Dit hjerte er i fitnesscenter

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til afsnit

Dit hjerte er i fitnesscenter

Dit hjerte er i fitnesscenter

Du ved det ikke, du tror, at kærlighed er noget uden for dig selv, og du knokler og knokler, du forsøger, du giver, du resignerer, du bliver ked af det, du bliver vred.

Du giver op, du drikker dig fra sans og samling, du ser tv, spiller, træner, kritiserer og taler med venner, du tror, du er forkert.

Hvad du endnu ikke har opdaget er, at hver en relation, hver en følelse, du oplever sammen med en, der betyder noget for dig, betyder, at du er på hjertefitness.

Dit hjerte er ved at udvide sig, det er som en muskel, der bliver lidt øm, nogle gange gør det ondt.

Døm ikke, lær at mærke dit hjerte. Lær at gå ind i smerten, for lige der ligger den smukkeste perle, der skinner for at fortælle dig noget meget vigtigt.

At du allerede er kærlighed, og at alle dine møder blot er med til at øge medfølelse og kærlighed til dig selv og verden.

Det gør ondt, han er dum, uintelligent, hun vil mig ikke, hun var det mest perfekte. Du skaber historier, og du vurderer ud fra, hvad du mener, er den helt rigtige kvinde eller mand. Den helt rigtige måde at være sammen på.

Og du svælger dig i smertens uendelighed.

Forestil dig, at du nu er i hjertefitnesscenter. Hvis det havde været i et ”normalt” fitnesscenter, hvad gør du så med en øm muskel?

Giver du den kritik, prøver du at forcere den? Hvordan kommer du videre? Du tænker måske, jeg trænede lige lidt hårdt, jeg skal huske at strække bagefter.

Hvordan afspænder man så et hjerte? Giv det omsorg, lad det fortælle højlydt om dens oplevelser, lyt giv det plads – og du vil se, at langsomt giver det en masse glæde tilbage til dig.

Sanne Mikaela Bazlamit, sexolog, parterapeut og tantramassagebehandler i Livsglædecentret

Gør det ondt i dit hjerte? Tantramassage kan transformere og udvide dit hjerte i en forståelse og visdom – og tiltrække det du længe efter. Få hjælp til at udvide dit hjerte gennem tantramassage.

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden