+45 40 95 88 75 info@livsglaedecentret.dk

Artikel fra CUPIDO nr. 5, 2010

Det er søndag og to dage siden jeg var hos hende. Jeg tager min notesblok frem og skriver: »Kan mærke at Sanne Mikaela kan have ret. Jeg oplever stadig større harmoni og kærlighed til mig selv! At jeg er god nok!« Hvordan i al verden kunne en god time på en massagebænk få mig til at føle sådan?

Bent Ove Aulid tester Tantramassage
Foto: Ada Corsi

Det er snart en måned siden, at jeg tilfældig kom i kontakt med Sanne Mikaela Bazlamit på Facebook. Det ene ord tog det andet og inden længe havde vi aftalt, at jeg skulle besøge hendes »Livsglædecenter« for at få tantramassage.

Nu er jeg på vej, og jeg glæder mig! Men hvad er Tantrisk egentlig? Og hvad er forskellen på tantramassage og andre former for massage, som jeg har fået før?

Selvfølgelig er det tanken om underlivet, der optager mig mest. Sanne har fortalt, at jeg skal ligge nøgen, og at hele kroppen, inklusiv underlivet, vil blive masseret. Jeg smiler og forestiller mig forskellige måder, det kan blive gjort på: Klinisk og ufølsomt, som om pikken og ballerne uheldigvis er noget, der skal indgå i massagen. Eller overdrevent, som for at vise at dette ikke er noget, man er bange for. Men det skulle vise sig at blive helt anderledes.

»Det helligste er at give dig det allerbedste«

Før massagen snakker Sanne Mikaela og jeg sammen et godt stykke tid. Det gør hun med alle, der kommer for at få Tantramassage.

-»Giveren« og »Modtageren«. To af livets vigtige roller. At give er det største af alt. Når jeg giver, stiller jeg mig fuldstændig til rådighed for dig. Det helligste bliver at give dig det allerbedste. Som giver man slip på sig selv, siger Sanne Mikaela.

-For mig er tantra kærlighedsenergi – en kærlighed til den krop jeg skal massere. Og kærligheden er som bekendt den største helbreder! Tantra er også sensualitetstræning. Et sted hvor vi inden for klare grænser kan slappe af Der er ingen krav til at præstere. Ingen der skal tilfredsstilles. Her skal du give dig selv lov til at modtage. Du skal unde dig selv en tur ind i din egen krop, ind i dit indre univers. Alle tanker, alle følelser, alle kropsreaktioner og lyde er tilladte. Når du ligger der og pludselig får lyst til at flytte et ben – så flyt det! Det er dit ansvar at sørge for, at din krop har det godt under massagen, formaner hun.

Vi rejser os og Sanne Mikaela åbner dørene til det dejlig varme og hyggelige rum, hvor massagebænken står.

– Som du kan se, har jeg placeret stearinlys rundt om massagebænken. Lys skaber et helligt rum. Et rum hvor du tør rejse ind i dit mest sårbare. Ind i din seksualitet. Men, som du kan se, er lysene ikke tændt. Det er dig, der skal tænde dem. Og for hvert lys du tænder, vil jeg bede dig om at ønske noget, du vil opnå med denne massage, eller måske noget du vil give slip på, siger hun.

Kan ikke holde ophidselsen tilbage

Jeg klæder mig af og tænder lysene. Sanne Mikaela kommer ind. Hun har nogle smukke, hvide trusser på og en blonde-bh, og jeg kan se, at hun er en flot kvinde.

– Jeg er nøgen, når jeg masserer kvinder, men bærer undertøj som dette, når det er mænd, siger hun.

Jeg kan mærke umiddelbart, at hendes kun delvise påklædning er klog terapi. Nøgen nok til at jeg oplever os i samme båd, påklædt nok til at jeg undgår at blive alt for tændt.

Stille smører hun min krop ind i opvarmet mandelolie og massagen begynder.

Jeg ligger og mærker hendes varme og gode hænder massere overalt, og efter et stykke tid kommer de til mit skridt. Bækkenet, pikskaftet, pung – alt glider ind i en helhed. Og det er så befriende!

Selvfølgelig er det næsten uundgåelig, at jeg får ståpik af den dejlige massage. Men det har Sanne Mikaela og jeg jo netop snakket om. At det er okay, hvis jeg får ståpik. Ikke kun okay, den vil til og med blive kælet for. På den måde er der ingen grund til at blive genert eller føle skam. Og fordi der ikke er nogen pointe i at holde eventuel kådhed tilbage, bliver jeg næsten ikke stiv. Bare glad, afslappet og fri. Afslappet og tilfreds med mit liv, som det er akkurat nu.

Mens Sanne Mikaela masserer pikken og trækker forhuden tilbage, får jeg det svar jeg havde spekuleret på. For massagen af pikken opleves hverken som hård og »nødvendig«, ej heller som overdreven å la »se hvad jeg tør!«. Hun trækker forhuden akkurat så meget tilbage og så ofte, at problemstillingen fordufter. Men samtidig – som jeg fortalte hende bagefter – ville jeg gerne have mærket læber og en varm mund blidt rundt om pikhovedet.

– For mig handler det om at være i min egen seksualitet uden at føre den over på dig. Hvis du far ståpik, skal jeg som kvinde lade være med at hoppe på den. Dette handler ikke om orgasmer, om udløsning. Orgasmen kommer på et senere tidspunkt, et sted hvor den hører hjemme, og den vil være stærkere. Hos mig frigør du energien og bliver klar, forklarer Sanne Mikaela mig bagefter.

Indkapslet af kvindelig moderkærlighed

Sanne Mikaela tager mine hænder og smører dem ind i olie – håndflade mod håndflade. Jeg får lyst at klemme hendes hånd tilbage, give et kærtegn, sige »hej«, sige »tak«. Jeg gør det stille én gang, men kan mærke at jeg bliver genert. Det er fantastisk at ligge helt afklædt og opdage, at ingenting er mere nærværende og nøgent end hånd mod hånd.

Jeg har lyst til at skabe en forbindelse mellem os. Jeg lægger hånden ud mod kanten af bænken, så den kommer til at røre hendes lår. Helst ville jeg have lagt den på hendes ryg, men jeg er bange for at bryde en uskreven regel. Gå over stregen. Jeg tror, at hun forstår, og jeg tror, at hun forstod. De dejlige, rare klem og de venlige øjne hun møder mig med efter massagen, afslører dette.

Hen mod slutningen af massagen står Sanne Mikaela ved hovedenden af bænken. Hun strækker sig langt frem over min krop, så hendes hænder når helt ned forbi min brystkasse, helt ned til maven og mellemgulvet. Hendes bryster falder tungt ned på mig og hviler på hver sin kind. Hendes varme mave lægger sig forsigtigt rundt om mit hoved og min pande. Har nok aldrig haft det bedre! Har nok aldrig været mere indkapslet af kvindelig moderkærlighed! Og mens pandebrasken dunker af fortryllende fryd, mærker jeg hvordan frygt og anspændthed opløses i mødet med varm, blød kvindemave. Her, midt mellem Roskilde og Køge, en times kørsel sydvest for København, befandt mit lille Nirvana sig altså!

Da Sanne Mikaela stryger mig blidt men bestemt fra pikroden og helt op til halsen, er det som om hele mit legeme slapper af, som om jeg bliver én sammenhængende helhed.

Igen får jeg bekræftet noget, jeg har vidst hele livet: At en stor del af mine kropslige spændinger udspringer fra området mellem numsehullet og navlen. Maveområdet som frygten så ofte har gjort til en hård klump. Denne klump som kun lader sig løsne med kærlighed, en varm hånd på maven, en dejlig hånd rundt om pikken, en blød mund rundt om pik-hovedet, en orgasme – eller allerhelst alt sammen på én gang. Det er denne klump, jeg mærker give slip under Sanne Mikaelas hænder.

Som efter en lang elskov

Efter massagen kører Sanne Mikaela mig ind til København. Trafikken glider let, og jeg lader landskaber glide forbi. Så går det op for mig: Jeg sidder ikke og small-talker. Jeg er stille og oplever det som helt okay.

– Ved du hvad, Sanne, jeg har det ligeså godt som efter en lang og nærværende elskov med en kvinde jeg elsker. Kroppen, underlivet, tankerne – jeg er rolig og tilfreds. Området rundt om pikken føles som det gør efter et langt og dejligt samleje som er blevet afsluttet med en ordentlig sprøjteorgasme, fortæller jeg hende.

Denne gode oplevelse sad i kroppen i mange dage efter. Jeg oplevede ikke tantramassagen som noget seksuelt eller erotisk. Måske som sensuel, men også noget mere end det. Frem for alt oplevede jeg noget dybt medmenneskeligt, jeg genkendte følelser fra mine bedste kærlighedsforhold, hvor det er helt naturligt at tage imod med åbent og rent hjerte uden forventninger om at skulle gengælde. Sådan føltes det også hos Sanne Mikaela.

Sanne Mikaela Bazlamit er sexolog, parterapeut, Tantramassør og Tantrainstruktør. www.livsglaedecentret.dk