Hvordan lærer jeg at tale om rejsningsproblemer?

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til afsnit
Hvordan lærer jeg at tale om rejsningsproblemer?

Hvordan lærer jeg at tale om rejsningsproblemer?

Der findes mange fysiske og psykologiske grunde til rejsningsproblemer. Fælles for dem er, at det er vigtigt, du lærer at tale om dem. I denne artikel får du gode råd til at kommunikere om erektionsproblemer.

Impotens er ikke skamfuldt

Rejsningsproblemer rammer bredt i forskellige aldersgruppe. Du er langt fra den første eller for den sags skyld den sidste mand, der oplever problemer med impotens. Du kan derfor forvisse dig med, at du ikke er alene. Selvom det måske ikke er en trøst i sig selv, at andre mænd gennemgår samme problemer som dig, kan det måske give dig en tryghed til at åbne op.

Du kan få hjælp til dine rejsningsproblemer

Du behøver ikke at gå med det alene, der findes mange tilbud, der kan hjælpe dig med at overkomme dine udfordringer med erektionen. For mange kan det være grænseoverskridende at skulle tale med personer i eget netværk om rejsningsproblemer. Det kan føles skamfuldt og måske ligefrem ydmygende. Det kan derfor giv rigtig god mening at opsøge professionel hjælp. Her kan du få bearbejdet årsagerne til dine erektionsproblemer, så du igen kan få fuld nydelse ud af dit sexliv.

Hvordan taler jeg med min partner om impotens?

Forhold er forskellige og der findes ikke et klart svar. Når det er sagt er det vigtigt, at du tager dialogen så din partner ved hun ikke er årsag til dine rejsningsproblemer. Du kan eksempelvis åbne dialogen imens i sidder og nyder et godt glas vin og stemningen er god. Det er vigtigt at dialogen ikke tages i en anspændt situation. Det kan hurtigt blive et spørgsmål om skyld. Det er et fællesprojekt for jeres fælles sexliv at løse eventuelle rejsningsproblemer.

Føles det stadigvæk håbløst at tale om dine rejsningsproblemer, er du velkommen til at give mig et uforpligtende opkald. Sammen taler vi om hvad, vi kan gøre for, at du kan få hjælp til dine rejsningsproblemer og genvinde det sexliv, du fortjener.

Det er svært at tage det første skridt, men det er nødvendigt for at komme problemet til livs.

Jeg lover dig du kan få et bedre sexliv, hvis du opsøger hjælp. Jeg vil gøre alt i min magt, så du igen kan se dig selv i spejlet med den fantastisk fornemmelse af selvværd og seksualitet, som alle mennesker har behov for.

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden