Tantra kursus trin 1, 2, 3, 4, 5, 6 og 7

På Tantra kursus lære du at rumme modsætninger, modpoler og du lære at leve med en højere bevisthed og livsenergi. Tantra er den højeste bevidsthed. Tantra er livsenergi. Tantra er liv. Tantra er den seksuelle sammensmeltning til at du er den du er. Tantra er kærlighed med alle dens modsætninger og modpoler – du lærer at rumme begge sider.

Der er 7 trin i Livsglædecentret tantra massage kurser kun for par.

Tantra kursus, Trin 1

Tantra kursus, Trin 1 lærer I grundlæggende teknikker til nærvær. Dette gøres med mange forskellige øvelser fx at se i øjnene, meditations øvelser, der hjælper en til at mærke sig selv. Vi går i dybden med mænd og kvinders seksuelle og berørings forskellighed. Vi leger med dualiteten – give og modtage.

Læs mere om tantra kurset for par trin 1 >

Tantra kursus, Trin 2

Tantra kursus, Trin 2 her arbejder vi videre med de grundlæggende elementer fra trin 1 går dybere i hvilke lyster, fantasier og seksualitet hver især har. Hvad vil det sige at være et kreativt menneske og hvordan kan vi styrke og udvikle os som par, til at have modet til nytænkning og udvidelse af hverdags og intimitet livet. Energi, hvad er det?
I tantra massagen gives der flere massageteknikker.

Tantra kursus, Trin 3

Tantra kursus, trin 3 på nuværende tidspunkt vil I være stærke i jeres forhold, tantra massagen har skabt en naturlig samhørighed og rummelighed. Mange ting er sorteret fra, for når vi lever tantrisk sætter hverdagen sin dagsorden med hvad der er det vigtigste i livet. Den gode samtale med følelser, dybder af hvad der ikke lige bliver sagt og højden af glæde som gerne må fylde endnu mere. I tantra massage modtager kvinden en vulva massage og manden får masseret prostata. Ligesom der kommer flere berøringsteknikker.

Tantra kursus, Trin 4

Tantra kursus, trin 4. Vi er nu nået til hjertet, kærligheden, den ubetingede kærlighed, hvad vil det sige at sætte hinanden fri, virkelig fri – (det har intet med at have flere partnere) – det er der hvor man tør dele alt – hvor skam og skyld bliver forløst på et nyt plan og løftet til energi udladninger af ny karakter. Tantra massagen får her et nyt lag at intensitet. Væren i livet giver sig til udsalg i en udvidelse af hjertekammeret. Kurset vil være fyldt med berøring på nye måder. Respekt for en ny dimension.

Tantra kursus, Trin 5

Tantra kursus, trin 5 Her vil I opleve at energi der er noget i mærker i det daglige, vi arbejder med mange forskellige energi øvelser på mange forskellige måder. I vil lære at sætte ord på det subtile, det ordløse får nye dimensioner. Tantra massage er nu ikke længere kun på briks – mange flere sanser tages i brug.

Tantra kursus, Trin 6

Tantra kursus, trin 6. Ved de foregående 5 kursus er der åbnet op for meget. På trin 6 bruger vi øjnene ikke kun til at se den fysiske krop, men også til at se det der ligger bagved. I vil trænes i at ”læse” hinanden på en ny respekt og hensynsfuld måde.
I tantra massage par, er det krop mod krop, hvordan alle jeres celler taler og er tilstede – der er så meget lethed, så meget dybde – så meget kærlighed

Tantra kursus, Trin 7

Tantra kursus, trin 7 På afstande kan man bringe energi og være der for hinanden. På dette trin vil I få redskaber, hvor i kan meditere ved tankens kraft og berøre hinanden. I vil opleve at selv om I er fysisk adskilt så er i forbundet af en kraft og en samhørighed ingen kan adskille. På trin 7 er I et. Energi øvelser og energi berøring, åndedrætsteknikker og glæde er kodeordene på det kursus.

Tantra kursus for par trin 1
Tantrakursus for par trin 1
Kursus i tantra for par trin 1

Hvad siger andre om tantra kurset for par

Tantra kurset kom til at ændre deres liv.

”Så tæt har jeg aldrig været på min mand før”.
Det på trods af, at de nu havde været gift i 40 år, havde de aldrig givet sig tiden til blot at være sammen stille i et nærværende åndedræt og se hinanden i øjnene.

”Tænk, jeg tæt aldrig været så tæt på min mand” sagde hun

Mens de sad i hver sin stol med fødderne på gulvet, sad de stille og kiggede, ikke for at lede efter noget bestemt, men det nærvær lige i nuet, hvor man er, med det der er.

Tårerne trillede ned af hendes kind, ”Hvorfor har vi ikke gjort det her for lang tid siden? Fremskyndede hendes fine spæde stemme
Hendes mand kiggede på hende, uden ord, mens han rykkede på stolen og flyttede den tættere på hende. Han tog hende i hånden.
Sådan sad de i lang tid, inden hun udbrød ”Jeg kan mærke kærlighed”, igen trillede tårerne ned af hendes kinder, hun tog en kleenex. Rummet blev fyldt med en særlig energi.

Tantra kurset kom til at ændre deres liv. ”Dette skulle alle lære”, sagde hun.
Jeg kunne give hende så meget ret. Med meget få virkemidler, kan vi skabe en harmoni og kærlighed til hinanden. Der skal ikke så meget til.

Det er med forhold som med alt andet, stopper vi med at give det energi, forsvinder det. Det selvsamme med vores intimitet, stopper vi den del, visner den.

Du skal gøre dig umage, du skal ville din partner. I skal sammen gøre en indsats for at få jeres forhold til at vokse.

Det er så nemt når man mødes i forelskelsens rus, der svæver man på en sky af energi og overskud. Partnere vækker det bedste i en, og man kan have meget svært ved at se noget negativt, tit tænker man ” vier uovervindelige”, ”det her kan jeg godt klare” eller ”det finder vi ud af”. Overskuddet er enormt – intimiteten og beruselsen ligeså.
Fakta er at det ikke behøver at stoppe, I kan faktisk blive ved med at ride på den energi bølge. Læren findes på tantra kurserne. Hvis I vil.  Det kræver begge jeres indsats – belønningen vil være større livsglæde.

Se jeres forhold som en have. I sætter frø ved hver en ide i får., ved hver en skabelse det kunne være materielt, ved hver en deling af tanker og meninger. 

Hvis du forestiller dig den have for dit indre, hvordan vil du gerne have den er?, Fyldt med blomster, vegetation, dyr, liv?
Tænk så på hvad der sker, hvis haven ikke bliver passet, hvis ikke den bliver vandet, nippet, taget hånd om? Hvordan ser den have så ud?

Lige netop ”det”, er hvad der sker i et forhold, måske er der tider, hvor der er en masse frø der bliver lagt i jorden.
Det vokser sig stort og uoverskueligt, formodentlig er der ting der vokser, som ikke længere er givende.  

Så det er en god ide at gå ”haven” igennem, se på tilbage, se nu og se fremad. Der skal lues, der skal trimmes, noget skal vokse vildt, noget skal fjernes og nyt skal til – den evige cyklus.

Vi lever i en tid med så meget foranderlighed, hvis du vil din kæreste skal du prioritere tid til at kommunikere drømme, hverdag, seksualitet. Der skal være plads til at skifte tanker og ideer ud. Der skal være plads til forandring. I skal lære at danse par – dansen.

Din partner er din største læremester, større læremester findes ikke. Det er hende eller ham du deler de mest intime stunder med, ligesom du I vil vise gode og dårlige sider af jer selv. Hjemme er du med alt hvad du er. Din partner vil spejle det.

På tantra kurserne vil du lære at rumme de svære følelser som du gennemlever. Du vil få redskaber til at stå stærkt i dig, så du kan hjælpe din kæreste til det samme. I vil få redskaberne, hvor du ikke løber væk, men kan tale om selv de sværeste intime ting og lyster.

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i indbakken

Når du tilmelder dig Livsglædecentrets nyhedsbrev, siger du samtidig ja til at modtaget 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Kontakt

Har du spørgsmål til mine ydelser eller foredrag eller du meget velkommen til at kontakte mig.