Tantramassage 1
Weekendkursus for par

Pris:
Kr. 6750,- pr. par

BOOK HER

Kommende kurser:
Tantra 1. 15. - 17. november 2019
Tantra 1. 27. - 29. december 2019
Tantra 1. 24. - 26. januar 2020
Tantra 1. 28. februar – 1. marts 2020
Tantra 1. 20. - 22. marts 2020
Tantra 1. 27. - 29. marts 2020
Tantra 1. 24.- 26. april. 2020
Tantra 1. 22. - 24. maj 2020
Tantra 1. 26. - 28 juni 2020

Livsglædecentret

Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5, Salløvby
4621 Gadstrup (8 km syd for Roskilde)

Tel.  40 95 88 75
info@livsglaedecentret.dk
Tantramassage trin 1, weekendkursus for par
Der er ialt 7 trin for par i livsglædecentret, dette er trin 1
tantramassagekursus trin 1 tantrisk massage 21

Har I lyst til at lære hinanden bedre at kende – helt ind i jeres inderste? At lukke helt op for seksualiteten i jeres forhold – uden begrænsninger, fordomme og blokeringer? At få en helt ny dimension ind i jeres liv og nå til nye højder – seksuelt, emotionelt og som par? 

Så er et 'tantra kursus for par' lige noget for jer. På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. I vil føle jer som et helt nyt par, og jeres seksualitet vil blive kilden til den dybe tilfredsstillelse og kærlighed, som de fleste længes efter – men de færreste opnår.


Det vil I opleve på et tantrakursus for par

Et tantrakursus er en leg ind i tantraens verden. Med nænsomhed vil I berøre jeres partner og lære at lytte til hans eller hendes  
grænser, signaler og vejrtrækning. Hjertets sprog går gennem vores hænder, og I vil komme på en fantastisk rejse i jeres kroppes indre, finde en dybere glæde i jer selv og åbne nye sider for hinanden. Og selvfølgelig vil I lære både at give og modtage tantramassage – en af de fineste måder, man kan bekræfte sit parforhold. 

Gennem tantraen vil I opdage nye erogene zoner og lære, hvordan I stimulerer hinanden på mange flere måder, end I er vant til. Både mandens og kvindens krop rummer muligheder for en glæde, lyst og ekstase, som er langt større og stærkere, end de fleste er klar over. Tantra hjælper jer til at finde ind til dem – igen og igen.

Program for kurset
 

Et tantrakursus er et intensivt forløb over en weekend, og deltagerantallet er derfor begrænset til højst fire par. Det er naturligt at være nøgen under massage, I kommer kun til at massere jeres egen partner, og der vil ikke foregå noget seksuelt.

Weekenden er opdelt således:

Fredag kl. 19-22:

Sanne Mikaela Bazlamit (30 års erfaring med tantra), hun har afholdt disse kurser i 10 år, byder velkommen og fortæller om, hvad I vil opleve i løbet af
weekenden, om de etiske regler og om tryghed under kurset.

Lørdag kl. 10-17:

Vi begynder om formiddagen med tantraøvelser, dialog, leg og bevægelse. Vi lærer om den rigtige vejrtrækning og om de mange forskellige muligheder i tantramassage. Vi taler om hvordan det kvindelige og det mandelige er forskelligt og hvordan man skal berøre en kvinde, og hvordan man skal berøre en mand.


Efter frokost er der introduktion i at massere en kvindekrop. Kvinden får tantramassage og vi gennemgår de grundlæggende bevægelser og teknikker. Vi lærer også om de mange facetter i kvindens seksualitet og om alle hendes erogene zoner – både de kendte, de mindre kendte og de ”hemmelige”.


Søndag kl. 10-16:

Vi begynder igen dagen med meditaion, tantra-øvelser, vejrtrækning, dialog. Her vil vi gå i dybde med tantramassagen og sikre at I har det hele med til at rtsætte på hjemmefronten.


Efter frokost er det mandens tur til at modtage massage. Vi lærer at berøre en mandekrop, så han og hans partner sammen når til et helt nyt seksuelt niveau. Vi skal også udforske mandens utallige erogene zoner og lære om vejene til et fysisk og emotionelt velvære, han aldrig havde drømt om.

