Tantramassage
for mand eller kvinde

Vil du have mere energi og livsglæde?
Så er tantramassage for mand, kvinde eller par
vejen dertil.

Tantramassage er en sensuel, sanselig helkropsmassage med olie. Massagen foregår i et dejligt varmt rum med blid musik, svage dufte og masser af stearinlys. Du ligger nøgen på en bred madras, hvor det eneste du skal gøre, er at slappe af og give dig hen for at modtage nydelsen fuldt ud.

Inden massagen starter jeg  med en kort meditation, hvor jeg guider dig ned i din krop, så du bliver opmærksom på dine følelser og tanker.

Du bliver derefter masseret med blide, nærværende berøringer, og intuitivt healende lader jeg mine hænder massere dybt og stille, så dine indre spændinger løsner sig, og du slapper af og får adgang til at opleve endnu mere velvære .

Du bliver masseret ned over ryggen, ballerne og benene. Du vil også blive masseret på hele forsiden af kroppen: hovedet, armene, maven, hænderne og brystkassen området omkring dine kønsorganer, dine kønsdele, lår, ben og fødder.

Massagen er meget nydelsesfuld og bliver udført i fuld overensstemmelse med dig og dine grænser.

Tantra handler om at være til stede i nuet – i Tantra nyder man processen.

Du skal afsætte 2 timer.

Når du kommer vil du blive budt på kaffe/the eller vand, derefter taler vi  sammen i 30 minutter, dette er med til at åbne din krop, så du får maksimalt ud af den efterfølgende 1½ times tantramassage.

Jeg er giver, du er modtager. Jeg er påklædt. Du er nøgen

“Kære Sanne,

Endnu en gang tak for tre udviklende og livsændrende sessioner. Efter at have erhvervet vigtig viden om mænd og kvinder, og ikke mindst om mig selv, har jeg været i stand til at gøre ting, som jeg aldrig havde turde tro på.”

Lars 50 år

Hvorfor vælge Tantramassage?

Tantra styrker din seksualitet og selvaccept.

Tantra giver dig mere energi.

Tantra er ren velvære for din krop.

Tantra giver indre ro og afstresning.

Tantra løsner indre blokering.

Tantra hjælper dig til at mærke dig selv.

meditation - foredrag
mand-bryst

Hvad er tantramassage også?

Udover at tantramassage er en utrolig behagelig oplevelse. Så er tantra massage og en teknik der kan afhjælpe rejsningsproblemer, for tidlig/sen udløsning, manglende lyst, underlivssmerter og incest- og overgrebsproblematikker.

Individuelle forløb sammensættes så de passer dig: Fx tantramassage kombineret med sexologsamtale.

Flere og flere vælger at bruge det som supervision. Det går i dybden og kan flytte indre konflikter på en nænsom måde.

Som mand er det helt normalt at få rejsning. Om den er slap, halvslap, halvstiv eller stiv er helt i orden. Det handler ikke om at præstere, og dit køn vil tage den form, som den ønsker. Lyst og tændthed er naturlige følelser.

Det handler ikke om at opnå udløsning eller orgasme, skulle det ske, er det i orden, men det er ikke noget man kan ”bestille”.

Jeg hører tit at tantramassage er bedre end sex, og at den energi der normalt ville komme ud i en udløsning, i stedet for forplanter sig i hele kroppen til en indre orgasme.

Praktiske oplysninger

Pris for én person: kr. 2.300,-

Afsæt 2 timer – disse inkluderer 30 min. samtale og 1½ times massage.

Denne skal du vælge hvis du ønsker en almindelig tid hvor der er afsat 30 min til samtale som normalt er nok. Hvis du gerne vil have ekstra tid til snak så bør du vælge den anden pakke

Pris for én person: kr. 2850,-

Afsæt 2½ time – disse inkluderer 1 times samtale + 1½ times tantramassage.

For dig der vil dybere ind i en specifik udfordring, fx om det ægteskabelige, din seksualitet, rejsningsproblemer, manglende lyst eller andet, og har brug for ekstra samtaletid.

Indbetaling til Danske Bank, reg.: 3349 konto 3349313804

Husk at påføre indbetalingen navn eller aftalt massagetidspunkt.

Når beløbet er modtaget, er den aftalte tid din. 

Ved afbud senest 24 timer før den aftalte tid, refunderes beløbet.

Hvad siger andre

“Mit liv er totalt forandret siden jeg begyndte at gå til tantramassage behandlinger. Bedre forhold til min fortid, stiftet fred. Jeg kan mærke mig selv når jeg elsker med min kone. Forretningen har fået et overskud, jeg aldrig har oplevet før.” Søren
“I 65 år har jeg skammet mig over min krop, det er slut nu. Tak for at du åbner for nye veje i mit liv og i min seksualitet. Jeg er klar til et nyt liv med mine livskræfter” Bente
“Tak for din helt egen naturlige og intuitive tantramassage, og et grundigt formøde. Med massagen ønskede jeg, at skabe bevidsthed igennem den krop jeg er i, og lære at nyde livet til fulde som den jeg er, i nuet. Under selve massagen blev jeg ført helt nøgen og sårbart helskinnet tilbage til det uskyldsvæsen, jeg er. Jeg mærkede simpelthen det væsentlige i at være til i min krop, som jeg er. Det er vidunderligt enkelt at mærke, hvor let det er at være til, når trygheden er til stede. Det bliver skabt, når tilliden er fuldkommen, fordi nærværet og ægtheden stråler ud af Sanne! Livsglæde er kernen i den gave som Sanne giver! Mange tak!!! Dyb respekt, for den du er, og det du giver, Sanne!” Lars David, jysk tantramassør
Du er nøgen når du får massage
Tantrisk massage for mænd
Plej din kærlighed

Hvad siger andre

“Mit liv er totalt forandret siden jeg begyndte at gå til tantramassage behandlinger. Bedre forhold til min fortid, stiftet fred.

Jeg kan mærke mig selv når jeg elsker med min kone. Forretningen har fået et overskud, jeg aldrig har oplevet før.”

Søren

“I 65 år har jeg skammet mig over min krop, det er slut nu. Tak for at du åbner for nye veje i mit liv og i min seksualitet.

Jeg er klar til et nyt liv med mine livskræfter”

Bente

“Tak for din helt egen naturlige og intuitive tantramassage, og et grundigt formøde. Med massagen ønskede jeg, at skabe bevidsthed igennem den krop jeg er i, og lære at nyde livet til fulde som den jeg er, i nuet.

Under selve massagen blev jeg ført helt nøgen og sårbart helskinnet tilbage til det uskyldsvæsen, jeg er. Jeg mærkede simpelthen det væsentlige i at være til i min krop, som jeg er. Det er vidunderligt enkelt at mærke, hvor let det er at være til, når trygheden er til stede. Det bliver skabt, når tilliden er fuldkommen, fordi nærværet og ægtheden stråler ud af Sanne!

Livsglæde er kernen i den gave som Sanne giver! Mange tak!!!

Dyb respekt, for den du er, og det du giver, Sanne!”

Lars David, jysk tantramassør

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i indbakken

Når du tilmelder dig Livsglædecentrets nyhedsbrev, siger du samtidig ja til at modtaget 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Kontakt

Har du spørgsmål til mine ydelser eller foredrag eller du meget velkommen til at kontakte mig.