Tantra liv – er det sex?

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til afsnit

Tantra – er det sex?

Tantra liv er det sex

At miste en man holder af.

En ung kvinde kom til Livsglædecentret, dagen efter hun havde mistet sit barn.
En mand, der havde mistet sin kone igennem fyrre år, kom til Livsglædecentret to dage efter, hun var gået bort. Begge forløste deres følelser, og kunne komme godt videre i livet efter deres store tab.
Smerte er noget sært noget – det kan tackles på mange måder.

Tantra som personlig udvikling.

Nogle vælger Tantra som en dyb personligheds udviklende måde at komme videre med sit liv. Det går dybt, og det går højt.
Én arbejdede med indre dæmoner, som, når der bliver sat navn på dem, bliver til konstruktive samarbejdspartnere, der kan bruges til problemløsninger, hvad enten det handler om familien, arbejdet eller blot det, at finde retning i livet.

Rejsningsproblemer og manglende lyst

Mange mænd kommer til Livsglædecentret, fordi de har rejsningsproblemer og mange kvinder kommer, fordi de har mistet lysten til sexlivet.

Andre kommer for at få næring til kroppen, blive rørt ved, slappe af og få ny energi. Og så er der alle de par, der kommer for at finde samhørighed, genfinde lysten til hinanden, eller blot for at få inspiration.

-”Det er svært at finde ud af det her med Tantra” er en sætning, jeg tit hører.
-”Kan du tænke det, så findes det i virkeligheden” siger jeg gerne.
-”Jeg kan fortælle dig, hvordan vi arbejder med Tantra i Livsglædecentret”.

Tantramassage er forskelligt fra sted til sted

En mand kom til Livsglædecentret og var forvirret, fordi han havde fået tantramassage flere steder, og det havde været vidt forskelligt fra sted til sted.

Jeg fortalte ham om Livsglædecentrets Tantramassage, som handler om bevidsthed, ærlighed, nærvær og kærlighed. I Livsglædecentret er det den personlige udvikling, det handler om. Det enkelte menneske kan møde sig selv gennem samtalen. Og igennem den forløsning, der sker i kroppen, når den bliver masseret. Tantramassage er en helkropsmassage, hvor kønsdelene helt naturligt hører med. Massagen er ikke forbundet med sex, onani eller udløsning.

Tantra i sin essens er den højeste form for energi. Tantra rummer alt. Tantra har sin sandhed til, hvordan man kan leve det fuldkomne liv og være med sin krop og med livet. På livets præmisser.
I den tantriske energi, oplever man sig selv, som den man er inderst inde. Man kender sine behov og ved dybest set godt, når der er noget, man gerne vil have ændret. Spørgsmålet er blot – ændrer man det?

Det kræver mod

Mange vælger den nemme løsning, den de kender i forvejen. Og så er der modige sjæle, som mærker, der er en anden vej – en vej hvor man lever mere i tråd med jorden – respekterer sine medmennesker og tager hånd om sig selv, hvis kroppen skulle blive syg.

Tantra er den absolutte vej til at finde sin egen essens, glæde, humor og kærlighed. I den største sårbarhed kan man ikke lyve. I dén sårbarhed forbinder man sig med styrken. Med den man er. Den der ved- Den der aldrig tager fejl. Som en sjæl der er forbundet med jorden. En sjæl der er med alle de andre sjæle, der lever ved siden af- og sammen med én.

I mere end tredive år har jeg arbejdet med Tantra, de sidste elleve år professionelt som tantrabehandler, sexolog, terapeut og underviser. Jeg har en bred viden og stor erfaring i, hvordan mennesket bevæger sig igennem en følelse og enhver smerte, tanker og krop, for at komme glad over på den anden side.

Sanne Mikaela Bazlamit, august 2019

Læs mere om Tantramassage for mand eller kvinde

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden