Sanne Mikaela Bazlamit

Sanne Mikaela Bazlamit

Jeg er født 18. juni 1963, mor til to voksne sønner, født 1988 og 1992. Initiativtager til- og indehaver af Livsglædecentret.

Jeg elsker livet. Livet er lige nu og her, og nuet skal gribes og leves.
Jeg ved, at alles potentialer er uendelig store, og at vi alle er i besiddelse af en enorm kreativitet, som kan hjælpe og støtte os med at leve et kraftfuldt liv. Jeg ved også, at du er i stand til at klare meget mere, end du umiddelbart er klar over.

Jeg glæder mig til at møde dig og få lov til at støtte dig på din rejse!

Sanne Mikaela

Min tilgang

Jeg har altid syntes, at livet har så uendelig mange muligheder at byde på, og at der er så meget at lære. Jo mere jeg lærer, jo flere døre åbner sig, og min tolerance, rummelighed og forståelse for andre og andres livssituationer bliver større.

Jeg er et nysgerrigt menneske, og det har bragt mig vidt omkring.

Altid centreret i min interesse for mennesker, livsglæden, seksualiteten, vore relationer, naturen og det store univers.

 
 
 

Min uddannelse

 • Storyteller, storydanser og rituel danser, 2022
 • Kurser: NLP, kommunikation, girafsprog, samarbejdskurser, supervision, tarot, dans, sang, shamanisme m.v
 • Organmassagekursus, Mantak Chai, ved Michael Virkelyst, 2016
 • Reikimester, 2016
 • Tilknytningsforhold, 2013 og 2016 Peter Wittenburg
 • Kvindens kraft igennem stemmen: Majbritte Ulrikkeholm, 2012
 • Storyteller, Carsten Islington, 2009
 • Tantramassør 2008 – tantrakurser gennem 25 år
 • Sexolog 1-årig uddannelse, 2008
 • Leder af Livsglædecentret, start 2004
 • Projektleder
 • Psykospirituel DEVA vejleder hos Ingelise Emby, 2-årig uddannelse, 2002
 • Drama/teater og selvudvikling, 6 mdr. intensiv træning, 1998
 • Instruktør i Socialmotorik, 3-årig uddannelse, 2000, hos lærer Per Leth
 • Socialpædagog, Frøbel seminariet, 1996 – 2008
  arbejdet i vuggestue, børnehaver, fritidshjem, med svært udviklingshæmmede og
  i psykiatrien. Har ligeledes været hjælper ved overgangen til døden.

“Mit liv er totalt forandret siden jeg begyndte at gå til tantramassage behandlinger. Bedre forhold til min fortid, stiftet fred.

Jeg kan mærke mig selv når jeg elsker med min kone. Forretningen har fået et overskud, jeg aldrig har oplevet før.”

Søren

 
 

“I 65 år har jeg skammet mig over min krop, det er slut nu. Tak for at du åbner for nye veje i mit liv og i min seksualitet.

Jeg er klar til et nyt liv med mine livskræfter”

Bente

 

“Tak for din helt egen naturlige og intuitive tantramassage, og et grundigt formøde. Med massagen ønskede jeg, at skabe bevidsthed igennem den krop jeg er i, og lære at nyde livet til fulde som den jeg er, i nuet.

Under selve massagen blev jeg ført helt nøgen og sårbart helskinnet tilbage til det uskyldsvæsen, jeg er. Jeg mærkede simpelthen det væsentlige i at være til i min krop, som jeg er. Det er vidunderligt enkelt at mærke, hvor let det er at være til, når trygheden er til stede. Det bliver skabt, når tilliden er fuldkommen, fordi nærværet og ægtheden stråler ud af Sanne!

Livsglæde er kernen i den gave som Sanne giver! Mange tak!!!

Dyb respekt, for den du er, og det du giver, Sanne!”

Lars David, jysk tantramassør

 

Få nyheder, kalender, artikler og gode tilbud direkte i indbakken

Når du tilmelder dig Livsglædecentrets nyhedsbrev, siger du samtidig ja til at modtaget 1-2 nyhedsbreve om måneden.

Kontakt

Har du spørgsmål til mine ydelser eller foredrag eller du meget velkommen til at kontakte mig.