Der er aldrig penge nok

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til penge nok

Der er aldrig penge nok

Der er aldrig penge nok

Jeg er en kvinde på 31år, og alenemor til to fantastiske børn på fuldtid. Mit liv og mine opvækstvilkår har på mange områder slet ikke, været godt. Jeg har mødt mange udfordringer, mistet mange – inklusive begge mine forældre, oplevet ting, ingen burde opleve, har haft enormt mange flytninger og skift i min opvækst. Aktuelt arbejder jeg med mig selv på flere områder men især med mine personlige udvikling.

For ca. halvandet år siden blev jeg alenemor efter et brud med den mand, jeg troede, var mit livs kærlighed. Han havde mit hjerte, han havde min tillid, han havde vundet hele mig. Sammen havde vi opbygget et firma, havde et dejligt hus og biler, – det synes nok for mange at være en hel fantastisk tilværelse. Det var det måske også, i hvert fald til at begynde med – men min fortid og mine overbevisninger gjorde, at jeg lod mig misbruge. Ikke seksuelt, men min tillid, mit hjerte, min godhed, mit selv.

Mit forhold til mænd har egentlig altid båret præg af misbrug. Jeg vidste ikke, hvordan man omgik mænd, udover at åbne min køn for dem. Jeg var af den overbevisning, at det var sådan kærligheden var, indtil jeg mødte min ex. Jeg troede, jeg havde mødt den ægte kærlighed. Det startede anderledes end de andre forhold, Der gik længe, før end han fik lov at kysse mig og lang tid før vi havde sex. Vi lærte hinanden at kende på en anden måde, end jeg før havde kendt til. Tiden gik, vi stiftede familie sammen, og min tillid til ham blev kun større. Vi blev forlovet, og sammen gik vi igennem tykt og tyndt, troede jeg da.

Vores forhold endte meget trist, fyldt med vrede, sorg, frustrationer. Jeg opdagede, han var mig utro, ikke én men flere gange. Han havde ikke alene misbrugt min tillid, min kærlighed men, han havde også købt mange ting i mit navn, der ikke blev betalt. Jeg var naiv nok til, at tro på, at alt var okay. Jeg stod stod som alenemor og i en økonomisk meget vanskelig situation, tvangsauktion og milliongæld.

Det blev for mig vendepunktet, tiden til at gøre op med fortiden, tiden til at få skabt nogle nye og sundere overbevisninger, bedre relationer. Tid til at lære og stå ved hele mig, tid til at lære at elske mig.

Jeg begyndte for 1,5 år siden at komme i Livsglædecentret, og havde endnu bestil en tid: Min økonomi var forfærdelig, og Sanne Mikaela havde sagt, at det kunne hun sagtens hjælpe mig med.

Som en del af min proces er jeg nu nået til det helt fundamentale, mit rodchakra, mine rødder, mine første leveår, min stamme, hvilke overbevisninger jeg har, og hvad jeg beder universet om. Det handler om, at manifestere. ”JA JA”, tænker jeg så, mens Sanne Mikaela tegner og fortæller på tavlen og med historier og anekdoter – ”Stop lige alt den hokus pokus”, niv dig selv i armen og kom tilbage til virkeligheden.

Jeg har mødt virkelig mange fordomme i min opvækst. Der troede man ikke på den universelle power, at manifestere, naturmedicin, psykiske evner, og hvad der ellers er derude, som vi ikke umiddelbart kan dokumentere, se eller føle. Men jeg er ved, at være overbevist om, at der er så meget mere, livet kan byde på.

Min opvækst har også båret præg af massive omsorgssvigt, og der var aldrig penge nok til noget som helst. Min far var alkoholiker og senere narkoman, han var derfor heller ikke en del af vores liv eller opvækst.

Min mor kæmpede for at arbejde og skabe en god hverdag for mine søskende og mig, men til sidst bukkede hun under for stress og psykisk sygdom. Vi oplevede, der var mangel på nærvær og mad, der var ikke råd til fødselsdagsgaver, legetøj eller tøj og da slet ikke ferier eller fornøjelse. Jeg kan derfor simpelthen ikke holde ud, når økonomien ikke er i orden, jeg bliver emotionel og får mavepine.

Efterhånden er det blevet klart for mig, at jeg selv har skabt min virkelighed. Min overbevisning er kommet til mig allerede i min barndom. ”Økonomi er noget lort, der er aldrig penge nok” De tanker er groet fast på min rygrad og er derved også blevet min overbevisning. Det blev klart for mig, at de overbevisninger er forældede, og at hvad jeg sender ud, hvad jeg tænker og føler og gør, bliver spejlet igen som manifestationer. Altså ligesom, hvis man ser sig selv i spejlet og tænker ” Gud hvor du ligner lort i dag ”, ” javel, jamen lort skal du få ” akkurat på samme måde gik det op for mig, at jeg er nødt til at ændre mit spejlbillede, min overbevisning og den energi jeg sender ud i universet.

