Tantra massage par

Weekend kursus
Trin 1

Har I lyst til at lære hinanden bedre at kende, helt ind i jeres inderste?
Lukke helt op for seksualiteten i jeres parforhold, uden begrænsninger, fordomme og blokeringer?
Har I lyst til at få en helt ny dimension ind i jeres liv og nå til nye højder, seksuelt og emotionelt 
så tilmeld jer “Tantra massage par” Weekend kursus trin 1.

Max 4 par på et hold, og du er kun sammen med din egen partner.

Kurset er bygget op på at I, som par, går styrket fra tantra kurset, mere forelsket end da I kom.

Der foregår intet seksuelt på kurset.

Tantra kursus for par, når parforholdet skal vokse.

Et ‘tantra kursus for par’ lige noget for jer der værdsætter jeres parforhold og vil udvikle jer sammen.

Dette tantra kursus vil I sammen lære at nå ind til hinanden på en måde, I aldrig før har oplevet. 

I vil føle jer som et helt nyt par, og jeres kærlighed og seksualitet vil blive kilden til den dybe tilfredsstillelse i parforholdet, som de fleste længes efter, men de færreste opnår.

Weekend kurset I Livsglædecentret vil få jeres parforhold til at vokse og styrkes.

Det vil I opleve på Tantra massage par weekendkursus

Et weekendkursus i tantra er en leg ind i tantraens verden. Med nænsomhed vil I berøre jeres partner, lære at lytte til hans eller hendes  grænser, signaler og vejrtrækning.

Hele weekenden er opbygget til at det er jeres parforhold der bliver udviklet og styrket.

Hjertets sprog går gennem vores hænder, og I vil komme på en fantastisk rejse i jeres kroppes indre. I vil finde en dybere glæde i jer selv og åbne nye sider for hinanden. I vil selvfølgelig lære både at give og modtage tantra massage. Gennem tantra vil i lære en af de fineste måder, I kan bekræfte jeres parforhold.

Med tantraen vil I opdage nye erogene zoner og lære, hvordan I stimulerer hinanden på mange flere måder, end I er vant til. Både mandens og kvindens krop rummer muligheder for glæde, lyst og ekstase, der er langt større og stærkere, end de fleste er klar over.

Tantra hjælper jer til at finde ind til de muligheder, igen og igen.

I er kun nøgne, når der masseres.
Sanne Mikaela Bazlamit er med-massør, når der undervises.

Der er max 4 par på et weekend kursus, du vil kun være sammen med din partner.

Program for kurset

Fredag

Fredag kl. 19-22

Sanne Mikaela Bazlamit, 30 års erfaring med tantra, har afholdt disse tantra, trin 1 kurser siden 2009.
Sanne vil byde velkommen.
-Hvad er tantra?
-Trygge regler og rammer for weekenden.
– Tantra øvelser
– Hvad I  vil opleve i løbet af tantra kurset.

Tantra massage par weekend kursus trin 1

Lørdag

Lørdag kl. 10-17

Vi begynder om formiddagen med tantraøvelser, dialog, leg og bevægelse. Vi lærer om den rigtige vejrtrækning og om de mange forskellige muligheder i tantramassage. Vi taler om hvordan det kvindelige og det mandelige er forskelligt og hvordan man skal berøre en kvinde, og hvordan man skal berøre en mand.

Efter frokost er der introduktion i at massere en kvindekrop. Kvinden får tantramassage og vi gennemgår de grundlæggende bevægelser og teknikker. Vi lærer også om de mange facetter i kvindens seksualitet og om alle hendes erogene zoner – både de kendte, de mindre kendte og de ”hemmelige”.

Søndag

Søndag kl. 10-16

Vi begynder  igen dagen med meditaion, tantra-øvelser, vejrtrækning, dialog. Her vil vi gå i dybde med tantramassagen og sikre at I har det hele med til at fortsætte på hjemmefronten.

Efter frokost er det mandens tur til at modtage massage. Vi lærer at berøre en mandekrop, så han og hans partner sammen når til et helt nyt seksuelt niveau. Vi skal også udforske mandens utallige erogene zoner og lære om vejene til et fysisk og emotionelt velvære, han aldrig havde drømt om.

Praktiske oplysninger

Kaffe, the og frugt inkluderet i prisen.

I vil ligeles modtage modtage lagen og vådliggerlagen (beskyttelse til seng eller briks) til evig eje.

Medbring selv frokost til lørdag og søndag, der forefindes køleskab.

Betaling: Indbetaling bedes overføres til Danske Bank, reg.: 3349 konto 3349313804

Påklædning: Afslappet tøj, som du føler dig godt tilpas i.

Forbedredelse: Et åbent sind og parathed til forandring og til at blive klogere på din partner.

Har du yderligere spørgsmål er du velkommen til at ringe på 40 95 88 75 eller på email.

***

Der findes flere bed & breakfast i nærheden af Livsglædecentret, hvor man kan overnatte.

***

Efter tantrakurset

I løbet af Tantra massage par kurset har I fået indsigt i tantraens spændende verden.

I har lært om gensidig tantramassage, om den rigtige vejrtrækning og meget andet og kan nu fortsætte derhjemme.

Tantra er et livslangt studium, som man kan blive ved med at udvikle – til gavn og glæde for sig selv og sin partner.

Hvad siger andre

“Virkelig brugbart. God opdeling af information og øvelser på dagene. Sanne er et “stort bibliotek” med en kæmpe viden. Jeg har en helt anden dyb kropslig og følelsesmæssig fornemmelse, end da jeg kom i fredags.” Tina
“Wauuuuow, det var det jeg havde forestillet mig  og så meget meget mere. Dybt , indsigtsfuldt, gode meditationer, åndedrætsøvelser. Gode instrukser til tantramassagerne. Sanne, du forstå virkelig at skabe et rum, der er fyldt med kærlighed og rummelighed” Pernille
“Sårbart, tillidsfuldt og med så meget kærlighed i et rum, der var sobert trygt og professionelt. Jeg overgav mig totalt, på en måde jeg aldrig har gjort før.” Kim
“Wiuww! Efter alvorlig stress og lang sygemelding og et liv der skulle starte helt forfra med, at genopdage hvad jeg syntes er sjovt, hvad der beriger mig, hvilket menneske jeg er osv. valgte min mand & jeg at tage på et Tantra massage weekend kursus hos Sanne i Livsglædecentret. Det har været så healende både for mig personligt og for vores parforhold – vi var noget nervøse inden kurset – frygt alá “åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend” og “skal vi være nøgne i SAMME rum” rumlede rundt – men behovet for at lære noget nyt, at berige vores forhold – var heldigvis større end frygten for al det ukendte. At få en indføring i tantra-verden: * at være med det der er, * dyb vejrtrækning & nærværd, * bevist, tilstedeværende bevægelse/massage i meget laaaangsom strøg, * sammen at skabe et rum af accept, tryghed, nærhed & kærlighed gennem den indledende meditation – alt sammen har været og er en stor, stor oplevelse – åbning af en åndelig & fysisk nærhed samt at få energien rund i kroppen. At blive set & mødt på et dybt plan, uden nogen forbehold eller nogen krav – verden ville blive et bedre sted, hvis alle lærte tantra! Så healende for (bl.a.) en stresset sjæl og så berigende for (ethvert) parforhold. Sanne er en fantastisk indfølende, tryghedsskabende og kærlig terapeut!” Mayianne

Hvad siger andre efter de har været på kurset - Tantra massage par - trin 1

“Så meget varme, kærlighed og forståelse, du er god til at gøre det konkret, og jeg har kunne bruge det hele. Meditation, berøringen under massagen. Er så fyldt på den gode måde”
Thomas, 2023

“Jeg var nervøs inden og meget spændt, det hele var så fantastisk og naturligt. Det var godt med teori, tid til spørgsmål. Du har givet mig så mange nye muligheder” 
Ingrid, 2023

“Virkelig brugbart. God opdeling af information og øvelser på dagene. Sanne er et “stort bibliotek” med en kæmpe viden. Jeg har en helt anden dyb kropslig og følelsesmæssig fornemmelse, end da jeg kom i fredags.”

Tina

“Wauuuuow, det var det jeg havde forestillet mig  og så meget meget mere. Dybt , indsigtsfuldt, gode meditationer, åndedrætsøvelser. Gode instrukser til tantramassagerne. Sanne, du forstå virkelig at skabe et rum, der er fyldt med kærlighed og rummelighed. Jeg vil rigtig gerne med på et af de næste tantra kurser for par der afholdes i livsglædecentret”

Pernille

“Sårbart, tillidsfuldt og med så meget kærlighed i et rum, der var sobert trygt og professionelt. Jeg overgav mig totalt, på en måde jeg aldrig har gjort før.”

Kim

“Wiuww! Efter alvorlig stress og lang sygemelding og et liv der skulle starte helt forfra med, at genopdage hvad jeg syntes er sjovt, hvad der beriger mig, hvilket menneske jeg er osv. valgte min mand & jeg at tage på et Tantra massage weekend kursus hos Sanne i Livsglædecentret.

Det har været så healende både for mig personligt og for vores parforhold – vi var noget nervøse inden kurset – frygt alá “åhhh nej, er det mon sådan nogle sex-afhængige der kommer til sådan en weekend” og “skal vi være nøgne i SAMME rum” rumlede rundt – men behovet for at lære noget nyt, at berige vores forhold – var heldigvis større end frygten for al det ukendte.

At få en indføring i tantra-verden:
* at være med det der er,
* dyb vejrtrækning & nærværd,
* bevist, tilstedeværende bevægelse/massage i meget laaaangsom strøg,
* sammen at skabe et rum af accept, tryghed, nærhed & kærlighed gennem den indledende meditation

– alt sammen har været og er en stor, stor oplevelse – åbning af en åndelig & fysisk nærhed samt at få energien rund i kroppen.

At blive set & mødt på et dybt plan, uden nogen forbehold eller nogen krav – verden ville blive et bedre sted, hvis alle lærte tantra! Så healende for (bl.a.) en stresset sjæl og så berigende for (ethvert) parforhold.

Sanne er en fantastisk indfølende, tryghedsskabende og kærlig terapeut!”

Mayianne

“Jeg har stor lyst til at gå videre i denne retning. Kurset har givet mig en masse inspiration og praktiske redskaber / vinkler på tantra. Ligeledes har jeg fundet et “rum” at komme tilbage til når jeg får brug for det eller lyst til at videre udvikle mig”

Line Reimer

“Uhhhh for mig som træmand var det grænseoverskridende men kanon god mental træning. Jeg har lært at vise nærhed dybere end jeg gjorde før. Tantra massagen er god og hjælper mere på vej til hjertet og den indre ro. Jeg er kommet nærmere min partner i denne weekend end jeg nogensinde før har været.”

Lars Hansen

“Jeg har fået til en stor erkendelse af kønnets forskelligheder og en viden om at jeg har en masse at indhente i forhold til opmærksomhed på min mands pik. På kurset følte jeg mig rigtig godt taget i mod og mine grænser blev på intet tidspunkt overskredet. Indholdet af tantra kurset var rigtig godt. Kurset foregik i et roligt tempo, en god rækkefølge og der var en meget godt og behagelig guiding under selve massagen.  ”

Christine

Vi var på tantra kurset i 2019 og sikke en oplevelse

“Skønt, trygt atmosfære, dejligt rum at være i, ro og nærvær, åbenhed og respekt, uhøjtidelig på en kærlig måde, accept og imødekommenhed. Det er nogle af det første ord der falder mig ind efter at have gennemgået tantra kursus trin 1 i livsglædecentret. Kurset hænger godt sammen. Det er dejligt at der er så god tid og der er plads og rum til at vi kan være dem vi er og det vi føler. ”

Karen Kristensen

“FED WEEKEND – Den er svær at sætte ord på men det var en stor oplevelse, det var spændende og anderledes. Jeg har lært en ny måde at være intim og sensuel på. Jeg skal helt sikker lege med tantra massage for par igen”

Jan

“Det var en overvindelse at være nøgen sammen med andre kursister men det var naturligt da alle var lige. Der var en super fin balance mellem teori og praktik Jeg har helt sikkert lært meget om nærvær og det at dele tantra med min bedre halvdel”

Angelina

“Kurset i tantra var meget intens, fyldt med mange gode perspektiver på os som mand og kvinde. Indholdet i tantrakurset var grundigt, fagligt, autentisk. Jeg går herfra med nye perspektiver på mit parforhold, på glæde, og på egen indsats og kærlighed.

Jesper

Stærk kærlighed kræver også pleje

“Et dejlig anderledes tantra massage par kursus, lige som jeg havde regnet med. Massagen var overvældende dejlig og en oplevelse der stadig sidder i mig. Underviseren er god til at sætte sig ind i vores situation som det par vi er. Du var god til at tune dig ind på hvem vi var hver i sær og møde os der hvor vi var og arbejde med os på det niveau vi var på. Denne form for “Parterapi” blev en meget positiv overraskelse. Min mand går herfra på en lyserød sky med en overvældende følelse af velvære, indre ro på det mentale plan. Det var en ny og dejlig oplevelse og meget befriende. Vi er rigtigt glade for at dette ikke var et tantra sex kursus men et kursus med focus på tantramassage.”

 Sus og Jens

“Kærligheden til min elskede fik frit løb. Kurset gav mig følelsen af total velvære og jeg blev dejlig afslappet. Jeg går herfra med et fantastisk redskab til at vise min store kærlighed til min elskede og til fuldstændig at koble af – og med et kæmpe ønske om at lær tantra massage og udforske tantra livet endnu mere.”

 Britt

“Kurset for par – Tantra massage lige uden for Roskilde var hele weekenden værd. Vi overnattede i Roskilde på hotel og dagene gik på kurset. Sikke en gave til vores parforhold – Alle burde give deres forhold sådan en kærlighedsgave. Vi vil med på trin 2 og 3 og 4 og ja dem alle sammen. Tantra livsstilen er helt i vores ånd og vi har lukket en dør op til noget meget større end det liv vi kom fra. Sikke en lethed vi er fyldt med og sikke en ro der har bredt sig. WAU ”

 Hanna og Jørn

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet, siger du ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden

Kontakt

Har du spørgsmål til tantramassage, så er du velkommen til at kontakte mig.