JATAK, JEG VIL GERNE TILMELDES KURSET   datoerne for weekend kursus, trin 1 findes her ved tilmelding.Efter tantrakurset

I løbet af kurset har I fået indsigt i tantraens spændende verden. I har lært om gensidig tantramassage, om den rigtige vejrtrækning og meget andet og kan nu fortsætte derhjemme. Tantra er et livslangt studium, som man kan blive ved med at udvikle – til gavn og glæde for sig selv og sin partner.

Praktiske oplysninger


Prisen pr. par er kr. 6.550,- (kaffe, the og frugt inkluderet)

Medbring selv frokost til lørdag og søndag, der forefindes køleskab.

Påklædning: Afslappet tøj, som du føler dig godt tilpas i.

Forbedredelse: Et åbent sind og parathed til forandring og til at blive klogere på din partner.Feedback

 

 


Virkelig brugbart. God opdeling af information og øvelser på dagene. Sanne er et "stort bibliotek" med en kæmpe viden. Jeg har en helt anden dyb kropslig og følelsesmæssig fornemmelse end da jeg kom i fredags.

Tina
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Sårbart, tillidsfuldt og med så meget kærlighed i et rum, der var sobert trygt og professionelt. Jeg overgav mig totalt, på en måde jeg aldrig har gjort før. 

Kim

_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 

 

Waauuu! 
Efter alvorlig stress og lang sygemelding og et liv der skulle starte helt forfra med, at genopdage hvad jeg syntes er sjovt, hvad der beriger mig, hvilket menneske jeg er osv. valgte min mand & jeg at tage på et Tantra massage weekend kursus hos Sanne i Livsglædecentret. 
Det har været så healende både for mig personligt og for vores parforhold - vi var noget nervøse inden kurset - frygt alá "åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend" og "skal vi være nøgne i SAMME rum" rumlede rundt - men behovet for at lære noget nyt, at berige vores forhold - var heldigvis større end frygten for al det ukendte. 
At få en indføring i tantra-verden:  
* at være med det der er,  
* dyb vejrtrækning & nærværd,  
* bevist, tilstedeværende bevægelse/massage i meget laaaangsom strøg, 
* sammen at skabe et rum af accept, tryghed, nærhed & kærlighed gennem den indledende meditation 
- alt sammen har været og er en stor, stor oplevelse - åbning af en åndelig & fysisk nærhed samt at få energien rund i kroppen. 
At blive set & mødt på et dybt plan, uden nogen forbehold eller nogen krav - verden ville blive et bedre sted, hvis alle lærte tantra! 
Så healende for (bl.a.) en stresset sjæl og så berigende for (ethvert) parforhold. 
Sanne er en fantastisk indfølende, tryghedsskabende og kærlig terapeut! 
Mayianne M. Pedersen
____________________________________________________________________________________________________________________________________

Kære Sanne
Du er en god menneskekender. Det var en kæmpe oplevelse, som jeg vil tage med mig resten af livet. Jeg synes, det er godt, du tager afsæt i gruppen, i deres behov og det der fylder. Jeg vil lære at acceptere min krop, følelser hos min partner og lære at elske det der er.
Lone 38
____________________________________________________________________________________________________________________________________


Hej Sanne
En flot start på en ny lærdom om at være i kroppen og om hvordan vi kan være sammen i kærlighed ... en opskrift på en start videre i vores liv med hensyn til krop og kærlighed.
Tak tak.
Tore
____________________________________________________________________________________________________________________________________


Kære Sanne
Grænseoverskridende, fyldt med kærlighed og sårbart. Et kursus der gav mening på flere niveauer. jeg går herfra med et ægteskab på 24 år, hvor jeg kan se, at vi skal lære hinanden at kende på et dybere niveau, og at JEG skal lære mig selv at kende ved at give slip.
Lisa
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Puha, sikken en oplevelse. SÅ glad for at jeg har været med på rejsen. Jeg har fået en ny glæde ved min egen krop og ved min kones, samt en masse konkrete aftaler og gode ideer til, hvordan vi kan bruge det fremover.
Lars
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Et givende kursus på alle planer - følelsesmæssigt, viden om tantramassage m.m - et kursus der har forandret mit liv.
Mona
_______________________________________________________________________________________________________________________________________


Jeg har formået at give mere slip end nogensinde før.
Michael
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Kære Sanne Mikaela
MANGE TUSIND TAK for en lærerig, inspirerende, spændende og dejlig weekend i dit vidunderlige selskab. Parkurset har både givet os en masse fantastiske ”her-og-nu-oplevelser”, og en masse at arbejde videre med.
Din måde at vise, tale, forklare, spørge - og lytte - på; - og din ”timing”; - alt det, er HELT eminent. Den nervøsitet vi havde inden kurset for bl.a. at skulle være nøgne sammen med 7 fremmede mennesker, den var helt væk, da vi lørdag eftermiddag for første gang smed tøjet samtidig med ”de 7 fremmede”. Det var helt naturligt for os begge at udforske partnerens krop, mens andre var til stede. Naturligt at give hinanden massage, - og modtage massage; -, og her finde masser af nye erogene zoner, så vi nu kan stimulere hinanden på MANGE flere måder, end vi har været vant til. ”Mmmmmm !!” og andre ”lyde”, og det at få halv- og helstiv pik, virkede slet ikke pinligt, hverken selv at udtrykke, eller høre fra / se på andre.
Ikke bare vores sexliv er blevet meget bedre efter parkurset. Det er vores ”almindelige dagligdag” også; - vi er bl.a. blevet mere ”kærlige” over for hinanden.
Den lange tur fra Jylland var mere end det hele værd.
Vi glæder os til "parkursus-2"
ps. fra Birthe:
Jeg vil tilføje, at jeg er meget glad for at Jens fik mig presset til at tage med. Og selv om jeg syntes, vi havde et dejigt samliv før kurset, oplever jeg større intimitet og nærvær i vores samliv her efter kurset.
Siden kurset har jeg følt stor ro, glæde og velvære i krop og sind.
Dejligt med virkelig god vejledning, og at få at vide, at der ikke er forkerte følelser.
Jeg nød at få massage; bare at kunne tage imod, uden at skulle føle at der var noget krav til gengæld.
Næste dag, hvor jeg gav jens massage, nød jeg virkelig at give.
TUSIND TAK!!
Mange knus fra Birthe og Jens
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Kæreste Sanne
Jeg takker for en helt igennem fantastisk weekend. At give mig hen og ”lægge hovedet” har i det meste af mit liv været ret svært. Fik lært at give mig hen i nydelsen og bare være. Havde efter massagen en behagelig oplevelse af ro og afslappethed i kroppen. Lidt senere oplevede jeg en rastløshed i kroppen, noget der bankede på og ville ud. Ved nu at det er alle de gamle oplevelser, der blev forløst. Så ud med det gamle og ind med lys, varme, kærlighed og nydelse. Nu hvor lyset inden i mig er blevet tændt, føler jeg mig meget mere som kvinde. Jeg er dybt taknemlig for at have fundet nøglen til mit indre. Når jeg tænker tilbage på weekenden, er det med en dejlig sødmefuld kriblen i kroppen. Det bliver en helt ny og spændende måde at være sammen med min elskede på. Denne oplevelse kan ikke beskrives med ord --- SKAL OPLEVES. Ønsker at alle må få lov at opleve dette.
Helga 41
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Tusinde , tusinde , tusinde tak Sanne ;-)) for en på mange måder fantastisk , magisk weekend. Jeg har ikke i hele mit liv prøvet noget så sanseligt pirrende som den massage jeg fik hos dig, sammen med min elskede. Efter at have tilbragt en hel weekend med meget tætte samtaler og indvielser i den forunderlige tantraverden, er jeg simpelthen blevet hooked på at lære mere.
På vejen hjem efter tantrakurset havde jeg en følelse af dyb kærlighed til alt og alle. Det har påvirket mig i flere uger nu. Jubii. Jeg vil håbe at tantra en dag bliver lige så almindeligt for alle, som at stå op og børste sine tænder.
Roberto 48
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Jeg takker for workshoppen og den smukke rejse du bragte Tim og mig på. Det er en rejse, der har sat dybe, varme spor i os begge to! Det er en helt fantastisk fornemmelse "at vende hjem" og det giver ro i min lange krop. Jeg bruger stadig tid til meditationen, lytter til musikken, tænder lys, og kigger dybt i øjnene. Jeg fornemmer en rejse mod det spirituelle, der har været under opsejling længe, og først nu er helt klar.

Jeg tænker over dit pust til mit hjerte hver dag, fornemmer varmen og godheden, og tænker tanken at du vil mig det godt.
Tim og Heidi
Bella fantasia
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kæreste Sanne,

Først og fremmest tusind tak for en helt igennem skøn weekend.
Tantra Workshoppen har givet et dybt indblik i tantramassagens uendelige dybder og mulighed for at skabe stor åbenhed og ærlighed mellem to mennesker.
Alle par burde give sig selv denne mulighed for at nå et højere forståelsesniveau og respekt for hinandens potentiale og forskelligheder.
Din guidance har været sublim og timet, og vi har fået en masse fine erkendelser med hjem og kommer helt sikkert igen.
Kærligst
Anja & Thomas
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Kære Sanne

Atter masser af tak. Der går stort set ikke en dag, uden vi snakker om den oplevelse, vi hver især fik hos dig.
Min kæreste er glad for at jeg "pressede på" for at få ham med. Og jeg, for den kæmpe oplevelse jeg fik.
Jeg føler, at det er som om sjæl, ånd og sexualitet blev til ét.
Birgitte og Jens
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Hej
Min kone og jeg har været på dette kursus, og det blev en af de mest vilde, følelsesmæssige og sanselige oplevelser, jeg har haft. Jeg har ikke beskæftiget mig med denne verden før, og jeg er heller ikke i den spirituelle verden, så denne oplevelse er langt ud over det, jeg kan beskrive med ord... dette skal prøves og mærkes...
Tak fra hjertet for den oplevelse :-)
Knus, Dennis, 52 år
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Et tantramassage kursus hos Sanne er den bedste gave, jeg har givet mig selv, og det kan varmt anbefales. Sanne er en fantastisk kvinde, der formår at skabe et smukt og trygt rum. Jeg følte mig under hele forløbet rummet som menneske og støttet, når behovet opstod. Dette kursus er den bedste start på et forhold, man overhovedet kan tænke sig, også hvis man har en partner, man har været sammen med i mange år. Så kan man blive forelsket på ny. Livsglædecentret har mine varmeste anbefalinger. Det er ikke sidste gang jeg har taget kursus der.
Trine, 41 år
________________________________________________________________________________________________________________________________________


Kære Sanne,
Disse ord er kun et fattigt udtryk for min oplevelse af dit tantramassagekursus. Tusind tak for et meget spændende, inspirerende og lærerigt kursus. Et kursus, der på flere måder udviklede og henrykkede mig. Det gav mig nye oplevelser og minder, som jeg kan tage med mig i al fremtid. Da jeg ankom fredag aften, var det med en blanding af nervøsitet og spænding – jeg var ikke sikker på, at jeg virkelig turde det her kursus. For mig var det, at skulle være nøgen sammen med andre, som jeg endnu ikke kendte, et stor skridt ud af trygheden. Om søndagen var min nervøsitet fuldstændig fordampet og afløst af velvære, glæde og tilfredshed ud over det sædvanlige. Jeg havde fået en oplevelse og en viden om, hvor meget mere smukt og meningsfyldt livet har at byde på. Noget, der er dejligt og energifuldt at huske på i et hverdagsliv, der ofte har forsøgt at holde mit fokus fra det kærlige og smukke i livet. Nu er det ingen sag at give mig selv og min partner en unik oplevelse. En oplevelse, der øger vores kærlighed og nærhed til hinanden – noget jeg har ledt efter i længere tid! Det er én af de gaver, jeg fik med fra dit kursus.
Kim, 38 år
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Livsglædecentret
v/Sanne Mikaela Bazlamit
Brøndvejen 5
4621 Gadstrup, Roskilde

Tlf.: +45 40 95 88 75
E-mail: info@livsglaedecentret.dk
SE Nr: 28249837 

Persondata politik GDPR
instagram
youtube icon
betterglobe

Læs artikler på blog

Læs artikler på blog
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og at målrette annoncer. Når du besøger vores hjemmeside, accepterer du automatisk vores brug af Cookies.