Den lille vibration, der kaldes en orgasme.

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parteraut, tantrabehandler.

Find den lille vibration en gang for alle
Den lille vibration, der kaldes en orgasme

Den lille vibration, der kaldes en orgasme, higer du også efter den?

Den lille vibration der fylder hele kroppen er en orgasme, og hvorfor er det vi higer, så meget efter at få den?
I selve orgasme ligger der en overgivelse, der hvor vi har sluppet verden og bevæget os ind i en energi der ikke kan styres, og som ikke skal styres.

Selve overgivelsen er attraktiv i sig selv, og svært for mange – for her er der ingen kontrol og der er intet der skal styres. Og dette er måske den største udfordring for os i denne overflods verden. Vi vil have mere og vi tror at vi skal have den uden for os selv.

En del bruger hjælpemidler for at tvinge denne sensation frem i kroppen.

Orgasmen har intet at gøre med udløsning, det er to adskilte sider af at være et levende kreativt menneske.Rigtig mange jagter orgasmen, tror at det er det, det handler om, når man er intimt med en partner eller intim med sig selv.

Der findes en anden måde at opnå denne livgivende vibration, hvor man ikke skal jagte, præstere, men hvor man kan være i en energi, som der kan blive ens dagligdag.

Den lille eller store vibration, der hedder en livsvibration.

Den lille vibration kan findes og aktiveres på en helt anden måde. Den måde hedder meditation, nærvær og give slip på kontrol og retning.

For mange kræver det mod, for mange lever fra deres mentale overbevisninger om hvad livet skal være og overgiver sig derfor ikke til den vibration, der er deres egen grundtone, deres egen indre melodi. Man kunne kalde det sjælens rejse, der hvor der er udstukket en vej. Det kan sammenlignes lidt med et frø – en tomatfrø ved det skal være en tomatplante. En gulerodsfrø at det skal være en gulerod. Et bøgefrø at det skal vokse sig stort og stærkt til at være et bøgetræ, der har en lang levetid og som kan skabe skygge og læ for mange.

På den led har vi mennesker også et frø. Et æg og en sædcelle, der i en forening er blevet til et menneskebarn.

I det frø ligger kimen til at blive den sjæl som den sjæl nu er. For mange er det frygten der tager over, angsten for at miste, eller ikke være en del af. Og på den led bliver det menneske ikke den glæde, umiddelbarhed, lette og lykkelige væsen som det er muligt.

Alle mennesker oplever tab, alle kender til at have syge eller handicappede i sin familie eller i vennekredsen. Alle ville skulle skifte bolig i løbet af livet. Skifte skole og arbejde. Det er naturligt. Hver uge skifter vi milliarder af celler. Så vores krop er under en evig forvandling.

Vores ego vil det ikke, det vil holde sig status q, det er bare for at miste det der har. Derfor har forsikringsselskaberne kronede dage. Mennesket holder fast.

At lade den lille vibration blive til din grundvibration, vil betyde at du vil evne at lytte til om du skal stå stille, gå til højre eller venstre. Det vil betyde at du med tiden kan sige til og fra i overensstemmelse med din vibration og det du skal i livet.

Det er den orgasme du ikke skal jagte, som kommer indefra og ud – fra dit nervesystem ud til alle dine celler. Det er den energi jeg arbejder med i tantra. Den kan optrænes, så du hele tiden kan mærke en glædefyldt kløen i kønnet og andre steder i kroppen 😊

Sanne Mikaela Bazlamit, august 2021

Livsglædecentret
Den lille vibration finder du på livsglædecentret
Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne Mikaela Bazlamit ejer af Livsglædecentret
Brøndvejen 5
4621 Gadstrup, Roskilde

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden