Tantra massage

Hvorfor vælge en tantra massage?

Fordi du vil et rigere liv. Tantra massage er for dig der vil lære at fordybe dig i tantrisk berøring og tantrisk massage..

Tantra handler i stor grad om bevidsthed, åbenhed og evnen til at leve dybere i nyet. Du vil lære at skabe bedre kontakt med dine nærmeste, om det så er din kæreste, familie eller kollegaer.

Tantra massage handler ligeledes om at du vil have en bedre kontakt med dig selv og din seksualitet.

Dit tantra liv bringer dig tættere sammen med andre i respekt og rummelighed.

Tantra massage for par

Tantramassage for ét par

Par vælger tantra for at komme tættere på hinanden, for at lære hinanden endnu bedre at kende og få nye indsigter.

Tantra for mænd

Tantramassage for mand eller kvinde

Tantra er nærvær, bevidsthed og kærlighed.
Tantra er den højeste energi form, hvor alt indgår, såsom seksualitet, hvordan vi gebærder os og omgås med andre i livet, motion, og hvad vi spiser.

Tantra massage udddannelse

Tantrauddannelsen

Et intensivt uddannelsesforløb for dig, som tager din egen og andres mennesker proces alvorligt. For dig der stiller højt,der vil livet og som ønsker en udviklingsproces, der flytter til nye dimentioner. Dig der vil være den bedste rådgiver og behandler.
Dig der ved at det starter et sted, med dig selv.

Tantramassage er meget mere end erotik

Mange tror fejlagtigt at tantramassage kun handler om erotik. Men tantra er en livsstil der er dyrket i mere end 5000 år. Tantra er energier du allerede har inde i dig. De er nedarvet igennem generationer men mange lytter ikke til deres krop og sind og derfor går de skønne energier tabt. 

Forestil dig et liv hvor du er tilstede i nuet som det er her og nu. Du accepterer livet som det er, du er bevidst om dine følelser, du accepterer dine tanker og du nyder din krop som den er. Forestil dig at du accepterer situationen som den er lige nu, uden ønske om at ændre noget fordi alt er perfect i nuet.

Tantra er teknikker der lære dig at accepterer og nyde livet som det er. Du lære teknikker der forener det som føles adskilt. Gennem massagen lære du at være tilstede nu og her uden ønske om at ændre noget, uden at forestille sig andet end det der sker lige nu.

Tantramassagen giver dig bevistheden tilbage

Vores liv leves i overhalingsbanen og vi har accepteret at vi har travlt og altid er bagud. Via tantramassagen får du bevistheden og nærværet tilbage, så du kan mærke livet uden stress og jag.

Teknikkerne lære dig at mærke hvordan din krop har det i nuet. Bevidsthed og nærvær er grundstenene i trantra og du lære at mærke din partner på et bland du aldrig har mærket før.

Kan du huske hvordan det er at give en god gang olie massage eller selv at få massage? Du slapper helt af og mærker kun berøringen fra massøren.  Hvad med timerne efter en god gang sex. Endofinerne pumper gennem kroppen og livet føles dejlig let.

Forestil dig at du kan opnå den tilstand hele dagen uden du har fået sex. Savner du den form for lethed i kroppen? Så burde du bruge noget tid og energi på at undersøge tantramassage.

Bøger om tantra

Der er  gennem tiden skrevet mange bøger om tantra og hvis du er blevet nysgerrig og vil lær tantra så skriv til mig for at få tantra bøger, jeg kan anbefale. Hvis du og din partner er helt nye inden for den tantriske verden så kan en god bog være godt,  endnu bedre en streaming af hvordan I kan udføre tantra massage, dette vil være den hurtigste, nemmeste og bedste måde at komme i gang. Blot husk at tantra er en livsstil der giver dig meget mere end fornyet seksualitet.

Tantra for livet

Tantra for livet

På streamingen demonstreres hvordan man giver  tantramassage til en mand og til en kvinde.

Du tages med ind i det tantriske univers.

Der kræves ingen forkundskaber.

Kan også købes på dvd.

Bogen 7 minutter

7 minutter

7 minutter er et håndgribeligt eksempel på at inspiration er menneskets brændsel til et kreativt udbytte.

Fortællingernes livsemner som forelskelse, venskaber, naturen, beslutninger, døden, tro, nærvær og nuet tager afsæt i 33 overskrifter.

Gå på opdagelse i fortællingernes tidløse og humoristiske univers.

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i indbakken

Når du tilmelder dig Livsglædecentrets nyhedsbrev, siger du samtidig ja til at modtaget 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Kontakt

Har du spørgsmål til mine ydelser eller foredrag eller du meget velkommen til at kontakte mig.