Så sidder jeg her til morgen

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til afsnit

Så sidder jeg her til morgen med tid til at dele,…

Så sidder jeg her til morgen med tid til at dele

… være åben, lyttende og interesseret overfor lige dem, der er kommet ind i min sfære. Hvor jeg dog elsker at give min tid og min opmærksomhed, når der er overskud. Og sjovt er det, at universet er mega god til at få folk til at skrive eller ringe til mig, præcis når det passer ind. Den ærlighed, som kommer i en sådan dialog og i det åbne hjerte, føles som en kæmpe tilfredsstillelse. Når der ikke er noget der skal fikses, men dialogen bare strømmer ud fra den største medfølelse.

Jeg oplever, at vi alle har brug for “helle stationer”, hvor vi bare kan læsse af og blive fyldt op.

Og det var faktisk også lige noget af det, der skete her til morgen.

Vi har alle nogen mennesker, der betyder noget særligt for os, mennesker som, når vi kommer til dem, så sætter de ikke spørgsmålstegn ved det sagte, de lytter, de giver ikke gode råd, de er der bare, og man ved, at man er i trygge “hænder”. I det forum åbner hjertet sig endnu mere, og man får yderligere mod på at udforske sig selv – der bliver ro til at noget nyt kan ske.

Her til morgen skrev jeg med en mand, som havde modtaget en Livsglæde Tantramassage her hos mig i Livsglædecentret. Han kaldte det for en påfyldning, der skete på denne ”Livsglædecentret tankstation” af ren olie, der gik ind og smurte, på de helt rigtige steder, og som gav energi i lang tid. Hvad han ikke lige var klar over, var, at olie bliver forbrugt, og skal fornyes og fyldes på hele tiden.

For ham gav det mening, og jeg kom til at tænke på, om du ved hvor dine “tankstationer” er? Om du ved, hvor den rene olie er for dig, og om du husker at fylde dig selv op?

Jeg ønsker dig den smukkeste dag, og sidder du lige nu og tænker på, hvad der gør dig glad og giver dig energi, så har jeg givet det, der er min intention lige nu.

Smil og efterårsglæde herfra.

Susanne Mikaella 28. august 2013

Vil du også modtage en energi opfyldning?

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden