhed

Jeg bruger relevante sikkerhedsforanstaltninger såsom firewall, virusprogram og dobbelt-login for at sikre dine oplysninger bedst muligt.

Papirs-bilag med oplysninger om navn og information om behandlinger/deltagelse på hold låses inde.

Brud på sikkerhed

I tilfælde af, at dine oplysninger stjæles af andre, vil jeg hurtigst muligt – og senest efter 30 dage – informere dig om dette.

Cookies

På www.livsglaedecentret.dk bruger jeg cookies. Disse lagres på de enheder, du bruger til søgning (f.eks. tablet, computer eller mobiltelefon), når du besøger en hjemmeside. Cookies bruges til at forbedre servicen for de besøgende på hjemmesiden og til at give adgang til forskellige funktioner på hjemmesiden.
Mange cookies bruges også til at indsamle oplysninger til statistik om trafikken på hjemmesiden og indgår således i alt lige fra planlægningen af arbejdsgangene i virksomheden.

For at forbedre din brugeroplevelse og kunne give dig relevant service, kan jeg indsamle nedenstående personoplysninger.
  • Oplysninger om din browseradfærd på min hjemmeside
  • styresystem, IP-adresse, onlineidentifikation og browserdetaljer.

Deaktiver cookies

Hvis du ikke vil give tilladelse til, at der gemmers cookies på din computer eller mobile enhed, eller vil slette eksisterende cookies, kan du selv gøre dette ved at ændre indstillingerne i din browser. Det er muligt, at du herefter ikke vil kunne benytte alle funktionerne på hjemmesiden, hvis du blokerer for brugen af cookies.

Hvis du fortryder og gerne vil tillade cookies, kan du når som helst gøre dette ved at ændre indstillingerne i din browser.

Dette dokument er senest revideret 24.5.2018

Jeg forbeholder mig ret til at ændre i disse oplysninger løbende.

Sanne Mikaela Bazlamit, 24.5.2018
Livsglædecentret
v/Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5
4621 Gadstrup, Roskilde

Tlf.: +45 40 95 88 75
E-mail: info@livsglaedecentret.dk
SE Nr: 28249837 

Persondata politik GDPR
instagram
youtube icon
betterglobe

Læs artikler på blog

Læs artikler på blog
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.