Tantra er andet end sex

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til andet end sex

Tantra er andet end sex

Tantra er andet end sex

”Du formår at skabe en ro og sætte en masse positive processer igang hos mig, som ingen anden nogensinde har kunnet. På et døgn er der sket kolossale ændringer”
Pia 35 år

Når tingene sker uden at det forstås. Når du møder et menneske, der ser dig, møder dig og som kan hjælpe dig med at sætte ord på det, der egentlig er. Når dette møde er uden fordømmelse, og der er plads til den skyld og skam, der sidder dybt, vil der med garanti ske ændringer.

Dybt, fordi da den blev skabt, havde du ingen andre muligheder. Der var ingen udveje. Du var nødt til at lukke det inde, holde på det, gemme det. Du lærte at overleve og du lavede dine egne strategier. Du lavede dine historier og du passer på dem. Du holder fast.

Vi lever i en tid, hvor ting kan transformeres i øjeblikket, dvs. at der, hvor vi ellers skulle gå i terapi i mange år, for at finde ud af at have det godt med os selv, faktisk kan forløses i øjeblikket. Det er lidt ligesom at kalde trolden ved rette navn, og den så forsvinder. Her foregår det ydermere i den største nydelse.

Den tid er lige nu. Den tid hvor fortidens spøgelser kan sættes fri. Spøgelserne er følelser, følelser du har ”giftet” dig med, følelser som du har troet på var rigtige, følelser som gjorde dig forkert, følelser som forfølger dig, fordi disse følelse vil have din anerkendelse.

Det er det, der sker i en tantramassagebehandling. Som sådan gør jeg intet, og dog skaber jeg det rum, hvor alt hvad du er, og også alt det du ikke ved, du indeholder, viser sine ansigter. Man siger at vi indeholder 85 procent ubevidst, som blot er en gentagelse af det, der altid har været. Lidt som at sætte en film på, og så blive ved med at spille den igen og igen. Det underbevidste tror på den historie, som du bliver ved med at fortælle dig selv.

Så når du overgiver dig på briksen til din egen seksualitet, dit eget åndedræt, din egen nydelse, din egen sanselighed og tillader dig at være den du er, skabes din dybeste længsel. Du møder hende eller ham, der kalder på dig. Dig selv. I din vejrtrækning, i dine lyde. I dine bevægelser går du på en acceptfuld rejse i mødet med hende eller ham, der længes efter kærlighed.

Det er det, der sker. Det kan være svært at forstå, og det skal ikke forstås, for det sker, og det sker hele tiden for kvinder og mænd, der kommer her – og de udfordringer eller bekymringer de kom med, DE FORSVINDER. Fordi når trolden bliver kaldt ved rette navn, så bliver det en ny dans med livet.

-Jeg var til en tantramassage i Livsglædecentret, en uge efter mødte jeg min kæreste.

-Jeg var til en tantramassage i Livsglædecentret, derefter begyndte jeg at sprudle i min energi, jeg får sex, det gør mine veninder ikke.

-Jeg var til en tantramassage i Livsglædecentret, nu taler konen og jeg sammen.

-Jeg var til en tantramassage i Livsglædecentret, nu lever jeg ikke længere igennem min kæreste, jeg kan stå selv.

-Jeg var til en tantramassage i Livsglædecentret, mit arbejde er blevet bedre, og kunderne strømmer til.

Den ny tid er, at vi skal lære at være autentiske.

Se det lidt som om, at du ved at overgive dig til dig selv, overgiver dig til en indre oprydning, hvor du, igennem dit åndedræt trækker et stort ja og kærlighed til dig. Dit åndedræt er som en frisk vind, der dykker ned, finder steder i dit indre, som ikke gavner dig, og på vej ud i udåndingen har din vejrtrækning fundet en rod, en blomst, noget ukrudt, der ikke længere passer til din indre have.

Der bliver plads til noget nyt. Der bliver plads til dig, dit nærvær.

Der bliver plads til, at du kan vokse i mødet med dine omgivelser, når kærligheden sejrer, og det sker indefra.

 

Sexolog-parterapeut-og-tantramassagebehandler-Sanne-Mikaela-Bazlamit-2016
Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden