Lysstrejfet

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

“Når underbevidstheden blokerer”

Artikel af SMV fra Lysstrejfet – Danmarks største alternative blad

I vores underbevidsthed findes sandheden. Den sandhed, som vi tit på alle mulige måder prøver at komme uden om, fordi den på et tidspunkt i vores liv har været for smertefuld. På grund af smerten gør vi alt i verden for ikke at møde den følelse igen. Via forskellige terapiformer kan vi jo gå på jagt efter den gemte sandhed, og her følger min fortælling om, hvordan det kan se ud i psykospirituel DEVA-vejledning.

Lysstrejfet Når underbevidstheden blokerer

Case 1

Klienten er 41 år og i gang med at skabe en selvstændig virksomhed. Hun knokler, er meget struktureret og disciplineret, og gør opmærksom på sig selv via annoncer og diverse organisationer. Kort sagt, hun gør rigtig meget af det, man “skal” Pludselig havde hun følt at opgaverne blev større, samtidig med at tiden til hende selv, personlige fornøjelser og samvær med venner blev mindre. Ikke mindst manglede der sammenhæng i hendes økonomi. Hun følte også et stort indre pres over, at hun på trods af sine anstrengelser ikke slog til, og at hun skulle forberede sig endnu mere.

I det indre blev det til ikke at være god nok, kæmpe og knokle for at opnå anerkendelse. Fysisk gav det udslag i at føle sig jagtet, fordømt og uforklarlig angstfor at blive afsløret. Hendes mål med DEVA-forløbet var at slippe kampen og finde ro og balance i sit indre og finde åndehuller til sig selv samt forbedre sin økonomi.

Hun kom i kontakt med to tidligere liv, det ene et rigtigt knokleliv, hvor hun var kvinde omkring år1870, dårlig lønnet, ingen mand og skulle klare det hele selv. Det næste liv, hun kommer til, er et liv som kvinde i 1600-tallet. I dette liv har hun fulgt sit hjerte og været en medicinkvinde, hvor hun levede i et fællesskab i en klan og arbejdede med healing og urter.

Disse to liv udspiller sig samtidig i devaforløbet. Billeder og genkendelser i deres fælles følelsesmæssige sige oplevelser og overbevisninger viser sig i hendes indre. Det store indre “drama”! disse to liver, at hun i begge liv “blot” har været sig selv – og at det på en eller anden måde ikke er okay. Hun modtager og op-lever ikke accept for den hun er i sit indre. I stedet oplever hun at kampen på det indre plan er stærk og at der sætter sig nogle dybe spor. Hun oplever, at hun er en slet person, og at der skal betales bod for at være den hun er. Hun laver nogle dybe, indre beslutninger om, at hun ikke er lykkedes og må gøre det endnu bedre i det næste liv.

Disse to liv følger så med i dette liv, som leves her i 2009, og i hendes underbevidste ligger de og fortæller hende, at hun skal gøre det meget bedre, at det hun allerede gør ikke er godt nok. Og det er ved at tage livet af hende. At indse, mærke og komme i kontakt med disse to liv, gør at der sker en indre forløsning, en aha oplevelse og en genkendelse af de samme temaer i dette liv.

Denne genkendelse skaber ny bevægelse og giver ro og balance til at livet nu i dag bliver mere harmonisk og glædesfyldt – at noget af den indre kamp er sluppet. Oplevelsen af “at jeg er helt okay og har ret til at være den jeg er i dag”.

DEVA hvad er det?

Deva-forløb? Hvordan?

Et DEVA-forløb tager 4 dage a 2-3 timer pr gang over en periode på 14 dage. Vi begynder med en samtale, hvorefter du lægger dig på en briks. Jeg vejleder dig herefter til kontakten til dit højere selv, som sidder i hjertet. Du er i fuld bevidsthed i din underbevidsthed. Og det kan føles som at være vågen i en drøm. Undervejs skriver jeg det ned, som du oplever, samt støtter din proces og din indre rejse. Efter forløbet får du mine notater med hjem for at se på det til næste gang vi ses. Her taler vi om dine oplevelser, og hvad der er sket i den tid siden sidst.

Afsæt tid for at få det optimale ud af forløbet

Det er vigtigt at du sætter dagene af til dig selv for at få det optimale ud af forløbene. Efter det fjerde forløb opsummerer vi det, som er sket, og ser på, hvordan du kommer videre derfra, med din nye viden og de forløsninger, der er sket. Du kan forvente at føle dig tættere på dig selv og at have fået en indsigt til at håndtere dit liv og din hverdag på en mere hensigtsfuld måde. Andre “bi-effekter” er større livsglæde, nærvær, retning og redskaber til at komme videre på din unikke vej.

DEVA vejledning er unik

DEVA vejledning er en unik måde at arbejde på, da svarene kommer fra din uendelige, åndelige viden, dit Højere Selv – “ikke udefra”, altså ikke fra mig eller en anden. Forløbene er netop derfor meget individuelle og effektive, da de er skræddersyede til dig. Denne transpersonlige måde at arbejde på, blev kendt via Shirley Maclaines bog “Dansen i lyset” hvor hun fik forløb af Chris Griscom

Psykospirituel DEVA vejledning er en arbejdsform indenfor Trans-personlig psykologi. Fra den synsvinkel er vi mere end krop, tanker og følelser. Vi indeholder også noget andet, der ikke kan måles eller vejes – et højere selv, en overbevidsthed, sjæl, indre stemme, hvad vi end vælger at kalde det. Dette Højere selv kan kontaktes for vejledning, indsigt og transformation af blokerede følelser og det er dit Højere selv det frigør og forstår.

Psykospirituel DEVA vejledning har været i Danmark siden 1988. Susanne Mikaella Veierbæk er uddannet socialpædagog, Psykospirituel DEVA vejledning, sexolog, parterapeut, tantramassør og historiefortæller. Hun er ligeledes skaber og indehaver af Livsglædecentret 8 km syd for Roskilde.

Vil du også modtage et transformerende spirituelt forløb? Læs mere her

Case 2

Case 2 er et andet eksempel på hvad som kan ske, når ting vi har forvist til det underbevidste ved hjælp af vores Højere Selv kommer op i bevidstheden, er fra en anden kvinde.

Kort om klienten

Klienten er 46 år og arbejder inden for den sociale sektor. Hun kommer for at finde sin indre kraft og bare være sig selv. Hun oplever meget indre kaos, ikke at være god nok og at skulle leve op til andres forventninger

Hun fortæller at hun har svært ved at få arbejdslivet til at hænge sammen, da hendes klienters problemer, går ind i hendes system. “Hun tager klienternes personlige problemer og følelser med hjem fra arbejdet.”

Beslutningen om at forandre sit liv

Hun beslutter sig for, at nu skal tingene ændres – at hun vil lære at have en “normal” dag, hvor hun kan håndtere en arbejdsdag i kontrol i hendes eget liv. Hun er i et 4 dages forløb, hvor overskifterne er:

1. dag: At se det, der er

2. dag: Mod til at mærke mine følelser

3. dag: Være til stede med det, der er.

4. dag: Skyld

Klienten har taget en beslutning om, at hun absolut vil bryde sit mønster og tage fuldt ansvar for det, hun selv skaber i det ydre. I forløbene er hun i berøring med en del oplevelser fra barndommen, hvor hun føler sig udenfor. Oplevelser hvor hun på alle mulige måder har søgt forældrenes anerkendelse og accept, men ikke har fået den. Afvisningen som følger og bliver et mønster, smerten, der forbliver intakt, og som bliver genskabt den ene gang efter den anden. Ikke fordi det er rart, men i hendes indre, er det blevet måden at opleve kærlighed på.

Hvad gør DEVA forløbet for hende

I DEVA-forløbene kommer hun i kontakt med meget lys, der hjælper hende med at transformere smerte og stagnering i halschakret. At få løsnet op for halschakret har bl.a. den betydning, at hun får sagt nogle væsentlige ting til sin familie og mennesker på arbejdspladsen. Hun går fra at snakke om dem til at snakke med dem. Klienten har, nu en måned efter forløbet, haft flere dage, hvor hun glædes over sit arbejde og forholdet til familien har ændret sig til det bedre.

At være i DEVA-forløb, er at arbejde med vores følelser, tanker og krop på et dybt plan. Højere selv arbejder sig gennem lagene og finder lige netop den årsag og problematik, der hører til netop den udfordring, som man har i livet. Vores Højere selv vil altid føre os til det sted, hvor løsningen er – om det er i dette liv, tidligere liv eller symbolske liv. En kraft af uendelig kærlighed, som findes i vores hjerte. Vores sande ophav, og som når vi er stille og lærer at lytte til den, vil være den bedste healer, clairvoyant i vores eget liv. Inderst inde er vi hver især den eneste, der virkelig ved hvad der er bedst og hvad det rigtige er for lige netop os.

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden