Rejsningsproblemer på byturen – Historien om rejsningsproblemer

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Rejsningsproblemer stress
Rejsningsproblemer på byturen

Rejsningsproblemer på byturen kan skyldes alt fra alkohol til stress.

Har du oplevet at rejsningen har svigtet efter en tur i byen så kan det faktisk skyldes de mange indtryk din krop har oplevet på byturen. Kroppen kan blive kortvarig stresset og trænge til ro efter byturen. I værste fald kan rejsningsproblemer skyldes lidt for store mængder alkohol.

Rejsningsproblemer & (impotens)

Hvor var det bare lang tid siden. Kurt havde spurgt mig et par gange ”Hey skal vi ikke tage en tur i byen, jeg trænger til fest og farver og kvinder.” Jeg havde været lidt fraværende, trukket det hele lidt ud, fundet på nogle undskyldninger. Nu kunne jeg bare ikke længere. Det kunne da også være super hyggeligt. Jeg kunne godt lide Kurt, vi havde kendt hinanden siden vi var børn, gået i skole sammen, og havde rigtig mange oplevelser og minder, vi kunne genopfriske. Vi aftalte at mødes i byen med – god mad, gode øl og gode snakke. Kurt havde lige fået nyt job, mega godt betalt, og jeg må ærlig indrømme jeg var lidt misundelig, konen var byttet ud for en 12 år yngre model, som han pralede af. Hun så hamrende godt ud, og han havde da også givet hende et par nye bryster i den større vægt klasse. Han elskede store babser, og jeg huskede hvordan han svælgede rundt i dem, da vi var teenager. Han havde altid været pigernes ven. Ham man gerne ville gå med eller blive set sammen med. Kurt var nu også én af dem, som mente man skulle leve livet nu, og selvom han havde en lækker kvinde, der ventede på ham, mente han ikke, det var noget problem at møde andre. Der var bare lige dét, at jeg ikke kunne være ærlig over for Kurt. Det havde ikke været nemt for mig efter at Signe og jeg gik fra hinanden, jeg kunne ikke fortælle Kurt årsagen. Det var for pinligt, jeg skammede mig mens jeg sad og lyttede til hans erobringer og ikke mindst hans kunnen på de hvide eller kulørte lagner.

Ægteskabet & parforhold knaser

Signe og jeg havde været sammen i 3 år da det begyndte at gå galt, det var nærmest 2 ryk og en aflevering, og Signe havde kommenteret det og følte ikke at jeg leverede varen. Det ændrede sig ikke, vi kunne ikke tale om det, og der gik længere og længere tid mellem at vi havde intimitet og elskov.

Jeg følte mig ensom og utilstrækkelig der måske var det hovedårsagen til at vi gled fra hinanden. Signe indrettede sit eget soveværelse, vi talte sammen, og intimitet ophørte. Ingen sagde noget. Jeg følte det var mig der var årsagen. Jeg havde været hos lægen, han havde givet mig viagra, det hjalp ikke en dyt.

En bytur med rejsningsproblemer

Alt dette larmede i mit hoved, mens Kurt og jeg vi gik hen til dansestedet. Det blev en kanon aften. Jeg fik danset, sunget og havde det mega sjovt, specielt en lækker kvinde var efter mig, og ville gerne have mig med hjem. Minderne fra Signe og mit liv dukkede op, jeg begyndte at koldsvede, jeg turde ikke tage imod invitationen. Tænk nu hvis jeg ikke kunne, det ville jeg simpelthen ikke stå model til. Det ville være for pinligt. Kurt fandt en hurtigt en smuk kvinde. Mig, ja jeg gik alene hjem. Næste morgen vågnede jeg trist og tom alene i mit soveværelse. Dorte som var den lækre kvinde fra aftenen i forvejen var blevet sur, og følte sig vist afvist. Jeg begyndte at græde. Det gjorde ondt. Og jeg begyndte at tænke på om jeg nogensinde ville blive en “rigtig mand” igen.

Årsagerne til rejsningsproblemer kan være:

Rejsningsproblemer der skyldes og stress
Rejsningsproblemer og ens tankemønstre
Rejsningsproblemer og et lavt selvværd
Rejsningsproblemer og overvægt
Rejsningsproblemer og dårlig økonomi
Rejsningsproblemer, der skyldes at der er gået det er lang tid siden
Rejsningsproblemer der kan komme af savn og længsel.

Rejsningsproblemer i det Danske samfund

Hver 3 mand over 40 år vil opleve at hans rejsning ikke er, som han gerne vil have den skal være. At han er impotent. Det er helt almindeligt. Det er muligt at gøre noget ved for tidlig udløsning, nogen omtaler det som for tidlig sædafgang. Du som alle andre mænd, kan lære at få den styrke og den seksualitet som du ønsker. I 13 år har jeg hjulpet mænd og par, hvor udfordringen har været rejsningsproblemer med stor succes. Jeg kan også hjælpe dig.
Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden