+45 40 95 88 75 info@livsglaedecentret.dk

Tantramassage
Weekend kursus for par
Trin 1

Max 4 par på et hold, og du er kun sammen med din egen partner.

Der foregår intet seksuelt på kurset.

Har I lyst til at lære hinanden bedre at kende – helt ind i jeres inderste? At lukke helt op for seksualiteten i jeres forhold – uden begrænsninger, fordomme og blokeringer? At få en helt ny dimension ind i jeres liv og nå til nye højder – seksuelt og emotionelt på kursus for par.

Så er et ‘tantra kursus for par’ lige noget for jer.

På et tantrakursus for par i Livsglædecentret vil I lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet.

I vil føle jer som et helt nyt par, og jeres seksualitet vil blive kilden til den dybe tilfredsstillelse og kærlighed, som de fleste længes efter – men de færreste opnår.

Det vil I opleve på et tantrakursus for par

Et tantrakursus er en leg ind i tantraens verden. Med nænsomhed vil I berøre jeres partner og lære at lytte til hans eller hendes  grænser, signaler og vejrtrækning.

Der er max 4 par på et weekend kursus, du vil kun være sammen med din partner. Hele weekenden er lagt op til at det er jeres parforhold der bliver styrket.

Hjertets sprog går gennem vores hænder, og I vil komme på en fantastisk rejse i jeres kroppes indre, finde en dybere glæde i jer selv og åbne nye sider for hinanden. Og selvfølgelig vil I lære både at give og modtage tantramassage – en af de fineste måder, man kan bekræfte sit parforhold.

Gennem tantraen vil I opdage nye erogene zoner og lære, hvordan I stimulerer hinanden på mange flere måder, end I er vant til. Både mandens og kvindens krop rummer muligheder for en glæde, lyst og ekstase, som er langt større og stærkere, end de fleste er klar over.

Tantra hjælper jer til at finde ind til dem – igen og igen.

 

Program for kurset

Fredag

Fredag kl. 19-22

Sanne Mikaela Bazlamit (30 års erfaring med tantra), hun har afholdt disse kurser i 10 år, byder velkommen og fortæller om, hvad I vil opleve i løbet af weekenden, om de etiske regler og om tryghed under kurset.

Lørdag

Lørdag kl. 10-17

Vi begynder om formiddagen med tantraøvelser, dialog, leg og bevægelse. Vi lærer om den rigtige vejrtrækning og om de mange forskellige muligheder i tantramassage. Vi taler om hvordan det kvindelige og det mandelige er forskelligt og hvordan man skal berøre en kvinde, og hvordan man skal berøre en mand.

Efter frokost er der introduktion i at massere en kvindekrop. Kvinden får tantramassage og vi gennemgår de grundlæggende bevægelser og teknikker. Vi lærer også om de mange facetter i kvindens seksualitet og om alle hendes erogene zoner – både de kendte, de mindre kendte og de ”hemmelige”.

Søndag

Søndag kl. 10-16

Vi begynder igen dagen med meditaion, tantra-øvelser, vejrtrækning, dialog. Her vil vi gå i dybde med tantramassagen og sikre at I har det hele med til at rtsætte på hjemmefronten.

Efter frokost er det mandens tur til at modtage massage. Vi lærer at berøre en mandekrop, så han og hans partner sammen når til et helt nyt seksuelt niveau. Vi skal også udforske mandens utallige erogene zoner og lære om vejene til et fysisk og emotionelt velvære, han aldrig havde drømt om.

Kommende kurser 2021 og 2022

Book online nedenfor eller bestil tid ved at ringe på 40 95 88 75  eller skriv på e-mail

Praktiske oplysninger

Prisen pr. par er kr. 7.550,- (kaffe, the og frugt inkluderet)
I vil ligeles modtage modtage lagen og vådliggerlagen (beskyttelse til seng eller briks) til evig eje.

Medbring selv frokost til lørdag og søndag, der forefindes køleskab.

Betaling: Indbetaling bedes overføres til Danske Bank, reg.: 3349 konto 3349313804

Påklædning: Afslappet tøj, som du føler dig godt tilpas i.

Forbedredelse: Et åbent sind og parathed til forandring og til at blive klogere på din partner.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe på 40 95 88 75 eller på email.

***

Der findes flere bed & breakfast i nærheden af Livsglædecentret, hvor man kan overnatte.

***

Efter tantrakurset

I løbet af kurset har I fået indsigt i tantraens spændende verden.

I har lært om gensidig tantramassage, om den rigtige vejrtrækning og meget andet og kan nu fortsætte derhjemme.

Tantra er et livslangt studium, som man kan blive ved med at udvikle – til gavn og glæde for sig selv og sin partner.

Hvad siger andre

“Virkelig brugbart. God opdeling af information og øvelser på dagene. Sanne er et “stort bibliotek” med en kæmpe viden. Jeg har en helt anden dyb kropslig og følelsesmæssig fornemmelse, end da jeg kom i fredags.”

Tina

“Wauuuuow, det var det jeg havde forestillet mig  og så meget meget mere. Dybt , indsigtsfuldt, gode meditationer, åndedrætsøvelser. Gode instrukser til tantramassagerne. Sanne, du forstå virkelig at skabe et rum, der er fyldt med kærlighed og rummelighed”

Pernille

“Sårbart, tillidsfuldt og med så meget kærlighed i et rum, der var sobert trygt og professionelt. Jeg overgav mig totalt, på en måde jeg aldrig har gjort før.”

Kim

“Wiuww! Efter alvorlig stress og lang sygemelding og et liv der skulle starte helt forfra med, at genopdage hvad jeg syntes er sjovt, hvad der beriger mig, hvilket menneske jeg er osv. valgte min mand & jeg at tage på et Tantra massage weekend kursus hos Sanne i Livsglædecentret.

Det har været så healende både for mig personligt og for vores parforhold – vi var noget nervøse inden kurset – frygt alá “åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend” og “skal vi være nøgne i SAMME rum” rumlede rundt – men behovet for at lære noget nyt, at berige vores forhold – var heldigvis større end frygten for al det ukendte.

At få en indføring i tantra-verden:
* at være med det der er,
* dyb vejrtrækning & nærværd,
* bevist, tilstedeværende bevægelse/massage i meget laaaangsom strøg,
* sammen at skabe et rum af accept, tryghed, nærhed & kærlighed gennem den indledende meditation

– alt sammen har været og er en stor, stor oplevelse – åbning af en åndelig & fysisk nærhed samt at få energien rund i kroppen.

At blive set & mødt på et dybt plan, uden nogen forbehold eller nogen krav – verden ville blive et bedre sted, hvis alle lærte tantra! Så healende for (bl.a.) en stresset sjæl og så berigende for (ethvert) parforhold.

Sanne er en fantastisk indfølende, tryghedsskabende og kærlig terapeut!”

Mayianne

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i indbakken

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra Livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Kontakt

Har du spørgsmål til tantrakursus for par, så er du velkommen til at kontakte mig

 

Livsglædecentret, Brøndvejen 5, Salløvby 4621 Gadstrup

Forsiden