Jeg elsker dig

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Tantra og kærlighed

Lær at elske dig selv før andre kan elske dig

Jeg elsker dig

Savner du kæresten, ægtefællens varmende ord der bekræfter kærligheden mellem jeg. Savner du at høre din partner sige “Jeg elsker dig” ? For at andre kan elske dig som den du er så er det vigtigt at du starter med dig selv. DU skal lære at elske dig selv. Desværre er der mange mennesker der ikke kan se sig selv i spejlet og sige højt og kærligt til sig selv at de elsker sig selv.

Men hvordan vil du have at andre skal kunne elske dig hvis du ikke elsker dig selv. Du skal ikke bare sige det men du skal mene det, føle det og glædes ved at elske dig selv.

Tantra, det udviklede “rum”

Der er vist ingen, der kommer til ”Tantriske rum” der ikke er på en grænseudvidende oplevelse med sig selv.

For det rum, som jeg inviterer til, er det indre rum, hvor du som udgangspunkt er elsket, støttet og accepteret med alt hvad du indeholder – det i sig selv kan være grænseudvidende, for det, jeg erfarer, er, at vi ”små mennesker” laver alle mulige begrænsninger og historier om os selv og om vores egen formåen, og ikke mindst, tror på, hvad alle andre har fortalt os, vi kan og ikke kan. Hvad vi bør og ikke bør, hvad vi skal, og hvad vi ikke skal. Det kræver mod at sige JA til sig selv. Det kræver mod at STÅ VED sig selv. Mod til at STOLE på sig selv.

Feedback, der rykker

De sidste 3 tilbagemeldinger fra mænd, kvinder og par der har bevæget sig ind i det Tantriske rum i Livsglædecentret: ”mit livs bedste oplevelse”, ”fantastisk” og ”vi havde ingen forventninger – det der skete var, at vi i dialogen, som var grænseoverskridende, kom i dybere kontakt med os selv, og massagen har gjort, at min mand absolut skal have den oplevelse også – vi er kommet tættere på hinanden”.

Kraften kommer indefra når du siger jeg elsker dig

Kraften kommer indefra når jeg elsker dig

Der er mange måder at komme ind i sit inderste på. Ét er sikkert, når vi er kommet derind, er der fyldt med kærlighed. Dsen kærlighed, der ikke er bundet til et andet menneske eller omgivelserne eller bestemte episoder. Det er den kærlighed, som altid er tilstede ubetinget for os selv. Den kærlighed som Jesus taler om, når han siger: ”Elsk dig selv, som du vil have, andre skal elske dig.”

Hvor mange er vokset op i den ubetingethed? Jeg har fundet ud af, at det er vi alle. For det har intet med forældre eller andre at gøre. De andre har blot været rollemodeller, som vi har forholdt os til, som om de var sandheden.

Livsenergi i ubetinget kærlighed

I det Tantriske rum, erfarer jeg, at der åbnes til ubetingetheden i ens eget indre – og derfra kan der skabes på ny, for derinde fra er der ubetinget kraft, ubetinget tro, ubetinget kærlighed – hvilket er den ultimative livsenergi.

Måske, fordi der i ”det Tantriske rum” er den viden: “at alle er unikke på hver deres skabende vej – og respekt for forskelligheder. Og at det største vi kan give hinanden, er vores egen væren i os selv”.

Sanne Mikaela
Sexolog, parterapeut og tantramassagebehandler

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden