10 års venten, så kom modet

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til modet

Ren Tantra giver energi

10 års venten, så kom modet

Ren Tantra giver energi: 62 år, gigt og manglende flow – og så af 2 kvinder!!!

Da jeg ved, eller har en fornemmelse af, med den viden jeg har omkring tantra og tantra energi, at det måske kunne hjælpe på et bedre flow både fysisk og psykisk/spirituelt, henvendte jeg mig til Livsglædecentret efter, at have læst beretningen om træmanden i et nyhedsbrev.

Jeg har fysisk prøvet alt muligt igennem årene og har en mellemsvær gigt, som giver stive led – og manglende flow i min fysiske krop.

En veninde til os begge, tilbød at være med til at give massage. To kvinder – 4 hænder.

En udfordring at blive masseret af kvinder

Udfordringen var meget stor, da jeg har masser af erfaring med massage med mænd, så det at skulle masseres af en kvinde, lå mig langt fra, og så ligefrem modtage tilbuddet om at få massage over hele kroppen af 2 kvinder. Det var grænseoverskridende.

Det var da noget af et skridt for mig, men da jeg nævnte det for Sanne Mikaela, sagde hun blot på sin rolige og omsorgsfulde måde og med fuld forståelse, at jeg skulle huske at massagen ville foregå 100 % på mine præmisser, og at jeg hele tiden kunne sætte grænser, sige nej tak og ja tak til det, der skete under hele massagen.

Top professionelt

Jeg må sige at med den indgang og Sanne Mikaelas topprofessionelle måde at gribe det hele an på og hele samtalen inden massagen, gjorde mig meget tryg. Døren blev åbnet til et dejligt varmt rum med gode, kærlige vibrationer, jeg lagde jeg mig helt roligt og parat op på briksen, som nærmere er en bred super blød madras, hvor jeg fik brug for hele bredden undervejs.

Hele min krop tog imod, og måske var der enkelte øjeblikke undervejs, hvor jeg ikke nød det helt optimalt, men det kan jeg dårlig nok huske. Hele oplevelsen overskygges af total pleasure.
Det jeg kan huske er, at det var den mest blide og bløde, nærværende og omsorgsfulde massage, jeg har fået, og samtidig blev jeg rørt alle steder på kroppen, og da jeg åbenbart er super sensitiv oplevede jeg 1½ times massage, som om jeg var en stor erogen zone.
Det var super sensuelt og pirrende på den mest spirituelle og terapeutisk måde – jeg ved hvad jeg taler om, da jeg har arbejdet med min selvudvikling i over 35 år og har prøvet rigtig meget kropsarbejde og massage i alle de år – for 10 år siden gik jeg ind i den spændende verden; tantra-verdenen og jeg har haft så mange oplevelser, som har beriget mit liv på så mange måder, at jeg er den, jeg er i dag – og denne massage var kronen på værket indtil videre.

Der er sket et energiskift

Flere dage efter – ja stadig her 4 uger efter – er der sket et skift, endnu et skridt frem i min udvikling til at blive et mere og mere helt menneske, som tør nyde, være ved min seksualitet og åben for endnu mere nydelse og oplevelse af min indre og ydre sensualitet. Jeg er blevet mere levende efter massagen hos Sanne Mikaela, jeg er mere følsom på kroppen – for eksempel når jeg tisser og står der med min bedste “ven” i hånden, og jeg er ved at være færdig og lige ryster den lidt, giver det et vellystryk – altså i miniformat alt det fantastiske jeg oplevede under massagen.
Sanne Mikaela huskede mit indre på, at jeg skal gå videre ad den vej og tak fordi du, Sanne Mikaela,
viste mig og huskede mig på vejen og med din nænsomhed og meget lidt/(hvis overhovedet) seksuelle energi – med den “ægte” tantra energi, – som jeg tror kan heale områder i ens liv.

Per, livsnyder

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden