Kost, motion og rejsningsproblemer

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til afsnit
Kost, motion og rejsningsproblemer

Kost, motion og rejsningsproblemer

Din livsstil spiller en stor rolle på alle fysiske processer i din krop. Det kan også have en meget stor indvirkning på din seksualitet. Når du har det godt, føler du dig også mere oplagt seksuelt. Har din krop det derimod ikke godt, kan det føre til rejsningsproblemer. Det er vigtigt for mig at understrege, du ikke skal føle dig forkert hvis, du har problemer med potensen. Impotens rammer bredt, og det behøver ikke have noget at gøre med din livsstil.

I denne artikel vil jeg give nogle bud på hvad, du kan gøre for en sundere livsstil, der kan afhjælpe problemer med impotens.

Motion mod impotens

Der er rigtigt mange gode grunde til, at du bør dyrke motion. Særligt hvis du lider af rejsningsproblemer kan det være relevant for dig at se om, din livsstil er for inaktiv. Motion styrker nemlig blodomløbet og sikrer, at din krop har de optimale betingelser for at præstere når det gælder – også i sengen.

Alle typer motion har en positiv påvirkning på din krop. Det kan eksempelvis være du skal til at løbetræne fordi, det er den motionsform, der tiltaler dig mest. Det kan også være du skal i gang med noget holdsport eller andre aktiviteter. Alt der får dit blodomløb i gang kan have en positiv indvirkning på dit fysiske velvære. Når du har det bedre, giver du din krop de bedst mulige betingelser for at præstere seksuelt.

Ikke alene vil den øgede blodtilstrømning til penis i sig selv kunne hjælpe med dine rejsningsproblemer. Din krops helbredstilstand og mentale overskud er nært forbunden. Hvis du har det dårligt fysisk, forsvinder dit mentale overskud også. Manglen på overskud og andre psykologiske faktorer kan også være medvirkende til at du får problemer med rejsningen.

Måske ved du ikke helt hvor du skal starte. Er det tilfældet er livsstilsvejledning en del af mit forløb vedrørende impotens.

Kost og erektionsproblemer

Din kost kan også spille en rolle på din evne til at få erektion. Dårlig kost i for lange perioder kan føre til impotens. Specielt hvis kosten har bevirket til, at du har udviklet livsstilssygedomme som diabetes eller er blevet svært overvægtig. Det kan være svært og drastiske at omlægge din kost. Men er det ikke forsøget værd? Hvis du med noget så simpelt som din kost kan afhjælpe problemet med impotens og igen få den seksualitet, som du drømmer om. Hos Livsglædecenteret står jeg klar til at hjælpe dig med både træning og kost i mit forløb. Hvor vi sammen arbejder med alle de mulig årsager til dine rejsningsproblemer.

Kontakt

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit.
Sanne Mikaela Bazlamit.

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden