+45 40 95 88 75 info@livsglaedecentret.dk

Lærerne på Livsglædecentrets Tantramassagebehandler Uddannelsen

Sanne Mikaela Bazlamit:

Leder og indehaver af Livsglædecentret. Uddannet socialpædagog, dramalærer, sexolog og spirituel vejleder. Har arbejdet med tantra igennem 25 år og er grundlægger af danmarks første Tantramassagebehandler Uddannelse.

På Livsglædecentrets TantramassagebehandlerUddannelse:
Er gennemgående underviser på alle 16 moduler.

Anette Stentoft:

Sexolog og parterapeut. Specialiseret indenfor terapi/parterapi, hvor kvinden eller manden har været udsat for incest. Anette er desuden foredragsholder og Reikihealer.
Underviser i incestproblematikker.

På Livsglædecentrets TantramassagebehandlerUddannelse:
Underviser i incestproblematikker.

Hanne Bæk Jørgensen og Frank Møller Hansen:

Hanne er uddannet folkeskolelærer. Hun har arbejdet shamanistisk hele livet, men de sidste 6 år mere målrettet med at hjælpe andre. Hun har taget kurser i bl.a. shamanisme, healingsteknikker, clairvoyance, Reiki og NLP. Hun tilbyder konsultationer og laver værksteder med forskellige kreative ting og afholder desuden kvindecirkler og meditationer.

Frank er uddannet maler. Han har beskæftiget sig med- og i naturen hele sit liv, og arbejder nu målrettet med svedehytter og shamanistiske ceremonier. Han bygger trommer og laver fjervifter og tilbyder gerne at lære fra sig. Både Hanne og Frank har rigtig god forbindelse til indiansk kultur og lærer meget på denne måde.

På Livsglædecentrets Tantramassagebehandler Uddannelse:
Fører eleverne gennem den obligatoriske svedehytteceremoni, som lige fra starten har været en del af uddannelsen.

Svedehytten er bygget op af pilegrene, der bliver dækket af, så der er total mørke. De rødglødende sten bliver båret ind og der bedes til stenene og kommes rensende urter og vand på. Man beder, synger og taler.

Ceremonien er inddelt i 4 afdelinger symboliserende de 4 verdenshjørner. Efter hver runde åbnes døren, og der kommes nye sten ind. Respekten for Den Store Ånd er essentiel. Mørket og varmen symboliserer Moder Jord. Det er en lille død at være i svedehytte. Der er så mulighed for at bygge nyt op bagefter. Ceremonien kan eventuelt også være healing til andre. I og med at mange mennesker i en svedehytte beder for det samme, kan der opstå utrolige ting.

Holger Spanggaard:

Coach og parterapeut med fokus på maskulin seksualitet, identitet og selvudvikling. Holger har desuden 10 års erfaring med tantra, yoga og meditation og han underviser mandegrupper på Natha Yogacenter.

På Livsglædecentrets TantramassagebehandlerUddannelse:
1. år: Den maskuline seksualitet. 2. år: Mænds orgasmer

Ingrid Hegland:

Sexolog og parterapeut. Specialiseret indenfor manglende sexlyst og manglende selvværd. Derudover er Ingrid foredragsholder og afholder workshops.

På Livsglædecentrets TantramassagebehandlerUddannelse:
1. år: Personlige skyggesider og projektionsproblematikker. 2. år: Skyggesider og Projektioner i forbindelse med klientarbejde.

Lars Juhl:

Sex Counsellor fra Humaniversity i Holland. Certificeret Sexolog og Parterapeut. Foredragsholder, underviser, tantralærer og meditationsleder (Awareness Understanding Meditation/Danseterapi). Lars er desuden brevkasseredaktør på skilsmisseklar.dk, HR Konsulent og Jobcoach.

På Livsglædecentrets Tantramassagebehandler Uddannelse:
Er superviser for eleverne i forbindelse med deres klientbehandlinger.

Maureen Pihl:

En af danmarks kendeste numerologer. FDZ-zoneterapeut med speciale i zoneterapi til fødsler, spædbørn og kolikbørn. Uddannet som numerolog og krystalhealer og arbejder derudover med clairvoyance. Maureen arbejder som selvstændig numerolog, foredragsholder og er desuden formand for Dansk Numerolog-Forbund.

På Livsglædecentrets TantramassagebehandlerUddannelse:
1. år: Personlig numerologi. 2. år: Parforholdets numerologi.

Michael Beck:

Leder af JOYMAGIC og bl.a. uddannet clairvoyant & spirituel rådgiver og
FDZ-reflekszoneterapeut. Michael er desuden uddannet organisk manuel terapeut & massør indenfor sportsskader og dysfunktion i bevægeapparatet.

På Livsglædecentrets Tantramassagebehandler Uddannelse:
1. år: Zoneterapi og fodmassage. 2. år: Intuitiv massage.

Steen Schütz:

Uddannet major af linjen i Forsvaret. Har gennemført den Teosofiske skole i perioden 1998-1999 og er desuden Karuna-ReikiTM mester, Reiki mester, esoterisk healer, krystalhealer og healingsmassør. Steen har mere end 30 års undervisningserfaring og er Internationalt certificeret underviser i Karuna-Reiki™.

På Livsglædecentrets Tantramassagebehandler Uddannelse:
REIKI 1: Du lærer om Reiki’s oprindelse og Dr. Usui’s fem etiske principper. Der undervises i brugen af hænder til healing, af dig selv og andre, således at du kan give en effektiv fysisk, psykisk og spirituel behandling. Du bliver styrket gennem indvielser, der får den universelle energi til at flyde. Du undervises i de psykosomatiske områder og anatomi, samt hvad det betyder for dig i din behandling af andre. Du gennemfører praktisk arbejde med Reiki. Du får et kompendium hvor behandlingsformen er beskrevet. Som afslutning på kurset bliver udleveret et diplom, som du kan bruge i din videre færden.