+45 40 95 88 75 info@livsglaedecentret.dk

Foredragsholder
& historiefortæller

Sanne Mikaela Bazlamit skaber med sin åbenhed og humor, en stærk kontakt til sit publikum, når hun med udgangspunkt i sit liv som sexolog, som iværksætter og som et mennesker med dybde kan tale om mange af livet aspekter.

Så om I er privat eller offentlig virksomhed, så vær fri til at spørge om det I gerne vil have foredraget skal omhandle.

Med sine 30 års erfaring som behandler og sit daglige virke i Livsglædecentret, formår hun at få sit budskab igennem til netop det publikum, hun står overfor.

Sanne Mikaela Bazlamit afholder foredrag rundt om i hele landet på biblioteker, ved personaledage og inspirationsmøder, faglige sammenslutninger, på messer, i virksomheder og diverse foreninger.

Fra losseplads til Livsglædecenter

Nyskilt, enlig mor, hus, bil og arbejdsløs.

Hør historien om hvordan Sanne Mikaela formåede at leve sin drøm fuldt og helt.

Mænd & kvinders vidunderlige forskelligheder

Hvordan ville verden se ud, hvis mænd og kvinder hver især lærte deres egen seksualitet at kende og agerede ud fra den viden?

En dag i sexologens liv

Der skulle gå 45 år før Sanne Mikaela Bazlamit blev fortrolig med hendes seksualitet.

Hør om den dag det skete, og om oplevelsen der fik det til at ske.

Hvad siger andre

v

“Jeg var til dit foredrag på sundhedsmessen, og jeg synes virkelig, det var godt. Jeg har længe tænkt på at prøve tantramassage, og har ikke kunnet finde det rigtige. Men jeg synes, du virker meget reel og nede på jorden.”

Trine

v

“Det var da det mest fantastiske, jeg længe har været med til. Du formår at fange, og utroligt så meget du fik formidlet på så kort tid.”

Huang Lii

v

“Sanne, du er en autentisk, levende og nærværende foredragsholder, der smitter ud over scenen med din livsglæde.”

Lene Alexander

Book Sanne Mikaela Bazlamit

til dit næste foredrag

 

Livsglædecentret, Brøndvejen 5, Salløvby 4621 Gadstrup

Forsiden