Træk vejret, anerkend, accepter, og føl

Picture of Opdateret 21 December 2021
Opdateret 21 December 2021

Artiklen er skrevet af
Sanne Mikaela Bazlamit.
Sexolog, parterapeut, tantrabehandler, uddannelsesleder.

Genvej til afsnit

Rejsningsproblemer

Træk vejret, anerkend, accepter, og føl

Af og til får jeg en feedback, som er så givende at den bare må deles. Disse gode råd kan med fordel bruges til alle, om man har rejsningsproblemer, om man har mistet lysten, om man arbejder for meget, er syg, er i sorg eller blot er blevet stresset.

Sexlivet er gået i stå

Denne mand kom fordi han havde problemer med rejsning, sexlivet var gået i stå. Han synes ikke han slog til. Hans kone var interesseret i at få sexlivet i gang igen. ”Nogen gang skal der ikke så meget til som man tror, man skal blot prøve at se på det på en anden måde. Det har du fået mig til”, skrev han til mig;

”Du gav mig disse gode råd”

  • ”Træk vejret” = slip tanken og vær til stede i nuet.
  • ”Anerkend” = jeg forstår det som at jeg skal anerkende at situationen nu engang er som den er. Prøv i stedet for at få det bedste ud af situationen.
  • ”Accepter” = ligger i forlængelse af ovennævnte
  • + det vigtigste for mig ”føl”. Ja ”føl” – det har hjulpet mig til at få den rejsning jeg har savnet. Mit ”trick” har været at tage om min ”bedste ven” (pikken) som om det var et nyfødt barn man skulle lære at kende. Være nænsom, giv den varme og bare føle/massere blidt. Det sammen med at slippe de tanker der måtte komme har bare virket. Det kan være det tager lidt tid, og hvad så. Det føles jo rart!

”Hertil tror jeg ikke, at jeg var kommet alene eller med en samtale med min læge, så du skal have stor tak for hjælpen.”

Sådan foregår det

Til dig, der endnu ikke har modtaget en tantramassagebehandling, er konceptet.
30 – 60 minutter opklarende samtalen inden 1½ tantramassage. Hvorfor er du her? Hvad vil du have ud af massagen?
Sammen finder vi 3 ting som du gerne  vil have ud af massagen. Inden du modtager tantramassagen tænder du et lys  for hvert at ønskerne.
Du klæder sig af, lægger sig nøgen på ryggen på briksen. Der er musik i rummet. Jeg har forladt rummet, så du er alene i rummet.
Herefter kommer jeg påklædt ind i rummet. Jeg starter med en guidet meditation. Herefter modtager du tantra massage i 1½ time.
Jeg afslutter massagen ved at spørge dig, hvordan det føles i at være i din krop. Derefter forlader jeg rummet. Du ligger og slapper af inden du tager dit tøj på. Vi mødes i det rum, vi havde samtalen, når du har tøj på. Her får du et glas vand og vi afslutter sessionen.

Kim beskriver videre omkring massagen:

  • Jeg opdagede faktisk ikke at du gik ud af rummet. Der vedblev med at være en varme på mit venstre skinneben. Det føltes som om du fortsat rørte det. Når jeg tænker over det, så tror jeg faktisk aldrig jeg har oplevet noget lignende.
  • De tre mål jeg have blev opfyldt. Det sværeste var at give slip. Her var lyset sjovt nok også det sværeste at få tændt.
  • På nær den oplevelse af lys over mine øjne, som kom da du rørte min pande og mit køn, så synes jeg faktisk ikke at oplevelserne af energi var fra mit køn. Her var dine berøringer da rare men ikke mere end det.
  • Derimod kom der en meget kraftig varme i venstre ben fra midt på låret og ned. Ikke en varme fra olie men i selv kroppen.
  • Din berøring under mine fødder var også meget kraftfuld. Mere kraft sammen med varme end ren varme.
  • De ”svømmebevægelser” du lavede fra mine fødder og op langs inderlår og rund om balderne var magiske. Havde du lavet en 10-20 stk. til så var jeg nok kommet 🙂

Tak, jeg er tættere på min kone nu.

Disse oplevelser og vores samtale gør mig meget glad. Det fortæller mig at den vej jeg er på er rigtig. Du har hjulpet til at forstærke den, gjort den mere synlig. En vej jeg nu glæder mig til, at betræde sammen med min kone i det omfang jeg kan få hende med. Så endnu en gang af hjertet tak for din indsats.
Kim marts 2019

Ja tak sådan en tantramassagebehandling vil jeg også gerne have

Picture of Sanne Mikaela Bazlamit
Sanne Mikaela Bazlamit

Sexolog
Parterapeut
Tantrabehandler
Uddannelsesleder

Sanne er ejer og initiativtager af Livsglædecentret

Find os kun 8 km fra Roskilde.

+45 40 95 88 75

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i din indbakke

Når du tilmelder dig nyhedsbrevet fra livsglædecentret, siger du samtidig ja til at modtage 1-2 nyhedsbreve om måneden