+45 40 95 88 75 info@livsglaedecentret.dk

En eksklusiv uddannelse med små hold på max 10 personer – du modtager certifikat ved beståelse af uddannelsen.

Uddannelsen er SAP godkendt, og anerkendt i RAP som gyldigt årligt kvalificerings bevis. Igennem de 2 år vil der hele tiden tages udgangspunkt i at du bliver livsglædecentrets tantramassage behandler.
Du kan også vælge at tage det først år og suplere med de tre første moduler på andet år, hvor du lærer at give tantramassage til privat forbrug.
Vil du være professionel forsætter du hele året, i alt 8 moduler og går til eksamen.

Ved hvert modul vil der være meditationer, øvelser, berørings øvelser og visualiseringer – og uddannelsen er bygget på den enkeltes egen ansvarlighed for at skabe den højest mulige selvrealisering.

Der arbejdes med troskab over for sig selv og egen seksualitet, hvilket i sidste ende vil være det spejl, der vil kunne give klienten tryghed og tillid. I mellem modulerne skal du på regne at der vil være opgaver der skal løses.

Der vil være læsestof, der skal læses, og læsestof, der anbefales at læse.
På andet år, er der evaluerings skemaer og egne observationer, der skal udfyldes på alle tantramassage behandlingerne, i så fald du vil være professionel
På en del moduler vil der være tilknyttet gæstelærere, der har relevant for netop det område vi arbejder med.

1. år er det din egen personlige udvikling. Man kan vælge at stoppe efter 1 år.
2. år ,  de første tre moduler, er det at arbejdet med at læren om tantramassage, dette kan du bruge til privat brug.
2. år ,  de efterfølgende 6 moduler, er det at arbejdet med at læren som professionel tantramassage behandlinger.

På 2. års moduler arbejdes der med chakra’ne, som lært på første år. Her bliver denne viden integreret i arbejdet med tantramassage, kommunikation, berøringsteknikker, tilstedeværelse og lytten til kroppe, som skal masseres.

Hvis du vælger at blive proffessionel behandler skal du i denne periode give 50 behandlinger – massagerne på uddannelsen indgår (ca. 10 behandlinger) På 2. år vil der være 4 gange supervision, som ligger i forbindelse med andet års moduler. På andet år handler det om at lære at give Tantramassage behandlinger
Berørings teknikker
Medianlære og løfte energi
Rejsningsproblemer
Manglende lyst
Incest, overgreb
Glæde, kærlighed
Kvinden og mandens orgasmer
Kvinder og mænds seksualitet
Vulvodyni
Seksualitet
Klient arbejde, skyggearbejde
At starte sin praktis, reklame m.m
samt temaer, som er opstået under massagerne
Nedenstående er modulopbygningen, med forbehold for at der kan ske ændringer undervejs.

Forbered dig på en gennemgribende spændende indgang til mange af livet aspekter: Modulerne er beskrevet i overskrifter.

1.Modul
Vi arbejder med fundamentet:
Skabelse af det trygge udviklende rum, som er den absolutte nødvendighed for at arbejde med Tantramassage. Gennemgang er vores livscyklusser

2.Modul
Chakraerne vil blive præsenteret overordnet:
Centrene har flere betydninger på det fysiske plan. Vi gennemgår 1. chakra: rod. ”Alt er ét”. Vores stamme og historie, hvor kommer vi fra, vores overbevisninger, vores værdisystem og kontakten til vores mor.

3.Modul
Haracentret 2. chakra:
Vi arbejder med bevidstheden omkring din egen seksualitet, kreativitet og spontanitet. Det maskuline og det feminine.

4.Modul
Solar plexus. 3. chakra:
Vores personlige magt og vores ego. Vi arbejder med skyggesider, vores indre barn og afhængigheder.

5.Modul
Hjertet 4. chakra:
Her arbejdes med det midterste chakra, som forbinder himmel og jord. Vores forbindelse til det guddommelige, til tilgivelse, til det rummelige og kærlige samt det tranformerende. Øvelser i at kunne give og modtage.

6. Modul
Halsen 5. chakra:
Kommunikation og udtryksformer. Her arbejdes med at blive i stand til at overgive vores personlige vilje til det guddommelige. Øvelser i at lytte og arbejde i højere vibrationer. I halschakra ’et udtrykkes enten frygt eller kærlighed – vi lærer at udtrykke sandhed.

7.Modul
Det tredje øje (pinealkirtlen). 6. chakra:
Vi arbejder med at styrke centrering og klarhed. Være til stede i nuet: Tillid til nuet, gennemskue illusioner og få fat i dybe indre sandheder. Visdom. Se sandheden frem for løgnen.

8.Modul
Krone 7. chakra:
Shamanisme – internat med svedehytteceremoni, udesidning, storytelling og døds- og livsprocesser.
Vores forbindelse til moder jord og fader sol og alle levende væsner.
Gøre sig klar til at blive Tantramassage behandler. Renselse i svedehytte.

2 år : 9.Modul

Her bliver spiritualiteten en integreret del af det fysiske liv. Hvis livskraften er blevet rejst til kronechakra ’et, er illusionen om det individuelle selv, opløst. Her er adgang til indsigt, vision og intuition langt hinsides vores almindelige bevidsthed.

Du vil få en energi-indviet, for at skabe mulighed for, at en universel livskraft kan strømme igennem dig. Denne bruges når vi masserer, for at den rette energi strømmer gennem dig og opløser det, der skal opløses i den person, der masseres.

10.Modul

Læs op på læsestoffet du modtog på modul 2,
vi arbejder fysik med rod chakra og bruger teorierne fra modul 2.
Fundament af en tantramassage behandling, her får du en grundig indføring i den tantriske massage, så du kan begynde at give elev tantramassage behandlinger

11. Modul
Læs op på læsestoffet du modtog på modul 3,
vi arbejder fysik med hara chakra og bruger teorierne fra modul 3.Der arbejdes med seksualitet, case stories fra dine egne behandlinger, tantramassage behandlinger, rejsnings problemer og manglende lyst for kvinden.

2. år 12. Modul – Her vil der kun være de elever som ønsker at være proffesionel tantrabehandlere
Læs op på læsestoffet du modtog på modul 4,
vi arbejder fysik med solar plexus chakra og bruger teorierne fra modul 4.

Der arbejdes med følelser, case stories fra dine egen behandlinger, tantramassage behandlinger, klient arbejde og behandlerens egen skygger i forhold til klient.

13.Modul
Læs op på læsestoffet du modtog på modul 5,
vi arbejder fysik med hjerte chakra og bruger teorierne fra modul 5.Der arbejdes med hjertet, case stories fra dine egne behandlinger, tantramassage behandlinger,
vulvodyni, mænds underlivs smerter

14. Modul
Læs op på læsestoffet du modtog på modul 6,
vi arbejder fysik med hals chakra og bruger teorierne fra modul 6.Der arbejdes med kommunikation, case stories fra dine egne behandlinger, tantramassage behandlinger, medianbaner, kvinden og manden orgasme.

15.Modul
Læs op på læsestoffet du modtog på modul 7,
vi arbejder fysik med peneal chakra og bruger teorierne fra modul 7.Der arbejdes med intuition, stole og have tillid til sig selv, case stories fra dine egne behandlinger, tantramassage behandlinger, anus, anal massage.

16. Modul
Afslutning og certificering