Hvad længes du efter i dit liv?

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til dit liv

Hvad kan det give mig?

Hvad længes du efter i dit liv

Hvad kan det give mig at modtage en behandling med tantramassage i Livsglædecentret?

En Facebookven skrev dette spørgsmål til mig

Hvad er dine ønsker?

”Det du ønsker det skal give dig” Lyder det stort? Ja det er det også.

Lad mig forsøge at fortælle lidt om hvad det er, der sker, når du efter samtalen lægger dig på briksen.
Din krop er så meget mere end en krop. Du indeholder hele din livshistorie, dine oplevelser, du har dannet dig dine sandheden, dine overbevisninger, der er følelser i dig, som du anerkender og accepterer. Og der er følelser, som du har lukket ned for – årsagerne kan være mange, ofte er det afvisning, sorg eller manglende kærlighed fra omverdenen.

Der var engang, hvor du måtte indordne dig

Som børn kan vi intet andet gøre end følge det, der er omkring os, alt det lagrer sig.

Som voksne kan vi gøre noget ved det. Alle har ret til at have det godt, og alle har muligheden – for nogen er det et langt livsværk, for andre er der en sund indre kerne, hvor der blot skal lidt forandring til, for at være ”på ret køl”

Som udgangspunkt er vi glade, harmoniske og kærlige – det er vi alle – det er den energi tantraen kobler sig på. Det er det, du vil mærke, når du overgiver dig til dig selv. En uendelig kærlighed, der elsker betingelsesløst. Som en mor, der holder på sit barn, og siger, alt er såre godt.

Mange mænd og kvinder har i tidens løb besøgt Livsglædecentret og modtaget tantramassage, alle med hver deres forskellige baggrunde og historier

Vi kan vælge at se livet som en livslæring

Her en af de lidt ”tunge” hverdagshistorier:

Posttraumatisk stress, hun kom og fortalte om en opvækst om uforudsigelighed, vold, skældud, og hun fortalte om et liv, hvor hun ikke kunne huske episoder, fordi de var lukket ned, hun fortalte om et liv uden følelser, men med et tankemylder, der havde drevet hende ud i flere selvmordsforsøg, i afmagten over ikke at føle at høre til, ikke at kunne finde retning, det meningsløse, det skamfulde. Hun fortalte, hvordan hendes krop sagde fra, hvordan den ikke ville spise mere. Hun fortalte om sin flugt fra sit indre, ud i en verden, som hun heller ikke kunne forholde sig til.
Det grænseløse, og hun fortalte, hvordan hun kunne mærke, at der fandtes noget mere. Hun var sygemeldt, havde været det længe. Hun fortalte, hvordan alt havde set godt ud, udefra, hun fortalte om de indre løgne, om ensomheden og de mange nætter, hun havde grædt sig selv i søvn.

Forberedelsen

Hun tændte 3 lys inden hun lagde sig på briksen:
1. Klarhed
2. Kontakt til mine følelser
3. Ro
Hun lagde sig nøgen på briksen, dirrende og nervøs.
Jeg talte til hende, mens jeg begyndte at massere hende. Træk vejret, hvor kan du mærke mine hænder på din krop? Og hun fortalte ”på min mave, på mit højre ben” ”Hvordan mærkes det”, ” roligt og varmt”, og de næste 1½ time guidede jeg hende til at mærke mine hænder på hendes krop, mens hun fortalte, hvor de var, og hvilke følelser eller sansninger hun mærkede.

Hendes køn blev ikke berørt, det er ikke væsentligt for en kvinde at kønnet berøres. Havde det været en mand, der havde ligget der, havde det været væsentligt at hans køn blev rørt, da en mand forløser sine følelser via berøringen og respekten igennem hans køn.

Stille og roligt trak hun vejret dybere og dybere, imens hun sank ind i at mærke gode vibrationer fra sit indre følelsesliv.

”Jeg har i mine 32 år aldrig været så længe i min krop, jeg havde slet ingen tanker,” var hendes forundrede kommentar, da hun rejste sig fra briksen.
Et nyt frø er sået til en ny begyndelse på en ny måde at leve hendes liv.

Sanne Mikaela Bazlamit, redigeret 27.12.2019

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden