Tantra
FAQ

Hvad er Tantra?

Kort fortalt så er Tantra de esoteriske traditioner fra buddhisme og hinduisme, der fra midten af det første årtusind udviklede sig i Indien. Selve udtrykket Tantra betyder ifølge indiske traditioner “Systematisk bred metode” ( kort fortalt )

For helt at forstå hvad Tantraen er skal vi langt tilbage i historien og til de varme lande på den anden side af jorden.

Faktisk skal vi helt tilbage til det 8énde århundrede hvor tantraen fik sin begyndelse i Indien. Herfra kan vi følge historien op gennem tiden og se mange af de udviklinger der er sket undervejs fra den gang til den vi kender i dag, i det 21énde århundrede.

Tantraen har eksisteret i mange forskellige former gennem tiden. Nogle af de lande hvor Tantraen har eksisteret i forskellige udgaver er Indien, Kina, Japan, Tibet, Nepal, Bhutan, Pakistan, Sri Lanka, Korea, Cambodia, Burma, Indonesien og Mongoliet.

Med disse teknikker og læren om traditionerne kan du opnå en fri og naturlig seksualitet der får dit hjerte til at samarbejde med din sjæl for at opnå den savnede frihed i krop og sjæl.

Hvad er Tantra massage?

En tantra massage er en helkrops massage, hvor hele kroppen bliver masseret,  lingam (penis) eller yoni (kvindens køn) er en hel naturlig del af kroppen. Tantramassage i Livsglædecentret ikke forbundet med onani, udløsning eller orgasme ligesom der ikke foregår noget seksuelt i massagen. Det foregår på en briks i et opvarmet rum med varm olie. Manden eller kvinden synker dybt ned i sin egen sjæl og krop, herved kan man gå på den dybeste opdagelse, herved frigøres energi på et fint plan, det jeg tit hører. ”Tantra-massage er meget bedre end sex”

Hvad handler Tantra om?

Tantra handler om personlig udvikling, kærlighed, spirituel udvikling, sex og kommunikation. Det handler om holdningen til livet, samarbejdet mellem mennesker, at finde et højere perspektiv der forbedre din hverdag og mødet med andre mennesker. Du lære at være tilstede i dit liv her og nu, med alle dine sanser. Livsstilen handler om at finde balancen mellem det feminine og det maskuline.

Hvad har Tantra med sanserne at gøre?

Tantra er nærvær og bevidsthed i nuet. Sanserne har alt med tantraen at gøre. Tantraen vækker alle dine sanser og lære dem at arbejde sammen om at blive forenet og skabe indre ro i dig. Du lære at mærke hvordan det føles at være i din krop her og nu. Du lære også at være åben over for din partner om hvordan det føles inde i din krop.

Hvad er Tantra sex?

Tantra sex er dyb og forstående. Det handler ikke om fysisk udløsning for parterne men om opnåelse af indre tilfredsstillelse der fylder kroppen ud på en måde der er langt over den fysiske tilfredsstillelse. Tantrisk sex foregår i nuet uden drejebog eller fantasier. Her er begge parter tilstede i nuet og alt andet forsvinder. Denne form for sex dyrkes ikke i de sidste 20 min før du sover men nok mere når der er fred og ro i hytten og energien er i top og begge er friske og udhvilet.

Hvad er yoni massage?

Yoni er det indiske ord for kvindens køn. Meget få kvinder bryder sig om de danske ord fisse eller kusse, så de har overtaget det indiske ord Yoni.

Tantrisk massage af yoni er en meget fin og nænsom berøring af kvindens køn. Der ligger generelt mange spændinger i de nederste regioner. Først bliver kroppen varmet godt op, inden at man giver en yoni massage. Det foregår meget blidt, så kvinden og hendes åndedræt er med i hele forløbet, så hun kan forbinde sig med sin krop på en respektfuld og stor nydelse. Herved får hun en dybere kontakt med sig selv på et bevidst plan.

Hvad er Lingam massage?

Lingam er det indiske ord for mandens køn, på dansk kaldet en pik.

Lingam kan masseres på mange måder, til lingam hører mellemkødet, lysken, pungen, stangen og pikhovedet. Om lingam er slap, halvslap, halvstiv eller stiv har ingen betydning. Det er ikke her manden skal præstere, han kan ligge sig for at modtage nydelse af at blive berørt i den største kærlighed. Berøringen kan være på mange måder, hårdt, blødt, med tryk med stræk. Man kan massere nedenunder pungen. Man kan trække forhuden ud over pikhovedet komme olie på toppen, og med lillefingeren massere forhuden.

Hvad er Tantra massage for mænd?

Hvilken mand drømmer ikke om at lægge sig på en briks, nøgen og blot overgive sig en tantra massage? Uden præstation, hvor udgangspunktet for massagen er pikken, som massøren hele tiden vender tilbage til. Den energi bruges til hele kroppen, så hver en fiber af mandens celler bliver vækket til live. Tantra massage for mænd er ikke forbundet med onani, orgasme eller udløsning, ligesom der ikke foregår noget seksuelt i den tantriske massagen. Om pikken er slap, halvslap, halvstiv eller stiv er uden betydning. Manden kan blot overgive sig til den kropslige nydelse at få berørt hver en centimeter af hele kroppen. ”Det her er bedre en sex” er daglig tale efter at en mand har modtaget en tantrisk massage

Hvad er Tantra massage for kvinder?

Jeg spørger altid en kvinde, hvor tæt jeg må gå på hendes køn. En tantra massage for kvinde er det ikke det vigtigste, at kønnet bliver masseret. Det vigtigste er at kvinden overgiver sig til hendes krop, hvordan hun overgiver sig, bryst, mave, ben, fødder, ryg, arme, hovedbund og ansigt. En tantrisk massage af en kvinde er en helkropsmassage hvor hele kroppen bliver masseret, hendes køn bliver kun masseret, hvis hun åbner sig op, og afgiver sine naturlige væsker. En kvinde er tantrisk i hendes natur, hun vil kunne mærke hendes 8000 erogene zoner på hver en celle, når hun berøres, om det er på hånden eller på maven.i

Hvad er Tantra massage for par?

Mange par ønsker at lære forskellen på, hvordan man giver sin mand eller kvinde tantrisk massage. Der er stor forskel på den sanselige berøring.

Tantra par øvelser indgår i selve undervisningen, hvor vi forinden har haft en samtale, inden det enten er manden eller kvinden der skal masseres. Jeg underviser og guider, mens den blide nærværende tantra massagen foregår, den heldige der ligger på briksen vil blive masseret af 4 hænder. En session tager ca. 3 timer, hvor 1,5 time er tantra massage. Massagen foregår i et varmt behageligt rum på en briks, der masseres med en dejlig varm olie, der trænger dybt og kærligt ind i huden.

Foregår tantra massage nøgen?

Ja når du modtager tantra massage så er du nøgen. Inden du modtager en massage har vi haft en samtale, hvor du har fortalt lidt om, hvad du ønsker at få ud af massagen. Herefter går vi ind i det varme stemningsfyldte massage rum, hvor blide toner møder dine ører. Du vil afklæde dig alene i rummet, så du kan ligge dig nøgen på den bløde og brede briks. Du vil opdage at din nøgne krop synker glædesfyldt og forventningsfuldt ned i madrassen. Massøren vil have top og trusse på, og hun kommer ind i rummet, når du ligger godt og er klar til at nyde din massage. Glæd dig 😊

“Lær tantra fra bunden. Mærk det på din egen krop og gennemgå den personlige udvikling der løfter dig til nye højder i dit eget liv.”

Tantra FAQ
Tantrisk massage for mænd
Tantra for kvinder
Du er nøgen når du får massage

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i indbakken

Når du tilmelder dig Livsglædecentrets nyhedsbrev, siger du samtidig ja til at modtaget 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Kontakt

Har du spørgsmål til mine ydelser eller foredrag eller du meget velkommen til at kontakte mig.