Tarot

“en anden måde at anskueliggøre din situation på”

Tarot the chariot

Om Tarotkort

Tarotkort er et af hverdagens undere. 78 ”venner” der venter på at give dig præcise og seriøse svar. Tarotkortene er sjælens spejl, og du kan bruge dem til at få svar på alt mellem himmel og jord.

Du kan for eksempel spørge til: Arbejde, bolig, kærlighed, familie, vækst og personlig udvikling. Hvis du ikke har et specifikt spørgsmål, så lad kortene vise dig den vigtigste besked for dit liv lige nu.

Tarot er en anden måde at anskueliggøre din situation på. Tarotkortene er billeder, der vækker nogle forunderlige ting i dig.

Tarot the lovers
Tarot the lovers

Terapeutisk Tarotoplæg

Et Tarotoplæg er en samtale mellem dig og mig, som tager udgangspunkt i de spørgsmål du stiller, og de kort du trækker. Du blander kortene og trækker selv de kort, du skal bruge for at få svar på dine spørgsmål. Der vil kun komme det frem, du er parat til at tage stilling til.

Terapeutisk tarot handler ikke om at spå eller give endegyldige svar. Terapeutisk tarot er med til at give dig indblik i, hvordan situationen er lige nu, og hvordan du bedst tackler den. Du vil finde styrke til at bryde det, der holder dig fast i et uhensigtsmæssigt handlingsmønster.

Tarot the chariot

Praktiske oplysninger

Pris:
1 times terapeutisk Tarot kr. 1500

Foredrag / polterabend

Bestil et Tarotforedrag med vennerne, for eksempel til en polterabend, en hyggeaften eller fordi der skal ske lidt nyt på arbejdspladsen. Del forundringen over kortenes overraskende evne til at se klart på den enkelte og på livet med dine venner og kollegaer.

Kontakt

Har du spørgsmål til mine ydelser eller foredrag eller du meget velkommen til at kontakte mig.