Tantramassage for én person

Pris:

Kr. 2.100,- for 2 timer.

½ times samtale og 

1½ time tantramassage.

BOOK HER

Livsglædecentret

Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5, Salløvby
4621 Gadstrup (8 km syd for Roskilde)

Tel.  40 95 88 75
info@livsglaedecentret.dk

Tantramassage for mænd og kvinder


Kære Sanne,
Endnu en gang tak for tre udviklende og livsændrende sessioner. Efter at have erhvervet vigtig viden om mænd og kvinder, og ikke mindst om mig selv, har jeg været i stand til at gøre ting, som jeg aldrig havde turde tro på. 

Lars 50 år

Vil du have mere energi og livsglæde? Så er tantramassage en måde. Tantramassage er en sensuel, sanselig helkropsmassage med olie. Massagen foregår i et dejligt varmt rum med blid musik, svage dufte og masser af stearinlys. Du ligger nøgen på en bred madras, hvor det eneste du skal gøre, er at slappe af og give dig hen for at modtage nydelsen fuldt ud.

Jeg starter med en kort meditation, hvor jeg guider dig ned i din krop, så du bliver opmærksom på dine følelser og tanker.
Du bliver derefter masseret med blide, nærværende berøringer, og intuitivt healende lader jeg mine hænder massere dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig, og du slapper af og får adgang til at opleve endnu mere velvære.

Du bliver masseret ned over ryggen, ballerne og benene. Du vil også blive masseret på hele forsiden af kroppen: hovedet, armene, model 2hænderne, brystkassen, maven, området omkring dine kønsorganer, dine kønsdele, lår, ben og fødder. Massagen er meget nydelsesfuld og bliver udført i fuld overensstemmelse med dig og dine grænser.

Tantra handler om at være til stede i nuet - i Tantra nyder man processen.

BESTIL TID ONLINE

Du skal afsætte 2 timer.

Vi starter med 30 minutters samtale, dernæst 1½ times tantramassage.

Jeg er giver, du er modtager. Jeg er påklædt. Du er nøgen

kvindenakke205Hvorfor vælge Tantramassage?:
Tantra styrker din seksualitet og selvaccept.
Tantra giver dig mere energi.
Tantra er ren velvære for din krop.
Tantra giver indre ro og afstresning.
Tantra løsner indre blokering.
Tantra hjælper dig til at mærke dig selv.

Udover at tantramassage er en utrolig behagelig oplevelse, kan den afhjælpe rejsningsproblemer, for tidlig/sen udløsning, manglende lyst, underlivssmerter og incest- og overgrebsproblematikker.
Individuelle forløb sammensættes så de passer dig: Fx tantramassage kombineret med sexologsamtale.

Flere og flere vælger at bruge det som supervision. Det går i dybden og kan flytte indre konflikter på en nænsom måde.

Som mand er det helt normalt at få rejsning. Om den er slap, halvslap, halvstiv eller stiv er helt i orden. Det handler ikke om at præstere, og dit køn vil tage den form, som den ønsker. Lyst og tændthed er naturlige følelser.

Det handler ikke om at opnå udløsning eller orgasme, skulle det ske, er det i orden, men det er ikke noget man kan ”bestille”.

Jeg hører tit at tantramassage er bedre end sex, og at den energi der normalt ville komme ud i en udløsning, i stedet for forplanter sig i hele kroppen til en indre orgasme.


Læs artikel: Ingen udløsning? Puha, så skal jeg ikke have tantramassage


Praktiske oplysningerPris for én person: kr. 2.100,-
Afsæt 2 timer - disse inkluderer 30 min. samtale og 1½ times massage.

For dig der vil dybere ind i en specifik udfordring, fx om det ægteskabelige, din seksualitet, rejsningsproblemer, manglende lyst eller andet, og har brug for ekstra samtaletid:
Pris for én person: kr. 2550,-
1 times samtale + 1½ times tantramassage


BESTIL TID ONLINE


Du kan også bestille tid ved at ringe på 40 95 88 75
eller sende en e-mail.

Kr. 2.100,- eller 2550,- bedes indbetalt til
Danske Bank, reg.: 3349 konto 3349313804

Husk at påføre indbetalingen navn eller aftalt massagetidspunkt. Når beløbet er modtaget, er den aftalte tid din.
Ved afbud senest 24 timer før den aftalte tid, refunderes beløbet.

Feedback

 

"Ikke i min vildeste fantasi havde jeg troet, jeg kunne opnå det her". hænder205

Linda 50-år

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

Mit liv er totalt forandret siden jeg begyndte at gå til tantramassage behandlinger. Bedre forhold til min fortid, stiftet fred. Jeg kan mærke mig selv når jeg elsker med min kone. Forretningen har fået et overskud, jeg aldrig har oplevet før.

Søren, selvstændig
___________________________________________________________________________________________________________________________________

Min kone elsker at jeg er begyndt at vride mig mere og have lyde, når vi har elskov. Disse tantramassagebehanldinger har ændret mit liv hele vejen rundt. I min virksomhed tjener jeg mere end nogensinde, ordrerne vælter ind.
Anonym selvstændig mand, 50 år


Hej Sanne.
Du giver mig en styrke og en tro
Simon 54 år
Hej Sanne
Jeg har aldrig oplevet noget så godt, det oversteg totalt mine forventninger

Jeg kan ikke sige nok tak.
Charlotte 37 årHej Sanne.

Mange tak for en god og dejlig behandling og den varme, du gav... massagen har givet mig jordforbindelsen og roen igen. 


 
Thank you so much Sanne for everything in our session. This was a beautiful experience and I am really thankful.

You are a wonderful person.

Have a good flight back home.

Love,

Island 


Vidste ikke, det var muligt at føle sådan i min krop, den er jo levende i hver en celle. Tak Sanne, du har magiske hænder.Kære Sanne 

Endnu engang vil jeg takke for en fantastisk oplevelse. Skal jeg sige noget om din storhed, er det, at du har evnen til at få mig i en total accept af, hvem jeg er som menneske og min unikke seksualitet. Til dig kan jeg sige alle de ting, som jeg har båret som dybe hemmeligheder i mange år, og hvilken befrielse det er at få det sagt. Jeg mærker letheden, glæden og en lykke, som har været der siden første gang jeg besøgte dig. Endnu en gang tak. Min taknemmelighed kan være svær at udtrykke, så jeg forsøger ad denne vej. Må mange finde vej til dig.

Jens


 
Kære Sanne 

Jeg skriver til dig, for at vise min taknemmelighed over de oplevelser, som du har givet mig. Jeg kan stadig mærke hele oplevelsen i kroppen, selvom det er ca. 4 uger siden, jeg sidst var hos dig, men det virker som om oplevelsen bare vokser inde i mig. Jeg er meget taknemmelig for at du kunne få mig til at "opleve" mig selv i et sted, hvor jeg aldrig før har været på trods af mine næsten 40 år.

Det hele er bare så intenst sammen med dig, og jeg glæder mig allerede til at skulle ind i din "hule" af "find-mig-selv" seance. Dit sted er bare sådan et dejligt sted, hvor jeg får mulighed for at "stikke af" fra hele verden og bare være mig selv. Elsker den måde du rører ved mig og kan få mig rundt i nye steder af mig selv.

Jeg ville ønske det kostede mindre, så jeg havde mulighed for at besøge dig oftere. :o)

Dejlige hilsener Poul 40 år


 
Kære Susanne 

Vil takke for en stor og givende oplevelse. Du sagde, jeg skulle lægge mærke til, hvordan jeg har det i disse dage, og hvad det er der rører sig i mig. Jeg har været følsom og mærket sårbarhed, hvilket er ok. Jeg har ikke haft de store åbenbaringer, udover at imens min krop aldrig bliver den drømme krop, jeg ønsker at have, har jeg en visdom og ro og ild i mig, som jeg manglede da jeg var ung. Jeg var bange for at være alt det, jeg kunne være, bange for min storhed. Prøver i dag ikke at fokusere på at det er for sent, men at se de store gaver jeg har i mit liv. Min søn, mit helbred, min mand, min fornuft:

Lisa 42 år


Kære Sanne.

Tak for din helt egen naturlige og intuitive tantramassage, og et grundigt formøde. Med massagen ønskede jeg, at skabe bevidsthed igennem den krop jeg er i, og lære at nyde livet til fulde som den jeg er, i nuet.

Under selve massagen blev jeg ført helt nøgen og sårbart helskinnet tilbage til det uskyldsvæsen, jeg er. Jeg mærkede simpelthen det væsentlige i at være til i min krop, som jeg er. Det er vidunderligt enkelt at mærke, hvor let det er at være til, når trygheden er til stede. Det bliver skabt, når tilliden er fuldkommen, fordi nærværet og ægtheden stråler ud af Sanne!

Livsglæde er kernen i den gave som Sanne giver! Mange tak!!!

Dyb respekt, for den du er, og det du giver, Sanne! 

Lars David, jysk tantramassør


 
Tak for i går, det var noget af en rejse ind i min bevisthed af de store højder, hvor det har givet mig meget.

Tænk at blive løfte op, der hvor det er sværest at nå, det er stærkt. Jeg har nu en indre ro, som jeg ikke har oplevet i mange år, og for første gang har jeg sovet en hel nat.

Da jeg kørte fra dig på vej hjem, fik jeg en følelse, jeg ikke før havde haft, måtte køre ind til siden og holde pause, og tænkte der åbnede sig noget i mig, og jeg græd af glæde

BentDu har givet mig meget, og givet mig tro på mig selv ... at jeg godt kan tillade mig at være den jeg er – og især hvis jeg er sammen med en tålmodig kvinde.

mange hilsner

ErikTusind tak for en lærerig massage, det var fantastik. Utroligt hvad der skete, og at kroppen kan opleves sådan. Bare det, at der sker det i kroppen med lyd og gråd og de forskellige følelses udbrud.

Vi ses igen.

LoneSanne

I 65 år har jeg skammet mig over min krop, det er slut nu. Tak for at du åbner for nye veje i mit liv og i min seksualitet.

Jeg er klar til et nyt liv med mine livskræfter:

Bente


 

Kære Sanne

Troede ikke det var muligt at føle sådan i mit indre - en ny verden har åbnet sig i forhold til hvem jeg er.

Kim


Kære Sanne

Inden jeg kom til dig i torsdags, troede jeg, at "vulkanen" var helt udslukt, p.g.a. alle de kalamiteter

jeg har været igennem det sidste år, og at jeg nu var blevet uigenkaldeligt "gammel".

Bortset fra, at det jo var en herlig session, modbeviste du min opfattelse eftertrykkeligt.

Jeg er dig meget taknemmelig, for det du gør for at bringe mig videre i mit liv.

Jens


Hei der og takk for sist.

Har tenkt på å sende deg en mail hver dag men dagene flyr avsted. Tusen takk for fine timer hos deg. Det er en veldig stor hjelp både med samtalene og behandlingen. Vi ses snart igen.

Lisa; OsloHej Sanne

Tak for dejlig massage i fredags.

Det var fantastisk, sensuelt og meget behageligt og det er ikke sidste gang, jeg skal have tantramassage.

En dejlig fornemmelse efterfølgende, med glæde og en god fornemmelse i kroppen.

Hilsen Ole


Det var pokkers!

Så let, det var at give sig hen til sig selv ... fantastisk oplevelse ... det er ikke sidste gang, du har set mig.

Claus 42 år


Imponerende det er så let  at give slip.

Vildt, at man bare kan lægge sig ned og give sig hen i sin egen seksusalitet, det troede jeg ikke var muligt. 

Anette 42 år


Jeg vil påstå, at jeg fik en nøgle til livet igennem tantramassagen og en stor en.

Jeg kan sammenligne det med at være nyforelsket og kunne gå på vandet. Hele min krop føles bare superrar, og uanset hvad jeg kommer ud for, betyder det ikke så meget, fordi jeg har en følelse af velvære. Enig, glad er bare nogle ordene for den faktiske følelse, der er i min krop. Nu er det 3 uger siden jeg fik massagen, og hvis jeg lægger mig ned og trækker vejret på sammen måde, kan jeg få følelsen igen, så det  stopper ikke.

Christina 34


Helt mild, blød og sanselig efter en gang tantramassage hos Sanne Mikaela Bazlamit på Livsglædecentret.

Gitte Mayland


 

Hej Sanne!

1000 tak for igår. Er der ikke en melodi, der lyder nogen i retning af "Jeg føler, at jeg lever"? Sådan havde jeg det i hvert fald igår, og her næsten et døgn efter, er jeg stadig på en eller anden måde "i den syvende himmel". Jeg må have haft et særligt åbent hjerte !!! Jeg er dig meget taknemlig for, at du giver mig så meget.

Jeg glæder mig til næste gang og vender snart tilbage med forslag.

Mange glade hilsener Jens


Kære Sanne

Min glæde for tiden er dit værk, bruger mega mange ting du har givet mig, til at få glæde fra min nye kæreste ... og ikke mindst til at forstå hvad der sker med mig selv ... og det takker jeg dig enormt for ... ved godt, det er mig, som nyder, men du skal vide, hvilken inpact det gør i mit liv, selv idag snakkede vi om det, og jeg forklarede, at for mig er det ikke massagen på pikken, der giver mig så meget, men det at kende mit indre jeg, mine reaktioner, følelser osv. ... sagde, bortset fra nøgenhed og berøring på pik var det som en alm. massage, bare med mere fokus på åndedræt og dermed meditativt.

Kurt


Kære Sanne 

Tusind tak for en vidunderlig skøn tantramassage - hvor var jeg godt tilpas - både under og efter.

Det skulle alle mennesker unde sig selv :)

Go weekend kram GhitaJeg ville aldrig selv have fundet på det, det var en fantastisk oplevelse. Takker for den gave jeg har modtaget.

Lisbeth 22 årFantastisk!

Hvor var det skønt at opleve mine kønsdele som en naturlig del af min krop.

Jordmoder 38 år 


Få en oplevelse du aldrig glemmer.

En tur i himmeriget.

En tur i drømmeland.

Føl dig som ny, ovenpå.

Om massøren: Erfaren, naturlig kvinde. En der ved, hvad hun har med at gøre.

Flemming 47 år


Det  må alle mine venner opleve ... Jeg var totalt afslappet ... Det mærkes i kroppen selv måneder efter.

Søren 48 år


Wow... Det var helt fantastisk!

Ole 53 år


 

Kære Sanne

Jeg var selvfølgelig spændt på, hvad der skulle foregå. Jeg følte mig helt tryg ved dig, derfor havde jeg valgt dig.  

TantraMassagen blev en på alle måder intens og tilfredsstillende oplevelse! Jeg kan ikke med ord forklare følelsen af sanselighed og velvære under dine kyndige hænder. Det var pirrende, kildrende, dybt og intenst. Du var enormt god til at mærke og følge min krops signaler. Jeg havde slet ikke kunnet forestille mig noget så skønt på forhånd, og hvis jeg havde råd, så kom jeg en gang om ugen hos dig.

Men foreløbig så kan jeg stadig genkalde fornemmelsen, bare ved tanken om dine blide hænder. Jeg vil anbefale alle, som ikke har prøvet tantramassage endnu, straks at ringe til dig og bestille en tid. Nu.

Kærlig hilsen

Lone 53 år


 

Tak Sanne

Det var dejligt afslappende. Din måde at tale på i starten, gjorde, at jeg kunne slappe helt af. Du var rigtig god til at mærke, hvor hårdt/fast du skulle massere. Skønt, at hele kroppen fik berøring. Du fik mig til at føle mig tryg. Jeg skulle ikke præstere noget. Nu tør jeg få tantramassage af en mand, men han skal være lækker .-)

Mette 35 år


 

Kære Sanne

Tusind tak for en dejlig oplevelse sammen med dig i dag. Det var himmelsk - og jeg mærker stadig at kroppen takker mig for at jeg tog springet! Glæder mig til at gentage tantramassagen hos dig.

Knus fra Stig 


 

Hej Sanne

Tak for en helt fantastisk rejse ind i Tantraens verden - i går! Det var en eventyrlig oplevelse at mærke de svingninger der var imellem os, og ikke mindst vibrationerne i hele kroppen, da jeg 'tror' jeg, oplevede en tantrisk orgasme. Har aldrig kendt den følelse før! Jeg trådte kun på de lyserøde skyer resten af dagen - og har det stadig rigtig dejligt i kroppen - fyldt med ny energi og lyst.

S - 


 

Overvældende - aldrig følt så meget ro - ingen tanker - mangler ord - tantra massagen var ligesom min seksualitet.

Jørgen


 

Jeg har besluttet mig for at være positiv.

Kim


 

Du har nogle varme hænder - helt fantastisk at mærke dem på mine fødder og kontakten mellem hænderne. Det var meget blidt. Det var som at være på en rejse. Helt fantastisk.

Kurt


 

Hej Sanne

Mange tak for en utrolig sanselig og intens tantramassage. Det var en enestående oplevelse, hvor alle sanser blev stimuleret. Vi har bestemt fået mod på mere begge to - Hanne var bagefter "misundelig" på min intense oplevelse.

Hilsen Henrik


 

(Par, hvor det var manden, der skulle have massage)

Tusind tak for i går, det var rigtigt dejligt og givende. Du er en varm, kærlig og sensuel kvinde, og rigtig god til at give tantramassage.
 

Hej Sanne.

Det var en rigtig god oplevelse for mig. Energien strømmede igennem mig, og vores kontakt og polaritet er optimal for mig, når jeg arbejder med energien. 

A 53 år - maj 2009


 

Har du lysten til at give dig selv et frikvarter i livet, hvor du slipper al kontrol, så kan tantramassage hos Sanne i den grad anbefales. Tryghed, respekt og ikke mindst empati, som ikke bare skal beskrives, men som skal opleves og nydes. Jeg kan varmt anbefale tantramassage hos Susanne 

Peter 46


Livsglædecentret
v/Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5
4621 Gadstrup, Roskilde

Tlf.: +45 40 95 88 75
E-mail: info@livsglaedecentret.dk
SE Nr: 28249837 

Persondata politik GDPR
instagram
youtube icon
betterglobe

Læs artikler på blog

Læs artikler på blog
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.