Susanne Veierbæk har overvundet kriserne i sin fortid og koncentrerer nu sit liv og sit arbejde om én drøm: glæden ved livet.

Efter mange års smertefuld tilværelse er tantramassør og terapeut Susanne Veierbæk klar til at hjælpe alle til mere lykke og en bedre seksualitet.

VATTÆPPET
Lad det blomstrede
vattæppe flyve og
drømmene vokse.
Sommeren igennem
inviterer journalist
Jakob Rubin en række
sjove, interessante,
kendte som ukendte
danskere ned at ligge
på vattæppet, hvor
man kan snakke om alting.

JAKOB RUBIN
jakob.rubin@jp.dk

Susanne Veierbæk ligger på vattæppet og tænker tilbage på dengang, hun som ung oplevede tilværelsen give hende de første knæk.

Allerede som stor pige ønskede hun at tage sit liv. Selvmordstanker rumsterede i hende, fra hun var 13 år, til hun blev 28. Faderen drak, moderen var psykisk syg, og Susanne Veierbæk skulle redde dem begge – og huset og lillebroderen og sig selv.

Intet af det lykkedes. Især det sidste var rigtig svært.

Selv om hun knoklede og var dygtig, holdt hun ikke af sig selv. Hun troede ikke, hun duede til noget. Opfattede sin krop som afskyelig.

I stedet for at vende sig indad spejdede og søgte hun til alle sider efter svar. Resultatet var usikkerhed og mere søgning. Indtil en bestemt dag.

»Jeg havde lånt en serie på video om tantramassage. Dem så jeg så mange gange, at de til sidst var tyndslidte. Jeg var dybt fascineret. I det øjeblik blev der tændt et håb i mig,« siger hun.