Tantra massage med udløsning

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Tantra massage med udløsning er ikke målet

Ingen udløsning ved tantramassage Puha, så skal jeg IKKE have noget!

Tantra massage med udløsning

”Jeg kan ikke tåle at blive rørt på mine kønsdele, uden at der sker noget mere.” ”Jeg vil røre ved dig.” ”Jeg vil have udløsning.” ”Jeg vil have tantra massage med udløsning.” …

Det vil typisk være mandens første tanker, når han hører om en tantramassagebehandling.

En tantramassagebehandling er en helkropsmassage, hvor kønnet hører med til hele kroppen. Det er centrum igennem hele massagen, når det drejer sig om massage af manden.

Du er mand, det er naturligt

Om kønnet er stift, halvstift, halvslapt eller slapt, er uden betydning. Manden skal blot overgive sig til sig selv og sin indre proces, med alt hvad det indebærer af følelser og tanker. En mands køn er direkte forbundet til hans hjerne og hans ubevidste, som fra naturens side er kodet til at skulle sørge for slægtens overlevelse. Sæden skal ud, han skal formere sig. Dette betyder, at når jeg i en massage starter med at røre kønnet, så slapper hjernen af, og manden kan opleve at være i sin krop på en helt anden måde, hvilket altså er fysiologisk betinget. Denne sammenhæng kan være svær at forklare en mand, som ikke selv har prøvet det, og mange skal have nogle rigtig gode argumenter, for at vælge at opleve sig selv og sit indre på en ny måde. Derfor handler tantra massage med udløsning om mandens hjerne og ikke hans køn.

Der er meget at lære

Men der ER meget at hente for en mand, ved at lære at være i sin krop på denne måde.

I starten vil han opleve meget modstand, fordi han arbejder fuldstændig imod det instinktive, når han vælger ikke at følge sin umiddelbare lyst og trang. Her er det vigtigt at huske på- og kende fordelene ved at møde denne udfordring.

 

Mareridtet for mig var tanken om ikke at få udløsning, som har været en fast del af hverdagen (eller hveranden-dagen …) siden jeg fandt ud af at den “kunne”. Efter ca. en uge uden udløsning, oplevede jeg en usædvanlig smerte i kuglerne. Skulle tisse tyve gange i løbet af dagen (i cirka to dage) – uden at der kom andet end dråber ud. Efter de to dage har der ikke været problemer af den art. Jeg har markant mindre søvnbehov (En-to timer mindre) generelt. Så alene af den årsag har jeg ikke behov for at få udløsning. Jeg mindes trætheden i kroppen i flere dage efter, og den er ikke det værd.
Jens

Livsforlængede

At leve tantrisk uden udløsning er livsforlængende. Man får mere energi, en sundere krop, mere balance, mere kontrol over energien og sit eget liv. Derfor er målet ikke tantra massage med udløsning, men at åbne hjertet.

 ”Jeg oplever, at vi ofte bruger udløsningen til at afspænde energien, når den bliver for høj/intens. For mig har de sværeste tidspunkter at undgå en udløsning været, når der var mange andre ting i mit liv, som samtidig med den højt opbyggede energi, pressede mig på forskellige områder. Det er en gammel kendt metode til “afstresning” at udløse energien seksuelt eller måske i raseri, vold eller andre fysiske udfoldelser… Så for mig handler det om evnen til at rumme det, som er, og så kunne lede energien andre steder hen i kroppen og bruge den aktivt og fysisk til andre gøremål.
Obelix-Thor Sejer Weimar.

 

Meget mere energi

I perioden hvor man går ind i sin træning, vil der være en masse energi, der skal finde nye udtryksmåder. Denne energi kan man for eksempel bruge til at træne sin krop fysisk, ordne haven, vaske bilen, løbe en tur, danse, meditere, dyrke yoga, karate eller Qi-gong. Man kan med fordel lave en plan over sine muligheder for at bruge energien anderledes – det er lidt, som at stoppe en afhængighed.

Du bliver i stand til bevidst at afgøre, hvad vil du bruge din energi til.

Du bliver ikke bundet af at ”skulle” have en kvinde/sex, fordi du kan være i din egen energi og beslutte, hvad du vil bruge den til.

Du bliver en skabende kraft, den direkte forbindelse til det guddommelige og dit livs formål.

Når du kan ”styre” din udløsning, vil det, at have fysisk kontakt med en kvinde, være det letteste i verden.

Her giver Obelix-Thor Sejer Weimar, som har levet 5 år uden udløsning.

 

10 gode grunde til at droppe udløsningen/peak-orgasmen

  1. Du beholder din seksuelle energi i kroppen.
  2. Du får mulighed for at opbygge et højre seksuelt energiniveau og større nydelse.
  3. Du får mulighed for at opleve andre former for orgasmer f.eks. helkrops-orgasmer.
  4. Du, og ikke din udløsning, bestemmer hvornår de seksuelle aktiviteter stopper.
  5. Du slipper for de kraftige humørudsving, som ofte kommer efter en peak-orgasme.
  6. Din pik bliver mere fast og hård og kan vokse sig større, og du kan mere med din pik, fordi den har mere kraft og energi.
  7. Du har mere kraft og styrke til at kunne bolle din kvinde ind i andre former for orgasmer f.eks. livmoderorgasmer og helkrops-orgasmer.
  8. Du flytter dit fokus væk fra at skulle præstere noget bestemt, nemlig en udløsning, under sex.
  9. Du bliver i stand til at gå mere helt ind i nuet og opleve, det som er.
  10. Du får mulighed for dybe kropslige, seksuelle, hjertelige og spirituelle oplevelser – det som Tantra i virkeligheden handler om.

Bestil tid til en tantramassagebehandling

Sanne Mikaela Bazlamit, 21.12.2019

Tantra massage af mand
Tantra massage uden udløsning
Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden