Åbnede døren til mit lille Nirvana

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til mit lille Nirvana

Åbnede døren til mit lille Nirvana

mit lille Nirvana

Artikel fra CUPIDO nr. 5, 2010

Det er søndag og to dage siden jeg var hos hende. Jeg tager min notesblok frem og skriver: »Kan mærke at Sanne Mikaela kan have ret. Jeg oplever stadig større harmoni og kærlighed til mig selv! At jeg er god nok!« Hvordan i al verden kunne en god time på en massagebænk få mig til at føle sådan?

Bent Ove Aulid tester Tantramassage
Foto: Ada Corsi

Det er snart en måned siden, at jeg tilfældig kom i kontakt med Sanne Mikaela Bazlamit på Facebook. Det ene ord tog det andet og inden længe havde vi aftalt, at jeg skulle besøge hendes »Livsglædecenter« for at få tantramassage.

Nu er jeg på vej, og jeg glæder mig! Men hvad er Tantrisk egentlig? Og hvad er forskellen på tantramassage og andre former for massage, som jeg har fået før?

Selvfølgelig er det tanken om underlivet, der optager mig mest. Sanne har fortalt, at jeg skal ligge nøgen, og at hele kroppen, inklusiv underlivet, vil blive masseret. Jeg smiler og forestiller mig forskellige måder, det kan blive gjort på: Klinisk og ufølsomt, som om pikken og ballerne uheldigvis er noget, der skal indgå i massagen. Eller overdrevent, som for at vise at dette ikke er noget, man er bange for. Men det skulle vise sig at blive helt anderledes.

»Det helligste er at give dig det allerbedste«

Før massagen snakker Sanne Mikaela og jeg sammen et godt stykke tid. Det gør hun med alle, der kommer for at få Tantramassage.

-»Giveren« og »Modtageren«. To af livets vigtige roller. At give er det største af alt. Når jeg giver, stiller jeg mig fuldstændig til rådighed for dig. Det helligste bliver at give dig det allerbedste. Som giver man slip på sig selv, siger Sanne Mikaela.

-For mig er tantra kærlighedsenergi – en kærlighed til den krop jeg skal massere. Og kærligheden er som bekendt den største helbreder! Tantra er også sensualitetstræning. Et sted hvor vi inden for klare grænser kan slappe af Der er ingen krav til at præstere. Ingen der skal tilfredsstilles. Her skal du give dig selv lov til at modtage. Du skal unde dig selv en tur ind i din egen krop, ind i dit indre univers. Alle tanker, alle følelser, alle kropsreaktioner og lyde er tilladte. Når du ligger der og pludselig får lyst til at flytte et ben – så flyt det! Det er dit ansvar at sørge for, at din krop har det godt under massagen, formaner hun.

Vi rejser os og Sanne Mikaela åbner dørene til det dejlig varme og hyggelige rum, hvor massagebænken står.

– Som du kan se, har jeg placeret stearinlys rundt om massagebænken. Lys skaber et helligt rum. Et rum hvor du tør rejse ind i dit mest sårbare. Ind i din seksualitet. Men, som du kan se, er lysene ikke tændt. Det er dig, der skal tænde dem. Og for hvert lys du tænder, vil jeg bede dig om at ønske noget, du vil opnå med denne massage, eller måske noget du vil give slip på, siger hun.

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden