+45 40 95 88 75 info@livsglaedecentret.dk

Prostata

Prostata – “en forbudt nydelse?” der giver stor glæde

Så skulle jeg til det igen, tiden hvor eleverne på tantramassagebehandler uddannelsen skulle lære at massere prostata. Jeg vidste af erfaring at det kunne være svært at finde mænd, der ville gå på opdagelse i mandens største nydelses sted, anus og prostata. Der er så meget misforståelse forbundet med det, måske mest at manden er bange for at han er bøsse. Lad mig slå det fast, det har intet at gøre med seksuel orientering. Det er blot det sted på manden, hvor der er flest nerveender der bindes sammen. Ydermere så findes manden g-punkt ved hans prostata, som sidder 5-7 cm oppe i endetarmen, Den er på størrelse med en valnød, og det er let at mærke rundt om den. Den er hård.

Noget må være sket, for denne gang, da jeg annoncerede på nettet, henvendte mindst 50 mænd sig for at være elev til elevmassage.
Indtil de blev spurgt om det var i orden det var en mand der var massøren. Her mødte jeg kanten af det tilladte. Der gik grænsen.
En mand masserer en anden mand? En mand masserer en anden mands prostata. Her fandt jeg virkelig en dyb underliggende sårbarhed og mænds indbyrdes ”kamp” mellem hinanden, som handler om at man ikke underligger sig en anden mand, det handler om status og konkurrence. Til alle de mænd, der sagde nej tak, kunne jeg kun sige at det var helt i orden, og at dette nok var et af de tætteste spørgsmål jeg kunne stille, så jeg var taknemmelig for at jeg havde haft muligheden for at spørge. Alle sagde, ”sig til hvis det er en kvinde”

I tidernes morgen gik mænd til lægen for at få masseret prostata. I den taoistiske tradition anbefaler man jævnlig prostata massage mod prostata kræft og andre sygdomme i prostata.

Forberedelse:

Udskyldning :
Det gør man ganske enkelt ved at gå på toilettet. Når du har været på toilettet har du tømt endetarmen, og det er tilstrækkeligt.

Hvis du ønsker at være helt sikker, kan du dog foretage en udskylning (et lavement). Huden i endetarmen er meget tynd, så vær forsigtig.

Brug f.eks. bruseren. Skru bruserhovedet af og sørg for at vandet kun er håndvarmt (cirka 37 grader), og at trykket ikke er for stort.
Sæt dig på hug og stik slangen et lille stykke op i endetarmen.
Pas på at slangen ikke skaber rifter.
Det tager kun få sekunder at fylde endetarmen op, og du kan så vælge at tømme vandet ud igen på toilettet. Gentag eventuelt processen et par gange. Den sidste gang skal du give dig god tid til at tømme de sidste rester af vandet ud.

Massagehjælp, her kan anbefales Nexus, som fås i forskellige størrelser med eller uden batterier.
Se med : https://www.youtube.com/watch?v=g7Fnz9ZYuic

Rigtig god fornøjelse.

Herfra livsglædecentret kan jeg kun sige tak til alle de modige mænd, som har taget skridtet og opdaget at det betyder intet hvad køn der massere en. De mænd, der har fundet afslapning ved at lægge sig på knæ for at finde overgivelsen i måske det mest sårbare. De mænd der bare var nysgerrige, som har sagt, så har jeg prøvet det. De mænd som helt sikkert vil sørge for at vedligeholde deres ”Valnød”.

Tak fra her, Sanne Mikaela, august 2018