Det er simpelthen blevet tid til, at gøre op med økonomien eller i hvert fald mine følelser og tanker omkring den. Tro på at alle er født til et liv i overflod, at universet støtter os på bedst mulige måde.

Vi ved, at for at manifestere noget, skal man ønske sig det, mærke det og handle på det. Mine følelser omkring økonomi er udelukkende baseret på en negativ sandhed. Så der skulle virkelig ændres på hele mit mindset omkring den.

Jeg lavede et visionboard, hvor vi skrev ned, hvordan jeg godt kunne tænke mig min økonomi skulle se ud. Hvad jeg gerne ville bruge penge på, hvor meget jeg gerne ville have til rådighed, hvordan jeg kunne åbne for at modtage uforudsete indtægter, hvordan jeg skulle ændre hele mit mindset.

Med det samme begyndte min gamle plade at spille mine forældede overbevisninger, så jeg begrænsede min tankegang og kun så to muligheder. ”Okay enten gifter jeg mig med en rig mand eller også vinder jeg i lotto”. Min sandhed var jo, at økonomi er lort, at det er forbundet med negative følelser, at man ikke kan ændre det uden at skulle knokle røven ud af bukserne hele tiden, hvilket heller ikke var en mulighed. Hvordan vender man de overbevisninger, hvordan åbner man for alle de muligheder der ligger lige foran en, men som man ikke har kunnet se eller turde tro på? Hvordan stopper man med, at begrænse sig selv?

Det tager tid, og man kan ikke tænke sig til alt, – men jeg ved nu det kan ske, det er allerede begyndt at ske.

Sanne gav mig en liste af mange andre positive indtægt muligheder; jeg skal til at tænke anderledes: Samle flasker, sælge ting, jeg ikke bruger på fx i den blå avis, modtage, gaver, arve, gøre tjenester, lufte hunde, passe børn, skrive, hjemmearbejde, begynde at udvide mit økonomiske sind, at tænke muligheder.

Allerede da jeg kom hjem fik jeg en uventet oplevelse, der tikkede uventet en gave ind på 500 kr. Og dagen efter fik jeg en besked om, at børnene og jeg kan komme på en udflugt i en forlystelsespark i Danmark her til sommer.

Sanne Mikaela Bazlamit gør et eller andet nærmest magisk. Hun formår at trænge helt ind på en nænsom, nærværende og enormt indlevende måde. Hun synliggør, hvordan man kan handle og samtidig også omsætte handling til praksis. Hun kan fortælle i så mange billeder og eksempler, at uanset hvor svært det end måtte være, skal der nok findes en måde at få formidlet budskabet, så det bliver forstået. Og hun giver IKKE op, det er ikke en mulighed.

Det rare er, at uanset hvordan du har det, om du har brug for at grine, græde, bande, skrige eller kaste op af alt det, du må ud med, – så er der plads til det hele. Sanne Mikaela Bazlamit har været en stor støtte for mig i min proces, både gennem samtaler og massage.

Jeg startede min egen proces med en samtale og efterfølgende tantramassagebehandling. Efter massagen oplevede jeg en forløsning og ro, jeg ikke har mærket i min krop før. Det blev klart for mig, at her hører jeg hjemme, her kan jeg finde helt ind til kernen af mig selv.

Jeg har lært flere ting af mine samtaler med Sanne Mikaela Bazlamit, og især en er værd at fremhæve. ”Vi skaber vores egen verden, vi har alle muligheden for selv at skrive vores egen historie, det er aldrig for sent at begynde et nyt kapitel.”

Besøget hos Sanne Mikaela Bazlamit i hendes fantastiske livsglædecenter gav mig helt sikkert en portion ny energi og overskud. Hun fik sat mine udfordringer i perspektiv og fik givet mig et kærligt skub i den rigtige retning. Det har kostet en masse vrede, en masse tårer, og der har måtte krammes en del træer. Men hendes støtte har hjulpet mig langt videre i min proces. Jeg elsker simpelthen den varme, den rummelighed og sjæl, der er at hente hos hende i hendes center. Det kan man kalde livsglæde.

Tak for dig Sanne Mikaela Bazlamit, kærlige tanker herfra.

Vil du have transformeret dine overbevisninger? Få et liv i rigdom og overflod? Bliv tranformeret med Livsglædecentrets tantramassage.

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden