Meditation

Bliv fyldt med lys indefra og ud i verden

En meditation, hvor du bliver guidet til at forbinde jord og himmel. Du vil opleve, at du bliver fyldt med lys, får jordforbindelse, energi og mere glæde i livet.

Feedback fra andre der har fået meditation

“Smuk, fin og varm meditation ❤️? Krop, sind og hjerte blev fyldt op af ren kærlighed. Kærlighed til den anden, men også til mig selv. Dyb ro og billeder af stjerner, hjerter og energi ? Af Hjertet Tak ❤️ ?“
Bettina
“Du har en enorm behagelig stemme, virkelig en jeg slapper af til og du bringer en ro ind i en og vejrtrækningen bliver rolig og afslappet. Mine følelser fil frit spil og i starten blev jeg overvældet af varme og glæde, men pludselig blev savnet efter hende jeg ikke har mere tæt i mit liv så stort at mine tårer væltede med sf kinderne. Mod enden fik jeg ro igen og varme, men sad med både en følelse af kærlighed og en af sorg i mig. Det er ikke sidste gang jeg lytter til denne fil.”
Christian
“Jeg gik lidt for mig selv og hørte samt fulgte din lydfil Sanne ❤ Den er virkelig god! Tak for den og hav en fantastisk dag ?? “ Helle

En kærlighedsgave til en, du holder af.
Hvis du giver meditation til en ven, så må du lige gøre opmærksom på det, da de skal godkende linket inden de kan modtage meditationen.
DEL DEL DEL så alle kan få et kram fra en de længes efter: familie, venner, kollega eller kæreste. Eller en helt 5….

Meditation

Kontakt

Har du spørgsmål til mine ydelser eller foredrag eller du meget velkommen til at kontakte mig.