Psykospirituel vejledning

“En kraftfuld og blid måde at komme ind til essensen af dig selv”

Psykospirituel vejleder / vejledning – DEVA, tager udgangspunkt i dig. Det er en kraftfuld og blid måde at komme ind til essensen af dig selv. Det sted i dig, der med stor kærlighed kan rumme, heale og transformere tunge følelser som vrede, skyld, skam, afhængighed, perfektionisme og sårbarhed – stærke temaer kan styre dit liv, selv om du ikke ønsker det, eller er bevidst om det.

Andre temaer, du kan få hjælp til, kan for eksempel være at få indsigt i en sygdom, finde din vej i livet, komme tættere på det åndelige, forstå din relation til et andet menneske eller en situation.

‘Dit Højere Selv’ – ’din indre kerne’ står altid parat med uendelig kærlighed, visdom og forståelse for dine behov!

Vi begynder med at tale sammen, og herefter lægger du dig på en briks. Jeg vejleder dig til kontakten til dit Højere Selv, som overtager vejlederrollen. Undervejs skriver jeg ned, hvad du oplever og støtter din proces og din indre rejse.

Du kan forvente at føle dig tættere på dig selv og at have fået en indsigt, som vil hjælpe dig til at håndtere dit liv og din hverdag på en mere hensigtsmæssig måde. Andre ”bivirkninger” er større livsglæde, mere nærvær, retning og redskaber til at komme videre på din unikke vej.

“Tusind, tusind tak for nogle fantastiske dage!!
Tak for din omsorg, rummelighed, viden og meget, meget store indføling!!”

Kerstin

Efter 4 dags forløbet?

Efter 4 dags forløbet får du det, jeg har skrevet, med dig hjem. Så kan du se på det, til næste gang vi mødes, hvor vi taler om dine oplevelser.

For at få det optimale ud af forløbet, er det vigtigt, at du sætter dagene af til dig selv. Hold fri og giv dig tid til at være dig. Du får brug for det.

Efter det fjerde forløb opsummerer vi, og ser på, hvordan du kommer videre med din nye viden, efter de forløsninger som er sket undervejs i dit vejledningsforløb.

Hvad er DEVA vejledning?

Deva vejledning er en effektiv måde at arbejde på, da svarene kommer fra din egen uendelige åndelige viden, dit ‘Højere Selv’ –  og ikke udefra, altså hverken fra mig eller andre.

Derfor er hvert forløb meget individuelt, og skræddersyet til den enkelte. 

Denne transpersonlige måde at få svar på, blev kendt via Shirley MacLaines bog “Dansen i lyset”, hvor hun beskriver sit forløb hos Chris Griscom.

Transpersonlige psykologi er?

Det er en arbejdsform indenfor Transpersonlig psykologi. Den synsvinkel er du mere end en krop, tanker og følelser.

Du indeholder også noget andet, der ikke kan måles eller vejes – et “Højere Selv”, en overbevidsthed, sjæl, indre stemme, eller hvad vi end vælger at kalde det.

Det ‘Højere Selv’ kan kontaktes for vejledning, indsigt og transformation af blokerende følelser, og det er det ‘Højere Selv’, som frigør og forstår. Se mere på Deva.dk

Praktiske oplysninger

4 dages forløb

Pris: kr. 12.000,-

Et forløb varer 4 dage á 2-3 timer pr. gang over en periode på 14 dage.

Det er en god idé at holde fri, de dage du er i forløb.

Medbring 2 lagener.

1-dags forløb – Supplerende

Pris: kr. 3.100,-.

1 dags supplerende, 2-3 timer. Kan kun tages efter deltagelse i 4-dages forløbet.

Det er en god idé at holde fri, de dage du er i forløb.

Medbring 2 lagener.

Hvad siger andre

“Kære Sanne
Først rigtig mange tak for din fantastiske guidning og støtte i det, for mig meget specielle ,”fødselsforløb”.
Jeg er den samme, og dog meget forandret, uden at jeg kan sætte ord på. Jeg drømmer med åbne øjne, eller rettere tilbage i tiden, og kigger på, siger undskyld, får aha-oplevelser, giver gamle hændelser et andet lys.
Positive og gode hændelser er i det små begyndt at træde ind i mit liv.”

Jørgen 61 år

“Hej Sanne.
Tusind tak for 4 uforglemmelige dage, da jeg var i Deva-forløb hos dig.

Du er en fantastisk kvinde, og jeg følte mig meget tryg og afslappet i dit selskab. Vil gerne takke dig, fordi du hjalp mig på min rejse. Og sikken en rejse jeg var på! WAU  Den forandrede mit liv, det var virkelig lidt af en åbenbaring.

Vil rose dig rigtig meget, og anbefale dig til alle omkring mig, som måtte have brug for at komme videre i deres liv, på den ene eller anden måde.
TAK SANNE. Mange knus fra”

Evy

“Kære Sanne
Jeg har gennem de sidste år jævnligt søgt din hjælp i håb om at finde tilbage til mig selv og min indre kerne af livsglæde. Jeg har følt mig nødsaget til at foretage nogle store ændringer i mit liv. Dette har været en lang, smertefuld proces, som har bragt mig ud i en omfattende krise.

Jeg har været i Devaforløb og telefoniske forløb hos dig, med jævne mellemrum, i de sidste to år, og vil takke dig for din kærlige og professionelle støtte og hjælp. Jeg har følt mig rummet, støttet og værdsat for den jeg er, ligegyldig med hvilken overvældende smerte eller lille bagatel jeg kom. Du har kunnet rumme mit kaos, fortvivlelse og smerte, og vist en stor tålmodighed og respekt for netop den jeg er.

Ved at spørge ind til – og om bagved – har du været en stor hjælp for mig til at finde mine egne værdier og nøgler – så jeg har kunnet træffe nye og mere opbyggende beslutninger og dermed lukke op for mere styrke, kærlighed og livsglæde i mit liv.
Hjertelig tak fra”

Lene

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i indbakken

Når du tilmelder dig Livsglædecentrets nyhedsbrev, siger du samtidig ja til at modtaget 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Kontakt

Har du spørgsmål til mine ydelser eller foredrag eller du meget velkommen til at kontakte mig.